QUOTE(Masiania* @ 2014 03 03, 03:19)
pašnekutė, o ka dar dejot be odos? Viret ar kepet?
Jau radau, kur apraset procesa
Aha, prie "antrų patiekalų" pradėjau ieškoti, ten ir parašiau
Logiškai, tai reikėjo gi nuo čia pradėt...
Pasikartosiu - odą perpjovė vyras į 2 gabalus, nupjaustė riebalų perteklių, išdėjo faršą su kiaulienos prieskonių mišiniu, ant vieno dėjom dar bazilikų, ant kito - čiobrelių. Tada dar ant vieno - paprikos juostelių, ferment. sūrio, ant kito - maltų graik. riešutų, šaldytų voveruškų. Susukom į marlę, perrišom siūlu ir kepėm rankovėje.
O tada... puolėm ragaut dar neataušusio
O reikėjo kantriai palaukti paslėgus... Na, ką - gyveni žmogus ir mokais