Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų mėgėjos

O as nemegstu nei juodos,nei zalios arbatos.Geriu visokiu zoleliu ir ju misiniu arbatas,pavyzdziui "Etno" smile.gif
Atsakyti
taip jau arbata tai butinas dalykas namuose,as be jos gyvent negaliu tik nemegstu juodos stiprios,man turi buti svelni ir jaustis toks toks skooonis,net nemoku pasakyt bigsmile.gif
Atsakyti
As dievinu DILMAH "lady silver" ir PRESTO vaisines arbatas wub.gif
Atsakyti
Mano siuo metu pati mylimiausia yra juoda Dilmah su persiku skoniu... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano megstamiausios ivairiu zoleliu. Juodos visai nemegstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyka @ 2006 11 19, 15:02)

Lyka, 19 Lap 2006 - 15:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Lyka, 19 Lap 2006 - 15:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Norėčiau prakalbinti arbatų mėgėjas.  rolleyes.gif  Dabar parduotuvėse jų tokia įvairovė. Įdomu būtų sužinoti, kokias geriat arbatas: juodą, žalią, vaisines, aromatizuotas ar ne? O gal pirmenybę teikiat žolelių arbatoms, kurių dabar taip pat gausus pasirinkimas ir ne tik vaistinėse? rolleyes.gif

Norėčiau prakalbinti arbatų mėgėjas.  rolleyes.gif  Dabar parduotuvėse jų tokia įvairovė. Įdomu būtų sužinoti, kokias geriat arbatas: juodą, žalią, vaisines, aromatizuotas ar ne? O gal pirmenybę teikiat žolelių arbatoms, kurių dabar taip pat gausus pasirinkimas ir ne tik vaistinėse? rolleyes.gif

braskiu...oj kaip man skanu...bet labiausiai patinka tos sveriamos...aromatas noustabus 4u.gif
Atsakyti
Dažniausiai geriu juodą arbatą su medumi. Bet patinka įvairios: ir melisos, ir matės, ir įvairūs mišiniai, aromatizuotos kai kada. Nepernešu tik arbatų, kuriose jaučiasi erškėtuogių kvapas ir skonis... Vieną kartą svečiuose pavaišino arbata parvežta iš Indijos. Šeimininkė užplikė tokį lizdelį, jis gražiai išsileido, arbata prisitraukė, išpilstė. Paimu aš tą puodelį, pakeliu, o iš jo tikrų tikriausiu tvarto mėšlu trenkia! Iš mandagumo gurkšnį siurbtelėjau ir sėdžiu - nei nuryt, nei išspjaut... Žvilgt į vyrą - ir šis raukosi... Taip ir palikom puodelius pilnus: negalėjau prisiversti išgerti. Tai va, tokios arbatos aš taip pat nemėgstu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevejas @ 2006 12 28, 23:40)

saulevejas, 28 Gru 2006 - 23:40, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

saulevejas, 28 Gru 2006 - 23:40, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Mano siuo metu pati mylimiausia yra juoda Dilmah su persiku skoniu... thumbup.gif  thumbup.gif

Mano siuo metu pati mylimiausia yra juoda Dilmah su persiku skoniu... thumbup.gif  thumbup.gif

nemėgstu aš visų tų Dilmah, Milford, Pickwick. Kai į darbą eidavai, tai nešdavausi,nes kur ten žaisi su plikomom. Namie tik plikomos thumbup.gif va, pirkau Kalėdnių tri rūšis Presto. Skanumėlis wub.gif
Atsakyti
As is Presto kalediniu tai ragavau "Kaledu pasaka" tai laaaaabai slyksti buvo,net supykino,bet cia turbut todel,kad mane nuo liepziedziu pykina,o ten man rodos sudeti ju yra, taip pat ragavau medaus krumo "Kaledu zvaigzdes" tai irgi nesuzavejo schmoll.gif O kokias tu Isila pirkai ir kokia tau skaniausia? Siandien pirkau "Skonis ir kvapas" juodosios arbatos su melynemis,nuostabus skonis,tokia svelni thumbup.gif O arbata su kaktususu ziedais tai isvis pasaka,viena is skaniausiu mano ragautu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(G A M M A @ 2006 12 21, 13:15)

G A M M A, 21 Gru 2006 - 13:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

G A M M A, 21 Gru 2006 - 13:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

