sveikos mamytes:)
auginu 4 metuku dukryte:) ir 15 ir 16 metu jos broliukus:)
tik siuometu broliukai pas teveli gyvena ir mokosi UK.............labai ju pasiilgstu......niekada nebuvau su jais issiskyrusi......bet neverkiu:) as jau didele.
nors ir plepames su jais vakarais per skype........
man atrodo kad jie nuostabiausi vaikai:)
nors ir ragiukai kartais isauga:)
Papildyta:
QUOTE(madame @ 2007 02 26, 16:18)
Labutis visoms,
Pagaliau radau diskusiju, kuriose noreciau sudalyvauti,puslapi.Tik nezinau ar cia galeciau pasireiksti, nes turiu tik viena vaika.Tai jau kaip ir ne supermama esu...
Mano sunui liepos menesi bus 20.Nezinau, kaip kitoms sekasi spresti bendravimo problemas(jeigu ju yra), bet man dar taip sunku nebuvo
.Paauglyste, palyginus su dabartiniu laikotarpiu, tai buvo tik "ramuneles"....Aisku, jau jis suauges ir gali savo seima turet,nors as galvoju, kad dar labai peranksti butu.Baisiausia, tai jo grizimai namo gerokai po vidurnakcio.Ar irgi nemiegat, jei vaikai negrize pirma, antra valanda nakties?
sveika:) as su saviskiais draugauju:) visi draugai pas mus ateina:) lauke su vezinu vaiksciodama vis prie dickiu prieinu:) visi ju draugai visada pas mane ateina kai kas negerai ar reikia:) o as oaskui atsargiai su ju mamytemis susidraugauju ir mes visos zinom ka jie daro:) Jums reikia pakalbeti su sunum.kokie pas ji pomiegiai,ar turi drauge? jei turi,susidraugaukite su ja butinai:) tapkite drauges:) tada ir sunus bus iskalbesnis:)
gal jis vengia draugus atvesti i namus? kiti vaikai gedinasi savo namu aplinkos.nes skurdziai gyvena ir tt.padarykit su juo koki vakareli:) leiskite jam pabut suaugusiu