Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

Dabar maniskes jau zadinti nereikia doh.gif bet pirmus menesiu miegodavo po 8 val tai net negalvojau zadinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Motek @ 2006 11 19, 07:43)
Sveikos mamytes. man iskilo toks klausimas  g.gif .mano dukryte nakti miega neprabusdama. maitinu misinuku.paskutini karta valgo 22 val.,po to miega 8 val. iki 6 ryto. as keliuosi kad 6 val. ja pamaitinti. tai jeigu lelyte miega gal nereikia jos zadinti kad pamaitinti? gal laukti kol pati pabus? blink.gif . bet tada bijau kad nespesiu pamaitinti 5 kartus per para  g.gif .maitinu kas 4 val. su 8 val. miegu nakti. tai kaip po to itilpti i grafika?  verysad.gif .patarkite kaip gi buti  4u.gif

Juk mes patys negyvenam pagal vadovelius, tai ir mergytes nereikia versti gyventi pagal jusu nustatyta grafika. Vaikuciai patys sau grafikus nusistato mirksiukas.gif Dziaukites, kad mergyte ismiega visa nakti smile.gif
Atsakyti
nemanau, kad vaikeli reiketu zadint, kai nores valgyt pabus ir paprasys, juk mes patys valgom kada norim, lygiai taip pat ir su vaikuciais. as savo mazylio niekada nezadinau schmoll.gif
Atsakyti
as leidziu valgyti kada nori ir kiek nori.
Atsakyti
tik dziaugtis reikia kad vaikas nakti miega,o ne kelti pavalgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2009 04 06, 16:58)
tik dziaugtis reikia kad vaikas nakti miega,o ne kelti pavalgyt biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai džiaugtis reikia, kad išmiega visą naktį mirksiukas.gif Aš taip pat niekada nežadinu, ir manau, kad nereikia žadinti smile.gif
Atsakyti
As savo maze kartais pasizadinu pavalgyti. ax.gif nors man tai labai opus klausimas. nes ji pavalgo paskutini karta 6val. vakare. apie 7:30 pradeda noreti miego. tada nesuosi ja i miegamaji, pavalgydinu kazkiek, bet dazniausiai lb nedaug nes nebuna isalkusi. ir darznai kai pati ateinu miegoti - apie 23.00 jai duodu pienuko. nesuvalgo ji daug, bet vat pvz vakar buvo lb gerai imigusi, tai net ikisti nejo, nors ir negrudau labai. jei jau nepavalgom tada, nuo 6 vakaro iki kokiu 2 (tada ji jau nori valgyti, bet jau kaip nori, kad net kaimyna isgirsta doh.gif ) tai man kazkaip atrodo, labai ilgas tarpas tokiai mazai nevalgyti, tai todel ir pasizadinu. jei iseina mum pavalgyti normaliai 11 tai tada beveik iki 6 ismiega. Bet nesu tikra ar as gerai darau, nes kas vakara dvejoju ka daryti g.gif
Atsakyti
jei svoris auga ypac maziukams tai nera laiko zadinti.ech kad man taip ax.gif
Atsakyti
o as padariau dydele klaida, kad kai tik gime mano dukryte, zadinau ja nakti, kad pavalgytu, paskui ji neuzmigdavo, o dabar irgi priprato ir keliasi.Manau nakti nereikia zadinti, tegul miega, atsikels jei nores valgyti.
Atsakyti
as zadindavau nes gime neisnesiotukas, bet aisku jei svoris augtu normaliai, jokiu bedu su Mp kiekiu, tai nezadinciau
Atsakyti
Mums jau 2.5 menesio,bet keliasi kad anori,nors ligoninej liepe laikytis maitinimo rezimo kas 3 valandos,bet jau is karto turejau savo nuomone ir jos laikausi.Mano broliene irgi sugadino taip savo mergaitei rezima bekeldama.
Atsakyti