Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

QUOTE(vijana @ 2009 04 06, 18:08)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu kokia man nesamone atrodo zadinti vaika, jeigu jis sau ramiausiai miega, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2009 04 06, 16:58)
tik dziaugtis reikia kad vaikas nakti miega,o ne kelti pavalgyt biggrin.gif

aišku, jei augini vaiką, kuriam jokių problemų su valgymu ir su svoriu nėra, tada tai taip tik džiaugtis reikia,
bet jei vaikas nevalgus ir dieną mažai valgo, tai jei dar naktį nevalgys visai svoris nukris arba neaugs.
manau atsakymą į šitą klausimą mamos pačios geriausiai žino.

Aš asmeniškai niekada nežadinu, miegantį maitinu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 01 gegužės 2009 - 12:18
as gal koki menesi laiko zadinau, bet paskuj nustojau kankint, ai pagalvoju tegu miega.. . mirksiukas.gif
Atsakyti
o as siandien zadinau, man baisu,kad pienas dings, jeiguo nuo 22val iki 5 ryto vaikas miega. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2009 05 17, 12:47)
o as siandien zadinau, man baisu,kad pienas dings, jeiguo nuo 22val iki 5 ryto vaikas miega. unsure.gif

o as nezadindavau ir pftu pftu pftu nieko nesumazejo net tongue.gif
o dabar mazyle jau pati kaip laikrodukas kas 4 valanadas keliasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jau nei uz ka nezadinu ir nezadinsiu nebent diena. Man ir ligoninej sake kad maitinant tiek krutimi, tiek misinuku-nezadinti, kai nores vaikas pats atsikels.
Atsakyti
Nežadinau ir nežadinu, kai nori valgyti mažiukas atsibunda ir praneša, kad yra alkanas smile.gif
Atsakyti
mano maziukas kai gime, nesikeldavo nakti valgyt, tai gydytojai liepe zadinti kas 3val doh.gif nu is kur man zinot, as zalia mama, tai ir keldavau vargsiuka doh.gif dabar kai pagalvoju net gaila verysad.gif tikrai nezadinciau schmoll.gif
Atsakyti
Na mano lelyte nakti ismiega 4-5 val ir nezadinu o diena kaip laikrodukas kas 3 val. jau sukauja mama kad ateitu i draugija pasneketi apie pieno salduma bigsmile.gif

sakykit o jusu vyrai ragavo jusu pienuka??? As tai pati paragavau labai skanus ir saldus.... idomu ar visu toks pats.....
Atsakyti
As niekada nezadinau savo leliuku, jei miega, reiskia nera alkani. Mano pienas irgi buvo saldus, vyras ragavo, t.y. jam teko zist pienuka mano blush2.gif, kad nedingtu , kol musu kudikis reanimacijoj gulejo. Sake kad skanus labai
Atsakyti
mano ir ramiausiai ismiega apie 6-7 valandas..ir tikrai nera reikalo kelti..jai jis nores pats atsikels kada jam reiks...bet girdejau dar kad jai jau nesikelia nakti tai reiskia jie paer daug pavarge yra...(bet cia taip tik girdejau) smile.gif o seip manau jai jau butu kudikis alkanas tai pavarges ar nepavarges vistiek jis prasytu valgyt smile.gif
Atsakyti