Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės, kurių vaikučiai jau dideli :)

QUOTE(liolianta @ 2007 04 03, 19:10)
Sveikutes 4u.gif
atsiprasau, kad ir as cia savo nosi ikisiu, bet noriu prisipazinti, kad jaunysteje jau taip ta savo s...... isidilginau, kad net ..... ir prisiminti nesinori. Bet kaip gi kitaip zmogau to proto igausi.  g.gif
Pasiziuriu, kokias problemas jaunimas cia forumuose nagrineja, niekas nepasikeite. Neveltui sakoma: jaunyste- durnyste.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pasitikekime savo vaikais, nes kaip sakoma ir dainoj: ko bijosi, tas ir bus.

O galiausiai Jus cia sau abi dviese likote....  thumbup.gif

ką jau padarysi ,kad nervinam savo vaikus,stengdamosi pakišt pagalvę po ta subine lotuliukas.gif .....
Papildyta:
QUOTE(jurat@ @ 2007 04 03, 22:31)

tai mudvi tik dviese likom g.gif ...
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif nezinau kur jus visos prapuolet g.gif g.gif
Atsakyti
mano du vaikai jau labai dideli net anuku turiu,kai augo kazkaip lengviau buvo gal kad labai jauna buvau na o dabar su savo mazaisiais tai vargstu,neklauso labai jau zino savo teises
Atsakyti
QUOTE(jurat@ @ 2007 04 03, 21:31)
o ka daba mums daryti,kad jus tokios nedraugoviskos tongue.gif 
ir dar pastebejau,kad vaikai mokosi is savo klaidu ...o jiems gali kalbet kiek nori  doh.gif

Butent blink.gif
O kaip pas mus buvo, ar tevai nesake? doh.gif
Klauseme mes ju labai??? g.gif Nei pagalvot- meile begaline, viskas per rozinius akinius ir t.t. Ane merginos ??? biggrin.gif blink.gif verysad.gif

As tai begau nuo tevu, nes amzinas beprotnamis buvo, tai neziurejau kur lekiu. Tiklsiau ziurejau, bet matyt taip turejo buti. Daug iskentejau ir daug ismokau.
Ir kiekvienas ateiname kazko ismokti, o kaip be problemu ir skausmo tai padaryti?

Kiek belinketume savo vaikams pacio geriausio, jie turi eiti savo keliu ir daryti savo klaidas. O mes turime gyventi savo gyvenima toliau ir naudotis likusiu laiku, kad pasiremdamos sukaupta ismintimi dar ka nors labai grazaus nuveiktume. bis.gif

Ka Jus abi labai ryztingai ir bandote nail.gif
Atsakyti
QUOTE(xantijos mama @ 2007 04 04, 20:37)
mano du vaikai jau labai dideli net anuku turiu,kai augo kazkaip lengviau buvo gal kad labai jauna buvau na o dabar su savo mazaisiais tai vargstu,neklauso labai jau zino savo teises

Oi kokia Tu darbstuole, net dviem "uzejimais" ir is karto viena po kito i pasauli..... thumbup.gif clap.gif clap_1.gif Rimtai, lenkiu galva pries tokias, nes as siame gyvenime nesiryzau, gal ....sekanciame nors du isperesiu. Vienam vaikui nei sis, nei tas. Nors is kitos puses paziurejus, buna, kad broliai-seserys kaip arsiausi priesai verysad.gif

O kaip Tavo tarpusavyje sugyvena? Ypac tie is "pirmos partijos" ir is "antros"? Juk amziaus skirtumas yra sioks toks.

Mes seimoje buvome tryse, as vyriausia, brolis ir pagrandukas- mano sesute. Tai su broliu nuo gimimo jokiu draugysciu nebuvo, amzinas karas, o sesute vos ne pati uzsiauginau, ji 14 metu jaunesne, bet labai gerai sutariame. Ji mane vadina antra mama. tongue.gif Gaila, bet va keturis metus nesimateme, tik susiskambiname. As nors Europoj likau, o ana tai tiesiai i uzjuri isdume ir liko.

