Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

Mano po gimimo 10val miegojo zadink nezadinus jam nemotais. Kai isalko pats atsikele. Kam zadinti jei vaikas nealkanas g.gif
Atsakyti
as irgi pritariu kad nereikia kelti nakti maitinti, jei vaikas pats neatsikelia. vaikas pats saves nenuskriaus.nores valgyti tikrai tai parodys.
Atsakyti
esu žadinusi dieną..kai pirmas mėnuo buvo..nes maniau nuo pieno papuliai sprogs...O kai viskas susitvarkė- nežadinu niekada. Ji mane žadina- tingi net atsimerkti bet stena valgyti prašydama... doh.gif
Atsakyti
Didesnes kvailystes dar negirdejau.. doh.gif
Atsakyti
niekuomet nezadinau maitinti!kai gryzom is ligonines maniskis ismiegodavo po 8 val nakti,net nekilo tokiu minciu,turejau proga pati daugiau pailseti ir tuo naudojausi.kada nori valgyti tada tikrai atsibunda pats!gal todel kad neipratinau nakti keltis visada gerai miega po siai dienai biggrin.gif
Atsakyti
manau nereikia smile.gif
Atsakyti
Nea smile.gif
Atsakyti
Nezadint, jeigu miega reiskai sotus, o isalks tada jus ir pazadins tongue.gif
Atsakyti
Kai maniškė buvo labai nevalgiukas, užmigdavo bevalgant, tai aš ją žadindavau naktimis iki 7 mėn. Paskui nusprendžiau, kad ir aš noriu pamiegoti biggrin.gif
Atsakyti
tikrai nereikia, kai norės valgyti tikrai prabus pats ir duos signalą lotuliukas.gif
Atsakyti
O kam? Išalks, pats paprašys
Atsakyti
Niekada nezadinu, kai nori pati pabunda. Niekada nasilaikiau to stereotipo, kad reikia maitinti kas 3val. Kada nori tada duodu. smile.gif
Atsakyti