Lyka, 19 Lap 2006 - 15:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Lyka, 19 Lap 2006 - 15:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Norėčiau prakalbinti arbatų mėgėjas.
Dabar parduotuvėse jų tokia įvairovė. Įdomu būtų sužinoti, kokias geriat arbatas: juodą, žalią, vaisines, aromatizuotas ar ne? O gal pirmenybę teikiat žolelių arbatoms, kurių dabar taip pat gausus pasirinkimas ir ne tik vaistinėse?

braskiu...oj kaip man skanu...bet labiausiai patinka tos sveriamos...aromatas noustabus

saulevejas, 28 Gru 2006 - 23:40, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
saulevejas, 28 Gru 2006 - 23:40, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Mano siuo metu pati mylimiausia yra juoda Dilmah su persiku skoniu...
![]()

nemėgstu aš visų tų Dilmah, Milford, Pickwick. Kai į darbą eidavai, tai nešdavausi,nes kur ten žaisi su plikomom. Namie tik plikomos

G A M M A, 21 Gru 2006 - 13:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
G A M M A, 21 Gru 2006 - 13:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
O tai mate kas?
![]()

mate -tonizuojantis gerimas. nors vienur raso, kad tai arbata, o kitur kad ne. as laikausi nuomones, kad tai ne arbata, tai tarp arbatos ir kavos

siaip labai skaniu galima rasti maciu, pasidomek. pirkti jos ir visu priedu yra kiekvienoj beveik arbatos parduotuveliu

gali daugiau paskaityti cia:
http://www.gurmans.l...r...=145&lng=lt

Na, bet pasiskaiciusi cia.. Tai taip ir norisi lekti i skoni ir kvapa ir prisipirkti arbatu..

Surfinija, 29 Gru 2006 - 15:18, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Surfinija, 29 Gru 2006 - 15:18, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Vieną kartą svečiuose pavaišino arbata parvežta iš Indijos. Šeimininkė užplikė tokį lizdelį, jis gražiai išsileido, arbata prisitraukė, išpilstė. Paimu aš tą puodelį, pakeliu, o iš jo tikrų tikriausiu tvarto mėšlu trenkia! Iš mandagumo gurkšnį siurbtelėjau ir sėdžiu - nei nuryt, nei išspjaut... Žvilgt į vyrą - ir šis raukosi... Taip ir palikom puodelius pilnus: negalėjau prisiversti išgerti. Tai va, tokios arbatos aš taip pat nemėgstu

Įtariu žinau apie kokią arbatą tu rašei

yra tokia PU-ERH (būna supresuota į tokius kamuoliukus, o užpilus vandeniu gražiai išsileidžia), tai jeigu ji be jokių priedų, tai tikrai reikia gerti, užsikimšus nosį

Man visai patikdavo ši arbata su žemuogių gabaliukais, ir kvapas ne toks stiprus, ir skonio žemuogės kitokio prideda

Papildyta:
sviesiaplauke_as, 30 Gru 2006 - 15:06, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
sviesiaplauke_as, 30 Gru 2006 - 15:06, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Norejau paklausti o kaip jus plikote tas sveriamas arbatas? I koki arbatinuka? Man kazkaip labai patogu tuose maiseliuose
Todel, kad tingisi paskui plauti arbatinius, mesti tas zoleles.. Arba jei viena geriu tai isvis patogiausiai pakelis..
Na, bet pasiskaiciusi cia.. Tai taip ir norisi lekti i skoni ir kvapa ir prisipirkti arbatu..![]()

Na, bet pasiskaiciusi cia.. Tai taip ir norisi lekti i skoni ir kvapa ir prisipirkti arbatu..

šiais laikais galima rasti tikrai labai gražių arbatinukų
dažnai naudojamas

turint tokį arbatinuką

reikia kartu nusipirkti ir tokį daikčiuką (kaip jį įvardinti lietuviškai

tada neplaukios jokios žolės

Ech, parašiau ir užsimaniau arbatos