Va kiek visko pripasakojau, tik apatiniu rubu dydzio dar nepasakiau, bet tas kita karta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Paskaitinėjau ir noriu į jūsų būrelį 4u.gif
na anūkų dar neturiu ax.gif ...
Atsakyti
Valio....... drinks_cheers.gif ...atsigavom thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(xantijos mama @ 2007 04 04, 21:37)
...tai vargstu,neklauso labai jau zino savo teises

vo....aš darbe su tokiais ereliais vargstu....žino savo teises,bet pareigų nė velnio schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(liolianta @ 2007 04 04, 23:19)
O kaip Tavo tarpusavyje sugyvena? Ypac tie is "pirmos partijos" ir is "antros"? Juk amziaus skirtumas yra sioks toks.

maniškės tik 5 metai skirtumas....bet vienam kambary net teliko žiūrėt negali....gerai ,kad kambarių užtenka,tai kad turėtume ramybę,abiem kambariuose po teliką doh.gif
Papildyta:
QUOTE(liolianta @ 2007 04 04, 23:19)
Va kiek visko pripasakojau, tik apatiniu rubu dydzio dar nepasakiau, bet tas kita karta. mirksiukas.gif

nu ką galiu pasakyti g.gif .....siūlau nesivaržyti bigsmile.gif

geros dienos mergaitės 4u.gif
Atsakyti
vaikai sugyvena gerai visi seses ir broliai.TIK VA ANUKAI MAZAI SKIRIOASI NUO MANO VAIKU KAI SUVAZIUOJA TAI DUGSTA KARTU dukrai devyni o anukei penkeri smagu,net dziaugiuosi, kad toki sposa gyvenime iskreciau .Svyresniosios gyvenaKaune tai retai matosi ir vienas kito labai pasiilgsta.Na ,o del pareigu tai mano vyras yra uz mane vyresnis 17 metu ,tai jis juos suvaldo.MANES NEKLAUSO,kipsiukai.I uzsieni dar aciu dievui niekas nera isvykes,yra darbo ir namuose, as tai auginu geles,vazonines ivairias bei rozes ziedams.Gaila ,kad ne Kaune gyvenu geresnem kainom galeciau prekiauti oi oi ir as jau perdaug sneku na iki .
Atsakyti
labas vakaras mergaites 4u.gif ar priimsite mane i savo gretas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xantijos mama @ 2007 04 05, 18:36)
vaikai sugyvena gerai visi seses ir broliai.TIK VA ANUKAI MAZAI SKIRIOASI NUO MANO VAIKU KAI SUVAZIUOJA TAI DUGSTA KARTU  dukrai devyni o anukei penkeri  smagu,net dziaugiuosi, kad toki sposa gyvenime iskreciau .Svyresniosios gyvenaKaune tai retai matosi ir vienas kito labai pasiilgsta.Na ,o del pareigu tai mano vyras yra uz mane vyresnis 17 metu ,tai jis juos suvaldo.MANES NEKLAUSO,kipsiukai.I uzsieni dar aciu dievui niekas nera isvykes,yra darbo ir namuose, as tai auginu geles,vazonines ivairias bei rozes ziedams.Gaila ,kad ne Kaune gyvenu  geresnem kainom galeciau prekiauti  oi oi ir as jau perdaug sneku na iki .

visai smagu ,kai yra bendraujančių,be to juk to ir ateiname 4u.gif ....va,man tik įdomu,vaikų auginimas,"pirmos kartos ir antros"..... g.gif ...turbūt skirtumas yra?
Papildyta:
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 05, 18:42)
labas vakaras mergaites 4u.gif  ar priimsite mane i savo gretas schmoll.gif

kuo daugiau ,tuo smagiau thumbup.gif
Papildyta:
nu ką...apsilankiau ir einu namus kuopti....ryt jau tik maisto gamyba pasiliksiu,kad iki velykų kojų neužverščiau kitaip doh.gif doh.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 04 06, 09:18)
visai smagu ,kai yra bendraujančių,be to juk to ir ateiname 4u.gif ....va,man tik įdomu,vaikų auginimas,"pirmos kartos ir antros"..... g.gif ...turbūt skirtumas yra?
Papildyta:
kuo daugiau ,tuo smagiau thumbup.gif
Papildyta:
nu ką...apsilankiau ir einu namus kuopti....ryt jau tik maisto gamyba pasiliksiu,kad iki velykų kojų neužverščiau kitaip doh.gif  doh.gif  mad.gif

thumbup.gif malonu kad priemate mane i savo gretas smile.gif mano mergicka isvaziavo su dviraciu pasivazineti su draugais tikiuosi kad nesusals g.gif o as einu tvarkytis namu smile.gif
Atsakyti
merginoss visas su sventom velikom sveikinu,sekmes gyvenime,sveikatos ir kietu marguciu
Atsakyti