Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

QUOTE(Motek @ 2006 11 19, 06:43)
Sveikos mamytes. man iskilo toks klausimas  g.gif .mano dukryte nakti miega neprabusdama. maitinu misinuku.paskutini karta valgo 22 val.,po to miega 8 val. iki 6 ryto. as keliuosi kad 6 val. ja pamaitinti. tai jeigu lelyte miega gal nereikia jos zadinti kad pamaitinti? gal laukti kol pati pabus? blink.gif . bet tada bijau kad nespesiu pamaitinti 5 kartus per para  g.gif .maitinu kas 4 val. su 8 val. miegu nakti. tai kaip po to itilpti i grafika?  verysad.gif .patarkite kaip gi buti  4u.gif

as taippat maitinu misinuku,bet nuo pat kudikystes nekeliu jos pamaitinti.su gydytoja konsultavausi,saako jei svoris auga,gerai miega tai lai miega.juk kai nori valgyti jie mums neleidzia ramiai sedeti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maniske nakti visai man neduoda miegoti,valgo,valgo uzmiega...paguldau i lovyte po keletos minuciu vel ziopcioja,iesko valgyti,pieno mazai turiu,o misinukus atpilineja,nors ir palaikau stacia ir nugara paglostau,neatsirugsta arba as nemoku jos "atrugdinti".Tai tenka nakti sedeti 1-2 val. maitinant.
Atsakyti
As siuo klausimu skambinau mamos telefonu kur atsiliepia ir konsultuoja gydytoja. Ji sake, kad kelti nereikia. Kad vaikelis jauciasi sotus ir tegul miega. Maniske irgi kartais ismiega 8 val, ar net 9,5. Man sake gyd. dziaugtis kad taip buna, tai as ir dziaugiuosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 03 16, 15:29)
maniske nakti visai man neduoda miegoti,valgo,valgo uzmiega...paguldau i lovyte po keletos minuciu vel ziopcioja,iesko valgyti,pieno mazai turiu,o misinukus atpilineja,nors ir palaikau stacia ir nugara paglostau,neatsirugsta arba as nemoku jos "atrugdinti".Tai tenka nakti sedeti 1-2 val. maitinant.

O ar bandei duoti misinuka atpilinejantiem? Jis geriau del atpilinejimu nes yra tirstesnis, bet tada gali pradet viduriai kieteti. Cia jau kita blogybe. Mano budavo atsirugsta ir iskart atpila. Tai as ja stengiausi pakelus kuo maziau glaustis prie saves, kad pilvukui spaudimo nebutu. Truputi patupcioju su ja ir atsirugsta. Svarbiausia nestoveti vietoj pakelus, o pavaikscioti. Pabandyk dar per viduri maitinimo pakelti atsirugt, gal ji per daug prisivalgo ir nepajegia atsirugti. Sekmes smile.gif
Atsakyti
nuo gimimo išmiega visą naktį, mes nežadiname kad pamaitinti, svorio užauga normaliai, tai kam vaiką pratinti valgyti naktį, o paskui bandyti atpratinti? aš už tai kad vaikas pats pasirenka sau rėžimą smile.gif
Atsakyti
Nemanau, kad reikia kelti
Atsakyti
nezadinu, jei miega, tik dziaugiuosi, jei kada nusprendzia ilgiau pamiegoti wink.gif
Atsakyti
Aš tai jau tikrai nežadinu o kam vaikui trugdyti miegoti kada užsinorės valgyti tai tikrai prabus o jai nesikelia vadinasi sotus.
Atsakyti
QUOTE(SNAIGUTĖ999 @ 2009 03 18, 01:57)
Aš tai jau tikrai nežadinu o kam vaikui trugdyti miegoti kada užsinorės valgyti tai tikrai prabus o jai nesikelia vadinasi sotus.

drinks_cheers.gif ir as taip manau, jei svoris puikiai auga, tai kam ji kelti. Mes dazniau diena valgom ir po truputi, o jau artejant nakties megeliui, tai stipriai pasisotinam ir min 8valandas ismiega bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta-- @ 2009 03 18, 12:23)
drinks_cheers.gif ir as taip manau, jei svoris puikiai auga, tai kam ji kelti. Mes dazniau diena valgom ir po truputi, o jau artejant nakties megeliui, tai stipriai pasisotinam ir min 8valandas ismiega bigsmile.gif

pritariu thumbup.gif man rankos nekyla kelti, kai vaikas taip saldziai miega o kai nores valgyti tai ir pabus
Atsakyti
Jeigu vaikas gerai miega ,tai geriau jo netrudyti mirksiukas.gif
Atsakyti
iki 6sav patartina zadint butinai po 6val jei kudikis yra gero svorio, po sesiu sav sako kad jau gali miegot nevalge jau ilgesni laika
mo pirmoji tai 6 sav jau miegodavo nakti visas 9 val, o 12 sav nuo 8 vakaro iki ryto 8 ir tai iki siol 12 val mirksiukas.gif
na o mazius tai tik dabar jau po 11 val ismiega mirksiukas.gif
tai jei miega tai nepergyvenk leisk pamiegot, kai isalks tikrai atsibus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarak @ 2009 03 22, 22:00)
iki 6sav patartina zadint butinai po 6val jei kudikis yra gero svorio, po sesiu sav sako kad jau gali miegot nevalge jau ilgesni laika
mo pirmoji tai 6 sav jau miegodavo nakti visas 9 val, o 12 sav nuo 8 vakaro iki ryto 8 ir tai iki siol 12 val mirksiukas.gif
na o mazius tai tik dabar jau po 11 val ismiega mirksiukas.gif
tai jei miega tai nepergyvenk leisk pamiegot, kai isalks tikrai atsibus mirksiukas.gif  4u.gif

visiskai pritariu thumbup.gif
Atsakyti