Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų mėgėjos

As kiekviena diena isgeriu po 3-4 didelius puodelius zalios arbatos....Ir dar be cukraus....Jau kaip kokia narkomane gera pusmeti taip geriu ir pasidarau gana stiproka..... dirol.gif
Atsakyti
aš taip pat be galo mėgstu arbatas, o ypač žaliąsias. Viena iš mėgstamiausių - matė su medumi arba su citrina. Taip pat labai patinka arbatų mixai ("septyni samurajai;"senoji meilė", jau kitų pavadinimų net nepamenu biggrin.gif O tas arbatas pakeliuse tai nelabai gražiai vadinu hihihi.gif tampaksinėmis rolleyes.gif
Atsakyti
Šiuo metu mano Arbatų arbata yra Dilmah juoda arbata "Silver lady". Ji yra ir plikoma ir pakeliuose. Man labai patinka savotiškos prieskonis joje.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2006 11 21, 21:43)
Dievinu skanias arbatas,skaniausios zalios arbatos su priedais. labai labai skanu zalioji arbata su zenseniu ir citrina,ir zalioji su persikais  wub.gif  wub.gif  wub.gif  mmmmm  ax.gif

Sutinku drinks_cheers.gif ir as sitas geriu thumbup.gif
Atsakyti
Labai megstu zalia arbata su zenseniu ir citrinomis. Ypac ji man pravercia kai yra zemas spaudimas.
Siaip labai patinka eksperimentuoti su arbatomis - vis isbandyti kazka naujo, isskyrus juodas, raudonas, becukres, pakelines arbatas.
Vilniuje yra nebloga arbatine "Skonis ir kvapas" (Traku g.). Joje galima paragauti daug skaniu, idomiu, egzotiniu arbatu thumbup.gif
Atsakyti
Pati paciausia man juoda plikyta arbata thumbup.gif Dar visai skanu zaliosios sveriamos arbatos- su zenseniu ir dar kazkokia, su ananasais lyg. Bet vienintelis dalykas, kuris svarbu man geriant arbata- KAD NEBUTU CUKRAUS cool.gif Negaliu pakesti jokiu saldziu (karštų) gerimu schmoll.gif
Atsakyti

buvau arbatos megeja, kol neatsirado mate, tadar tik mate ir tegeriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 21, 05:54)
buvau arbatos megeja, kol neatsirado mate, tadar tik mate ir tegeriu  thumbup.gif

O tai mate kas? blink.gif ne arbata?
Atsakyti
O man Gurman's arbatos prie sirdies. Labai megstu juodas aromatizuotas kaip Pipiriukas, Žemuogėlė, Chai. O karta Skonio ir kvapo kavinukėj gėriau arbata keistu pavadinimu, kur vienas is žodžių buvo Keemun, tai sita irgi labai patiko su ruduoju cukrumi smile.gif
Atsakyti
Keemun
Klasikinė kinietiška juodoji arbata, mažais gležnais lapeliais ir saldoko prieskonio. Mažesniu kofeino kiekiu negu kitos juodosios arbatos.
Keemun – garsus Kinijos arbatos auginimo regionas. Kinijos imperatoriaus rūmuose pirmenybė taip pat buvo teikiama subtilioms Keemun’o arbatų rūšims. Keemun’o arbatos išsiskiria iš kitų švelniu, subtiliu aromatu, kuris arbatų žinovų yra lyginamas su orchidėjų ir rožių aromatu. Keemun’o arbatoje mažai tanino ir kofeino, todėl labai tinka tiems, kurių skrandis jautrus.

Būtų įdomu paragauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G A M M A: 22 gruodžio 2006 - 10:13
As atradau Balvociutes arbatas thumbup.gif man patinka kad jos naturalios, o jau zolyciu kokybe thumb_yello.gif ziedeliai, lapeliai jokiu dulkiu ir tt. Jos nearomatizuotos truputi atsinesa sieneliu, bet man jos super, plius labai geri zoliu deriniai.
Atsakyti
labai patinka zalia arbata,o jei dar buna su vaisiu gabaliukais tai is vis jegele
Atsakyti