aš taip pat be galo mėgstu arbatas, o ypač žaliąsias. Viena iš mėgstamiausių - matė su medumi arba su citrina. Taip pat labai patinka arbatų mixai ("septyni samurajai;"senoji meilė", jau kitų pavadinimų net nepamenu
O tas arbatas pakeliuse tai nelabai gražiai vadinu
tampaksinėmis

QUOTE(Linutelia @ 2006 11 21, 21:43)
Dievinu skanias arbatas,skaniausios zalios arbatos su priedais. labai labai skanu zalioji arbata su zenseniu ir citrina,ir zalioji su persikais
mmmmm 

Sutinku

Labai megstu zalia arbata su zenseniu ir citrinomis. Ypac ji man pravercia kai yra zemas spaudimas.
Siaip labai patinka eksperimentuoti su arbatomis - vis isbandyti kazka naujo, isskyrus juodas, raudonas, becukres, pakelines arbatas.
Vilniuje yra nebloga arbatine "Skonis ir kvapas" (Traku g.). Joje galima paragauti daug skaniu, idomiu, egzotiniu arbatu
Siaip labai patinka eksperimentuoti su arbatomis - vis isbandyti kazka naujo, isskyrus juodas, raudonas, becukres, pakelines arbatas.
Vilniuje yra nebloga arbatine "Skonis ir kvapas" (Traku g.). Joje galima paragauti daug skaniu, idomiu, egzotiniu arbatu

Pati paciausia man juoda plikyta arbata
Dar visai skanu zaliosios sveriamos arbatos- su zenseniu ir dar kazkokia, su ananasais lyg. Bet vienintelis dalykas, kuris svarbu man geriant arbata- KAD NEBUTU CUKRAUS
Negaliu pakesti jokiu saldziu (karštų) gerimu

buvau arbatos megeja, kol neatsirado mate, tadar tik mate ir tegeriu

QUOTE(daržovytė @ 2006 12 21, 05:54)
O tai mate kas?

O man Gurman's arbatos prie sirdies. Labai megstu juodas aromatizuotas kaip Pipiriukas, Žemuogėlė, Chai. O karta Skonio ir kvapo kavinukėj gėriau arbata keistu pavadinimu, kur vienas is žodžių buvo Keemun, tai sita irgi labai patiko su ruduoju cukrumi

Keemun
Klasikinė kinietiška juodoji arbata, mažais gležnais lapeliais ir saldoko prieskonio. Mažesniu kofeino kiekiu negu kitos juodosios arbatos.
Keemun garsus Kinijos arbatos auginimo regionas. Kinijos imperatoriaus rūmuose pirmenybė taip pat buvo teikiama subtilioms Keemuno arbatų rūšims. Keemuno arbatos išsiskiria iš kitų švelniu, subtiliu aromatu, kuris arbatų žinovų yra lyginamas su orchidėjų ir rožių aromatu. Keemuno arbatoje mažai tanino ir kofeino, todėl labai tinka tiems, kurių skrandis jautrus.
Būtų įdomu paragauti
Klasikinė kinietiška juodoji arbata, mažais gležnais lapeliais ir saldoko prieskonio. Mažesniu kofeino kiekiu negu kitos juodosios arbatos.
Keemun garsus Kinijos arbatos auginimo regionas. Kinijos imperatoriaus rūmuose pirmenybė taip pat buvo teikiama subtilioms Keemuno arbatų rūšims. Keemuno arbatos išsiskiria iš kitų švelniu, subtiliu aromatu, kuris arbatų žinovų yra lyginamas su orchidėjų ir rožių aromatu. Keemuno arbatoje mažai tanino ir kofeino, todėl labai tinka tiems, kurių skrandis jautrus.
Būtų įdomu paragauti

labai patinka zalia arbata,o jei dar buna su vaisiu gabaliukais tai is vis jegele