Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės, kurių vaikučiai jau dideli :)

SVEIKINU VISAS SU SV. VELYKOM!!!!!!!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ...
malonu,kad mūsų vis daugeja,gal neliksim dviese su ,,bjaurybe,,
Papildyta:
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 05, 19:42)
labas vakaras mergaites 4u.gif  ar priimsite mane i savo gretas schmoll.gif

taip butinai biggrin.gif .o kiek augini vaikų,o gal jau uzauginti ir į gyvenimą išleisti???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurat@ @ 2007 04 09, 17:59)
SVEIKINU  VISAS SU SV. VELYKOM!!!!!!!!! drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ...
malonu,kad mūsų vis daugeja,gal neliksim dviese su ,,bjaurybe,,
Papildyta:

taip butinai biggrin.gif .o kiek augini vaikų,o gal jau uzauginti ir į gyvenimą išleisti???? biggrin.gif

smile.gif turiu viena vaika dukra 14 metu greit 15 bus jau nemaza ir su dideliais reikalavimais,o kiek tu vaiku turi,ir kiek metu jiems 4u.gif
Atsakyti
SU SVENTEM BRANGIOSIAS 4u.gif
Pasirodau kaip jaunas menulis blush2.gif namie neber kompiuterio bet greitu laiku zadu pasitaisyt ax.gif smagu kad atsiranda kompanijos i musu gretas thumbup.gif o mes jau laukiam anukiuko vel ax.gif liepos gale turetu buti thumbup.gif svajoju kad si kart sutiksik su dziaugsmo asarom o ne su skausmu ax.gif
Atsakyti
oi kai man pirmas anukas gime verkiau balsu darbovieteje galvojo kad man kazkas blogo nutiko .oas joms bonka pastyaciau tai buvo juoko visoms na o antras 5ramiai trecias dar ramiau praejo toliau eiliniai ivikiai.siaip kuo daugiau anuku tuo smagiau ir zinai kad ne veltui savo laika nugyvenai tad sveikinu sugimsianciu anuku zinoma viena maza -pastaba yra labai puiku kai anukai gyvena atskirai Man tai pasiseke.
Atsakyti
Sveikutės visos sunglasses2.gif

Dėkoju už gražius vėlykinius sveikinimus 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif

malonu, kad vis daugiau mūsų renkasi, kad ir keliems žodžiams smile.gif

Tai ką, pavasarinis kuopimasis lyg ir atliktas, vėlykinis stalas irgi praeitis, nors ir netolima. smile.gif

Kas dabar- sodai, daržai, ūkiai? blink.gif

Aš turiu irgi gal tris lysves, reikia pradėti kasinėti ir salotas sėti, nes šiandien nors ir labai vėjuota, bet vis tiek jau šilta buvo, net keista termometras 20 laipsnių rodė.

O šiaip gąsina, kad kitą savaitę iki 27 laipsnių bus- vasara prasideda.

Kaip orai Lietuvoj? Ar jau sėjat ką nors?

Šiaip aš Kaune užaugus, tai apie daržus ir sodus nelabai išmanau blush2.gif
Bet vis tiek krapštausi, nes nesinori salotų su nitratais ir pesticidais verysad.gif

Ką Jūs auginat?
Atsakyti
Sveikutės,
Lietuvoje nuo šiandien sugrįžta pavasaris biggrin.gif , o savaitgalį sinoptikai žada šiltą ir ramų. Aš kieme irgi turiu susikasusi tokį "mini" daržiuką... sėju salotas, ridikus, auginu svogūnų laiškus ir tiek. Savo malonumui, taip sakant.
Atsakyti
ir aš norėč... verysad.gif ...ale vis nėra kada....kaimynė daržą užleido naudotis,netoli namų ,ale tik dėl grožio kai kada nueinam...daugiau nėra tam laiko. doh.gif ..šilti orai,tai vyrui darbymetis,man darbe irgi tuoj studentams sesija,tai nebus ramybės,o kur gryžus dar namus apkuopt,o šeštadieniai irgi darbo dienos..taip kad... schmoll.gif
Atsakyti
ir pas mane savaitgaliui daug darbu doh.gif suarta zeme reikia sutvarkyti,o tvarkymo bus daug doh.gif reikia pasiruosti vejos sejimui viska,dar noriu geliu visokiu prisisodinti,gal koki medely kita,kaip pagalvojiu tai siaubas apima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 10, 12:40)
smile.gif turiu viena vaika dukra 14 metu greit 15 bus jau nemaza ir su dideliais reikalavimais,o kiek tu vaiku turi,ir kiek metu jiems  4u.gif

mano vyriausiai dukrai 23m ji mokoso vilniuj ,ginasi bakalaura,sunui 22m jis norvegijoj dirba,o maziukei 13m ji su manim nuotraukoj....uz mane jau didesne lepunele pagranduke biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurat@ @ 2007 04 16, 21:39)
mano vyriausiai dukrai 23m ji mokoso vilniuj ,ginasi bakalaura,sunui 22m jis norvegijoj dirba,o maziukei 13m ji su manim nuotraukoj....uz mane jau didesne lepunele pagranduke biggrin.gif  biggrin.gif

kaip fainai kaip jau dideli vaikai pas tave 4u.gif mano dukryte irgi uz mane aukstesne,taip greitai auga kad net nepastebiu,bet kaip atsistoju salia tada suprantu kaip ji jau uzaugo ax.gif o atrodo visai nesenai buvo maziuke smile.gif o anukeliu dar neturi?
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 16, 23:59)
kaip fainai kaip jau dideli vaikai pas tave  4u.gif mano dukryte irgi uz mane aukstesne,taip greitai auga kad net nepastebiu,bet kaip atsistoju salia tada suprantu kaip ji jau uzaugo  ax.gif o atrodo visai nesenai buvo maziuke  smile.gif o anukeliu dar neturi?

deja ne ,bet labai laukiu,nes myliu vaikus thumbup.gif thumbup.gif ...bet mano vyresnele vis kalba,kad turi mokslus baigt ir tt,ji net vaikino neturi ax.gif visi aplink tik draugai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurat@ @ 2007 04 17, 22:09)
deja ne ,bet labai laukiu,nes myliu vaikus  thumbup.gif  thumbup.gif ...bet mano vyresnele vis kalba,kad turi mokslus baigt  ir tt,ji net vaikino neturi  ax.gif  visi aplink tik draugai bigsmile.gif  bigsmile.gif

nu viena diena neturi drauga o jau kita diena gali tureti smile.gif va tada ir anukeliai bus smile.gif oras sugedo bet tinkamiausia dabar zeme dirbti,siandien kokias 4 valandas zemes tvarkymu uzsiemiau,bet nedaug dar padariau,nieko kaip nors spesiu smile.gif
Atsakyti