Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų mėgėjos

Dar radau jos, tačiau vaisinės tik nebuvo, Mandarino Rimi!
Atsakyti
šita arbata man ir labai patiko, tik jau lt kainos tai kandžiojas cool.gif
Atsakyti
as tai labai mestu twinings juodaja arbata - earl grey - nerealu ax.gif
o vaisines dar neteko ragauti - bet pasistengsim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(videli @ 2008 03 15, 21:14)
as tai labai mestu twinings juodaja arbata - earl grey - nerealu  ax.gif
o vaisines dar neteko ragauti - bet pasistengsim wink.gif

Lauksim žinių po degustacijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulis @ 2008 03 09, 19:24)
jei kas rasit, garsiai šaukit

Nu tikrai jos ir Maxėj, ir IKI yra ir visada buvo, o štai dėl skonio g.gif - perstiprūs man tie visi kvapai ir skoniai, tiesiog nosį riečia, išbandžiau visas, kiek tik pas mus yra, tai kol kas nesužavėjo nė viena. Prašau nesupykti už tokią nuomonę ax.gif , nesakau, kad neskani arbata...skani thumbup.gif , bet... tikrai yra skanesnių. Daugumai mūsų draugų irgi labai patinka ši arbata, bet jie patys parsiveža iš Anglijos, tai gal ta parvežtinė (kaip ir daugelis dalykų) skanesnė ax.gif
Atsakyti
edinka > gali būti.. Tiesiog vaisinės man šios skanios labai smile.gif Esu aštrių kvapų megėja, tai, matyt, dėl to labai patinka. O vat reikės jau iš D.Britanijos draugų užsisakyti šitos arbatos biggrin.gif
Atsakyti
Kiek pastebėjau, jų jau daug visur yra, tiesiog ne visose yra vaisinių TWININGS mirksiukas.gif

Laukiam arbatos akcijų!
Atsakyti
QUOTE(Lil'Princess @ 2008 03 15, 18:58)
Dar radau jos, tačiau vaisinės tik nebuvo, Mandarino Rimi!

va va, ta pati norejau pasakyt
rusiu tiek, kad tik spet rinktis ir ragaut biggrin.gif
Atsakyti
esu didziule arbatos gerbeja, kavos negeriu visai.. bet kazkodel pradejo nuo zalios aratos galva sakudet ir pykint, visai nebegaliu gert unsure.gif gal ir kam nors taip buvo?
Atsakyti
Zalios nemegstu,pati skaniausia mano pacios pridziovintu zemuogiu arba metu su medum.Taip pat patinka juoda su citrina arba pienu.
Atsakyti
Prisiminiau skania arbata is "Skonio ir kvapo" kavines rolleyes.gif
MASALA, jei neklystu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labai mėgstu arbatas thumbup.gif Ypač patinka Presto zalia arbata "Vasaros dziaugsmai" ir su imbieru bei citrina. Taip pat Pu-ehr arbata su zemuogemis skani bigsmile.gif
Atsakyti