sveikos...noreciau ir as i jusu chebryte ..mano vyriausiai dukrai 23m ,sunui 22m, o jaunelei 13m.
man paciai 42m...ir aisku dar vienas paaugliukas - tai vyras stai tokia adamsu seimynele
Sveikos visos nu is tiesu prisistatem ir dingom as tai apsirgau posunkiai bet va kapstausi mano galvoj daba sukasi tik posakis mazi vaikai kelius spaudzia- dideli sirdi
QUOTE(knysliukas @ 2007 03 09, 20:27)
Sveikos visos nu is tiesu prisistatem ir dingom as tai apsirgau posunkiai bet va kapstausi mano galvoj daba sukasi tik posakis mazi vaikai kelius spaudzia- dideli sirdi
na tai sveik ,gydykis....o siaip tai manau tikrai mazi vaikai mazi vargai....
kazkaiap vangokai mamos bendrauja ziuriu vyresnes ...
taip,prastai mes cia bendraujam visai.....
pasipasakokim ka veikiam ,kuo uzimtos
as su savo maze(ziur. nuotr) soku kantri ir linijinius sokius ....taip ,kad po repeticiju velai parvaziuojam ir ner kada prie kompo prisest
as su savo maze(ziur. nuotr) soku kantri ir linijinius sokius ....taip ,kad po repeticiju velai parvaziuojam ir ner kada prie kompo prisest
QUOTE(jurat@ @ 2007 03 12, 17:30)
taip,prastai mes cia bendraujam visai.....
ojė...kokios šaunuolės ..o aš tai tik darbas ir namai...kažkada buvo tarpas kai jogą ir baseiną lankiau....deja
tiesa pasakius pats gyvenimas priverte ,namie pasidare anksta,puoliau i depresija,bet pagalvojau,kad turiu iseit ten kur bus malonu...tai pora savaiciu net nesokau ,tik ziuredavau ir atsiputus muzikos klausiaus
o dabar dziaugiuos
kodel taip pasivadinai ,,bjaurybe,,?????
o dabar dziaugiuos
QUOTE(jurat@ @ 2007 03 14, 21:54)
tiesa pasakius pats gyvenimas priverte ,namie pasidare anksta,puoliau i depresija,bet pagalvojau,kad turiu iseit ten kur bus malonu...tai pora savaiciu net nesokau ,tik ziuredavau ir atsiputus muzikos klausiaus
o dabar dziaugiuos
o dabar dziaugiuos
ai..natūra mano takaja
QUOTE(bjaurybe @ 2007 03 15, 12:23)
ai..natūra mano takaja
tada ir as tureciau panasiai pasivadint
QUOTE(jurat@ @ 2007 03 15, 23:26)
tada ir as tureciau panasiai pasivadint
davai ...būsim liūtės ar panteros kokios
pasirodo,kad kai vaikai ugteli,tai laiko lieka maziau.....tai ka veikiam???