mano maziuke irgi miega visa nakti iki 7,8val ryto,tai nezadinu.pavalgo 23val ir viskas.
Man akusere patare maitinti taip kas tris valandas diena.Net jei mazylis dar miega
zadinti ir maitinti,o nakti tik tada kai mazylis pats kelia.Siaip neblogai gaunasi,
diena su mazyliu atidirbu,o nakti parpiam abu.Tik keliames 4 ryto ir tada jau miegam iki 10 ryto.
zadinti ir maitinti,o nakti tik tada kai mazylis pats kelia.Siaip neblogai gaunasi,
diena su mazyliu atidirbu,o nakti parpiam abu.Tik keliames 4 ryto ir tada jau miegam iki 10 ryto.
Mano mazylei du menesiai, ir jau antra naktis kaip miega nuo 10vakaro iki 10 ryto maitinu misinuku, diena irgi valgo neperdaugiausiai, terliojasi, maivosi, issidirbineja... Esu uzsieni, ir kazkur tai nueit svori vaiko patikrint daznai negaliu, atvaziuos sesele po menesio pasvert... O ka dabar daryt? Zadint, nazadint? ir ji mazute labai sveriam tik apie 5kg. Ir bijau kad is miegu pazadinta, nelabai ka ji ir suvalgytu
QUOTE(Motek @ 2006 11 19, 07:43)
Sveikos mamytes. man iskilo toks klausimas .mano dukryte nakti miega neprabusdama. maitinu misinuku.paskutini karta valgo 22 val.,po to miega 8 val. iki 6 ryto. as keliuosi kad 6 val. ja pamaitinti. tai jeigu lelyte miega gal nereikia jos zadinti kad pamaitinti? gal laukti kol pati pabus? . bet tada bijau kad nespesiu pamaitinti 5 kartus per para .maitinu kas 4 val. su 8 val. miegu nakti. tai kaip po to itilpti i grafika? .patarkite kaip gi buti
Aš nekelčiau. jei ji išalktų, ji pati pabustų
Pirma menesi naktimis valgydavome belekaip, mazdaug dienomis kas 1,5-2val., naktimis kas 2-2,5val.,
Nuo 2,5 men nusistovejo rezimas: einam naktinio maitinimo 19 val. ir miegoti 20 val. Keliames 6 ryto ir nebemiegame iki kokios 9 val. Tenka su juom zaisti
Naktiniai maitinimai: 2-3 val.ryto ir 5-6 val.ryto.
Dieniniai maitinimai 4 kartai: 2 maitinimai iki pietu miego, ir 2 po pietu miego.
Maitinu MP.
Naktimis (2-3 val.) dazniausiai pati mazyli pakeliu, nes labai skauda krutine. Pamaitinusi, einu i vonia nusitrauineti pienuka is kito papo. Zinau kad blogai, bet nieko negaliu padaryti. Del to nusitraukiu tiek kad neskaudetu.
Jei nekeliu, tai mazius pats atsibusdavo apie 3-4val ryto. Bet dabar iprato ir 2-3 pats atsibunda.
Beje mums dabar 4 menesiai ir 2 dienos.
Nuo 2,5 men nusistovejo rezimas: einam naktinio maitinimo 19 val. ir miegoti 20 val. Keliames 6 ryto ir nebemiegame iki kokios 9 val. Tenka su juom zaisti
Naktiniai maitinimai: 2-3 val.ryto ir 5-6 val.ryto.
Dieniniai maitinimai 4 kartai: 2 maitinimai iki pietu miego, ir 2 po pietu miego.
Maitinu MP.
Naktimis (2-3 val.) dazniausiai pati mazyli pakeliu, nes labai skauda krutine. Pamaitinusi, einu i vonia nusitrauineti pienuka is kito papo. Zinau kad blogai, bet nieko negaliu padaryti. Del to nusitraukiu tiek kad neskaudetu.
Jei nekeliu, tai mazius pats atsibusdavo apie 3-4val ryto. Bet dabar iprato ir 2-3 pats atsibunda.
Beje mums dabar 4 menesiai ir 2 dienos.
man akusere sake zadint ir nakti kas 4 val.bet pora kart pameginau,tai tik vaiko gaila pasidare kol pakeliu privargstu,o ji pavalgo pora minuciu ir vel uzmiega tai pagalvojau,kad jei bus alkana tai ji mane pakels,tai taip ir nusistovejo musu rezimas
Mums kusere sake, kad diena maziuka reikia kelti kas 3 val pavalgyti, o nakti kas 4 val...Nuo 1 men diena viskas taip, o nakti jau 6 val galima miegoti...
As tai maziukui duodu valgyti kada ji papraso ir nakti specialiai nekeliu, pati pabunda kai nori niamu niamu
As tai maziukui duodu valgyti kada ji papraso ir nakti specialiai nekeliu, pati pabunda kai nori niamu niamu
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 03 24, 15:21)
Aš nekelčiau. jei ji išalktų, ji pati pabustų
Niekada specialiai nežadinau tam, kad pavalgydinti. Maniškė naktim valgė tik pirmą mėnesį.
tik dziaugtis reikia kad nakti nesikelia maniske keleta kartu buvo visa nakti ismiegojus bet dabar tai keliasi pavalgyt bet kai jau krabzdet pradeda ikisi buteliuka pavalgo ir vel miega
QUOTE(eglikke @ 2009 03 25, 23:52)
tik dziaugtis reikia kad nakti nesikelia maniske keleta kartu buvo visa nakti ismiegojus bet dabar tai keliasi pavalgyt bet kai jau krabzdet pradeda ikisi buteliuka pavalgo ir vel miega
žinoma, juk labai yra mažylių, kurie nuo pirmųjų dienų išmiega beveik visą naktį, o nuo kelerių mėn. visą naktį
Papildyta:
QUOTE(Rianka @ 2009 03 25, 23:19)
Niekada specialiai nežadinau tam, kad pavalgydinti. Maniškė naktim valgė tik pirmą mėnesį.
laimingi tėveliai
Tikrai naktimis valgyti specialiai nekelciau, nebent pirma menesi, jei svoris neauga. Beje, ar nepastebejot, kad mazuliu nereikia pilnai prikelti, bent jau krutimi maitinamu, jie ciulpia/ryja neatsibude. Anglijoje net yra terminas - sleep feeding, valgymas miegant, kai neprizadintas vaikiukas pamaitinamas 23 val, tada dazniau ismiega iki ryto (cia taikoma tiems, kurie bunda vidury nakties valgyti).