O tai mate kas?  blink.gif

O tai mate kas?  blink.gif

mate -tonizuojantis gerimas. nors vienur raso, kad tai arbata, o kitur kad ne. as laikausi nuomones, kad tai ne arbata, tai tarp arbatos ir kavos biggrin.gif mate labai populiari Pietų Amerikoje, kur jos paruošimas ir gėrimas yra savitas ritualas. Pasak legendos, dievai mokino indėnus kaip auginti ir paruošti matės lapus, kad arbatą būtų galima vadinti "Dievų nektaru". Matė arbatoje yra daug antioksidantų, kurie padeda stiprinti imuninę sistemą. Pateikti ją galima įvairiais būdais: karštą, šaltą arba kaip gaivinantį gėrimą su ledu arba citrina. Arbatoje nėra kofeino. Ji geriama is kalabaso su siaudeliu.

user posted image

siaip labai skaniu galima rasti maciu, pasidomek. pirkti jos ir visu priedu yra kiekvienoj beveik arbatos parduotuveliu mirksiukas.gif

gali daugiau paskaityti cia:
http://www.gurmans.l...r...=145&lng=lt
Atsakyti
Norejau paklausti o kaip jus plikote tas sveriamas arbatas? I koki arbatinuka? Man kazkaip labai patogu tuose maiseliuose blush2.gif Todel, kad tingisi paskui plauti arbatinius, mesti tas zoleles.. Arba jei viena geriu tai isvis patogiausiai pakelis..
Na, bet pasiskaiciusi cia.. Tai taip ir norisi lekti i skoni ir kvapa ir prisipirkti arbatu.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2006 12 29, 15:18)

Surfinija, 29 Gru 2006 - 15:18, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Surfinija, 29 Gru 2006 - 15:18, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Vieną kartą svečiuose pavaišino arbata parvežta iš Indijos. Šeimininkė užplikė tokį lizdelį, jis gražiai išsileido, arbata prisitraukė, išpilstė. Paimu aš tą puodelį, pakeliu, o iš jo tikrų tikriausiu tvarto mėšlu trenkia! Iš mandagumo gurkšnį siurbtelėjau ir sėdžiu - nei nuryt, nei išspjaut... Žvilgt į vyrą - ir šis raukosi... Taip ir palikom puodelius pilnus: negalėjau prisiversti išgerti. Tai va, tokios arbatos aš taip pat nemėgstu lotuliukas.gif

Vieną kartą svečiuose pavaišino arbata parvežta iš Indijos. Šeimininkė užplikė tokį lizdelį, jis gražiai išsileido, arbata prisitraukė, išpilstė. Paimu aš tą puodelį, pakeliu, o iš jo tikrų tikriausiu tvarto mėšlu trenkia! Iš mandagumo gurkšnį siurbtelėjau ir sėdžiu - nei nuryt, nei išspjaut... Žvilgt į vyrą - ir šis raukosi... Taip ir palikom puodelius pilnus: negalėjau prisiversti išgerti. Tai va, tokios arbatos aš taip pat nemėgstu lotuliukas.gif

Įtariu žinau apie kokią arbatą tu rašei tongue.gif
yra tokia PU-ERH (būna supresuota į tokius kamuoliukus, o užpilus vandeniu gražiai išsileidžia), tai jeigu ji be jokių priedų, tai tikrai reikia gerti, užsikimšus nosį lotuliukas.gif aromatas nekoks ax.gif
Man visai patikdavo ši arbata su žemuogių gabaliukais, ir kvapas ne toks stiprus, ir skonio žemuogės kitokio prideda rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 12 30, 15:06)

sviesiaplauke_as, 30 Gru 2006 - 15:06, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

sviesiaplauke_as, 30 Gru 2006 - 15:06, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Norejau paklausti o kaip jus plikote tas sveriamas arbatas? I koki arbatinuka? Man kazkaip labai patogu tuose maiseliuose  blush2.gif  Todel, kad tingisi paskui plauti arbatinius, mesti tas zoleles.. Arba jei viena geriu tai isvis patogiausiai pakelis..
Na, bet pasiskaiciusi cia.. Tai taip ir norisi lekti i skoni ir kvapa ir prisipirkti arbatu..  wub.gif  wub.gif

Norejau paklausti o kaip jus plikote tas sveriamas arbatas? I koki arbatinuka? Man kazkaip labai patogu tuose maiseliuose  blush2.gif  Todel, kad tingisi paskui plauti arbatinius, mesti tas zoleles.. Arba jei viena geriu tai isvis patogiausiai pakelis..
Na, bet pasiskaiciusi cia.. Tai taip ir norisi lekti i skoni ir kvapa ir prisipirkti arbatu..  wub.gif  wub.gif

šiais laikais galima rasti tikrai labai gražių arbatinukų

dažnai naudojamas

user posted image

turint tokį arbatinuką

user posted image

reikia kartu nusipirkti ir tokį daikčiuką (kaip jį įvardinti lietuviškai doh.gif )

user posted image

tada neplaukios jokios žolės thumbup.gif

Ech, parašiau ir užsimaniau arbatos ax.gif einu pasidarysiu cool.gif
Atsakyti