Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės, kurių vaikučiai jau dideli :)

QUOTE(jurat@ @ 2007 04 30, 18:49)
ir man taip būna,kai kartais sau leidziu,kanors g.gif
o gyvenam gerai,be problemų juk būtų nuobodu...labiausiai kenciu,kad mažė jai 13m nori keist mokyklą ...neįrodau,kad visur yra bjaurių vaikų,kurie prasivardžiuoja ir pešasi...ji dabar tokia pikta,kad net žodžio nepasako nepakeltu tonu,viską išrėkia ar išverkia,net nežinau ko griebtis...kalbu kalbu,tik ar ji girdi?? g.gif

Maniškis, kuriam dabar 16, perėjo mokytis į Rasos gimnaziją, tai labai patenkintas klasiokais - visai kitas vaikų lygis, nei buvo vidurinėje. Tačiau mokytojai ten nesiterlioja su vaikais... Savo išdėsto ir - baigta biggrin.gif .
Tai ir norėčiau patarti stoti mergaitei į kurią nors gimnaziją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ursa: 02 gegužės 2007 - 07:05
QUOTE(Monda @ 2007 04 30, 01:44)
Kaip gyvenat, didžkių ir paauglių mamytės? Ar jau visai aptingot dalintis patirtim, problemom? O gal problemų nelieka, kai vaikai paauga?

dirbam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ursa @ 2007 05 02, 09:04)
Maniškis, kuriam dabar 16, perėjo mokytis į Rasos gimnaziją, tai labai patenkintas klasiokais - visai kitas vaikų lygis, nei buvo vidurinėje. Tačiau mokytojai ten nesiterlioja su vaikais...  Savo išdėsto ir - baigta  biggrin.gif  .
Tai ir norėčiau patarti stoti mergaitei į kurią nors gimnaziją.

suprantu,bet toli važiuot ir dar ji silpnai mokinas....ta prasme vidutinių sugebėjimų ir į gimnaziją gali neįstoti g.gif
Atsakyti
Širdingai sveikinu visas mamytes,kurių vaikučiai paaugę, dideli ir jau visai suaugę. Linkiu, kad puikiai sektųsi jūsų vaikams -kai jiems viskas gerai, tai ir mamoms gera... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xantijos mama @ 2007 04 05, 18:36)
yra darbo ir namuose, as tai auginu geles,vazonines ivairias bei rozes ziedams.Gaila ,kad ne Kaune gyvenu  geresnem kainom galeciau prekiauti 

sveiki,
esu siauliete,taciau jau kokie trys metai nebegyvenu tenai,...gyvenu tarp Kauno ir Vilniaus...labai noreciau suzinoti daugiau apie vazoniniu geliu auginima...cia,mazame miestelyje noriu isitvirtinti ir kazka veikti...pradziai kaip papildomu darbu,veliau ir pastoviu...
mielos mamos,gal duosite ir daugiau patarimu,kuo galima uzsiimti...
mano sunui tik 11-ka,bet esame gyvenime tik mudu abudu...
Atsakyti
QUOTE(egidija @ 2007 09 19, 08:18)
sveiki,
esu siauliete,taciau jau kokie trys metai nebegyvenu tenai,...gyvenu tarp Kauno ir Vilniaus...labai noreciau suzinoti daugiau apie vazoniniu geliu auginima...cia,mazame miestelyje noriu isitvirtinti ir kazka veikti...pradziai kaip papildomu darbu,veliau ir pastoviu...

sveika prisijungus 4u.gif
kažkaip buvo mūsų temelė apmirus paskutiniu metu g.gif ..o kur gyveni jei nėra paslaptis? Aš netoli bajorkiemio,beveik Kaune...gal kaimynės g.gif
Papildyta:
QUOTE(egidija @ 2007 09 19, 08:18)
sveiki,

tavo vaiko gimimo metai 2006? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 09 19, 08:28)
sveika prisijungus 4u.gif
kažkaip buvo mūsų temelė apmirus paskutiniu metu g.gif ..o kur gyveni jei nėra paslaptis? Aš netoli bajorkiemio,beveik Kaune...gal kaimynės g.gif
Papildyta:
tavo vaiko gimimo metai 2006? g.gif

