Perziurejau visas temas,bet niekur neradau vyresniu mamyciu kampelio
Tokiu,kuriu vaikuciai jau paauginti ar net pilnameciai,taciau mamoms jie juk ir toliau liks vaikais......Noreciau kad atsilieptu moterys,kurios noretu paplepeti,pasidalinti patirtimi ir isgyvenimais,kaip joms sekasi bendrauti su jau beveik suaugusiais vaikais,kaip reaguoja i busimas marcias,ar zentus... Tikiuosi,kad atsilieps mamytes apie 40metu amziaus:)...Nekantriai lauksiu pasnekoviu:)
Turbut as viena is tokiu mamu busiu. Visi dideli tik maziausiai 6 metukai. Ir man jau uz 40
Na neviena mano sunui 24-ri,studentas ir jau tuokiasi, o dukra 18-kai ji abituriente ir tikrai man tikrai jau gerokai virs 40-mt
As irgi mokausiu su sunum 2 kurse. Ir anukas jau yra- pasistenge viresnioji.
Ir as buciau turejau anukiuka bet.... tikiuosiu dar sulauksiu
Mano anukas ir mano mazesne dukryte menesio skirtumu . Da sulauksi anuku. Maniskiai kai sueina tai triuksmu daugiau nei veiklos tarp ju
Sveikos mamytes ,nezinojau,kad yra toks skyrelis kur renkasi vyresnes mamytes,siandien pat mamai pranesiu,jai truksta bendravimo,labai saunu,kad jus suradau.
Jeeee !!!!
Pagaliau !!!
Kazkaip atsirado ir vyresnem mamom skyrelis, o tai vis jaunos jaunos...
kartais ir ju temos netinka mums. Ane? kartais tas temas sau "primatuojam", prisitaikom...Nu jau ne tokios mes ir pagyvenusios Tik patirties didesnes...
Vakar buvau Vilniuj litexpo parodoj. Labai patiko. Labai labai !!!
( cia as taip bandau pokalbi uzvesti )
Ir man jau virš... ... Bet aš dar jauna mama, nors nereta bendraamžė - jau močiutė. Neskubėjau įsipareigoti, ir esu tuo labai patenkinta. Gyvenau sau, kaip man patiko, buvo . Kai ištekėjau, teko viską gyvenime keisti. Dabar esu tuo, kuo esu ir taip pat labai patenkinta .
Prisistate ir dingo visos
Laukiam, laukiam... ką šnekės temos autorė... Vaikai nemaži, laiko sau randame, problemų neturime, visos atsipūtę...
Knysliukas ne dingom as cia