drinks_cheers.gif taip, mano vaikas gimes 2006 metais,gal ir tavo taip pat?
o gyvenu as Kaisiadoryse...nors man 34 -eri, taciau man idomu skaityti mintis tu mamyciu,kuriu vaikai jau suauge...man rupi vaiko brendimas, kada jis prasideda, kaip su juo elgtis siuo laiku ir daug kitu dalyku...kadangi auginu ji viena, tai zinau,jog turesiu atlikti ir tevo vaidmeni...be to, mes neturime nei seneliu,nei mociuciu..taigi, patarimu galiu ieskoti tik cia... ax.gif
Papildyta:
doh.gif norejau paklausti kada ir kokiu metu mamytes bendrauja tarpusavyje, nes kiek prisijungiu,tik save viena ir matau skaitancia zinutes...as lendu rytais pries darba, arba vakarais gryzusi ir apsidirbusi naminius darbus, tada jau ir vaika galiu nuvaryti nuo kompo...
Atsakyti
QUOTE(egidija @ 2007 09 19, 20:55)
drinks_cheers.gif taip, mano vaikas gimes 2006 metais,gal ir tavo taip pat?
o gyvenu as Kaisiadoryse...nors man 34 -eri, taciau man idomu skaityti mintis tu mamyciu,kuriu vaikai jau suauge...man rupi vaiko brendimas, kada jis prasideda, kaip su juo elgtis siuo laiku ir daug kitu dalyku...kadangi auginu ji viena, tai zinau,jog turesiu atlikti ir tevo vaidmeni...be to, mes neturime nei seneliu,nei mociuciu..taigi, patarimu galiu ieskoti tik cia... ax.gif
Papildyta:
doh.gif norejau paklausti kada ir kokiu metu mamytes bendrauja tarpusavyje, nes kiek prisijungiu,tik save viena ir matau skaitancia zinutes...as lendu rytais pries darba, arba vakarais gryzusi ir apsidirbusi naminius darbus, tada jau ir vaika galiu nuvaryti nuo kompo...

sveika,aš iš Palemono,netoli Neveronių randasi ax.gif .aš paprastai, jei dirbu po pietų ,tai ryte iš namų įlendu trumpam,ir paskui atėjus į darbą kartas nuo karto įlendu prie kavos puodelio,o jei ryte dirbu,tai igi taip pačiai,tik tada vakare namuose jau nebelendu,nes per dieną ir taip akys išvarvėję būna....man 33,eina 34,mano vyresnei dukrai beveik jau 12,o mažiukei 7 bus irgi,gyvename su šeima bute,turim netoliese močiutę ir šunį bigsmile.gif
Atsakyti
doh.gif tu isivaizduoji...taigi, su tais vaiko gimimo metais susimoviau...1996 jis gimes blush2.gif geda,mama metus painioja...
Vakar nusipirkau is karto 14-a kaktusiuku, visi skirtingi,o grazus, bet pas save neradau pirkti jiems pritaikytu vazoneliu... schmoll.gif niekada nesu ju auginusi,pirkau spontaniskai,kadangi buvo ispardavimas.be to, manau tai mano psichologinis protestas pries vyriskos lyties atstovus...apsisarvavau spygliais,kad maniskis daugiau manes nebeskriaustu,moraliskai ir psichologiskai. assa.gif
Atsakyti
QUOTE(egidija @ 2007 09 20, 20:57)
doh.gif tu isivaizduoji...taigi, su tais vaiko gimimo metais susimoviau...1996 jis gimes  blush2.gif geda,mama metus painioja...
Vakar nusipirkau is karto 14-a kaktusiuku, visi skirtingi,o grazus, bet pas save neradau pirkti jiems pritaikytu vazoneliu... schmoll.gif niekada nesu ju auginusi,pirkau spontaniskai,kadangi buvo ispardavimas.be to, manau tai mano psichologinis protestas pries vyriskos lyties atstovus...apsisarvavau spygliais,kad maniskis daugiau manes nebeskriaustu,moraliskai ir psichologiskai. assa.gif

nepereživaj irnesakyk.gif mes dabar komanda pioneers.gif ,galim ir sumušti bash.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 09 21, 10:13)
nepereživaj irnesakyk.gif mes dabar komanda pioneers.gif ,galim ir sumušti bash.gif

noriu isigyti katina...visada turejau siamo katinus,bet persikraustydama negalejau ju pasiimti.viena norejau pirkti, britu melynaji,tai,kad brangus jie schmoll.gif uztektu ir nekilmingo,be melynojo kraujo...mano musis pries saviski,bus katino namie laikymas...ir mylesiu ji labiau,negu saviski,net miegosiu kartu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egidija: 21 rugsėjo 2007 - 12:02
QUOTE(egidija @ 2007 09 21, 13:00)
noriu isigyti katina...visada turejau siamo katinus,bet persikraustydama negalejau ju pasiimti.viena norejau pirkti, britu melynaji,tai,kad brangus jie  schmoll.gif uztektu ir nekilmingo,be melynojo kraujo...mano musis pries saviski,bus katino namie laikymas...ir mylesiu ji labiau,negu saviski,net miegosiu kartu tongue.gif

tai taviškis labai jau šuniškas buvo,kad katinų nemėgo? g.gif
Atsakyti