Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

QUOTE(Sielonešė.. @ 2014 01 25, 08:21)
Jei ilgiau miega nei 3val. tai reiktu zadinti ir pamaitinti. Buna vaikuciu miegaliuku, todel tenka jiems priminti, kad reikia ir pasistiprinti  mirksiukas.gif

Nesąmonė.
Kai vaikas nori valgyt pats atsikelia. Džiaugiausi, kad mano nesikelia. Ir visa laimė trūko iki 3 mėn. 3 sav.
Atsakyti
Nekeliau schmoll.gif ir dabar nekeliu pvz. sianakt miegojo nuo 12.30 iki 6.30 pavalge ir vel iki 9.30
Dar menesio kai budavo tai 3 nakties keldavosi daba jau ne. Diena ir nezadindavau, pora kartu bandziau kai jau 4val miegojo, bet jei ir ikisi papuli tai miega su juo ir nevalgo. Tad as tos nuomones, kad jie valgo kai nori, nes po ilgesnio miego mazyte tiesiog dazniau paprasydavo valgyti 4u.gif
Atsakyti
aš tai tikrai nebežatinčiau, nors ligoninej kitaip liepe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2014 01 25, 12:32)
aš tai tikrai nebežatinčiau, nors ligoninej kitaip liepe  doh.gif

Ligoninei visuomet ateina ir klausia ar valget, tai visuomet atsakydavau, kad valgem
Atsakyti
Saviškį kartą naktį (~3-4val) pasižadinu, nes kitaip būna bėda su krūtine (po bendravimo su chirurgu truputį prisibijau, o mažasis nors ir snūduriuodamas dirba geriau nei pientraukis ax.gif ). Paprastai pakeičiu kelnytes, pamaitinu apie 10min ir toliau miega.

Kai būdamas vos 2mėn išmiegojo daugiau nei 7val, pradėjau nusistatyti žadintuvą (kurį, tiesa, gan dažnai miegodama spaudalioju ir atsikeliu vėliau nei planuota biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sakuya: 25 sausio 2014 - 15:57
nežadinu, mažytė pati mane pažadina, kelias minutes patraukia ir toliau snaudžia doh.gif
Atsakyti
Pirmagimė ir taip visą naktį keldavosi valgyti kas 1-3 val., tai žadint neteko. Antrasis nuo pat gimimo naktį įmigdavo 5 valandoms, esu bandžius žadinti, bet sunkiai imdavo valgyti, pykdavo, tai ir nebežadinau. Trečiasis irgi miegaliukas, naktį užmigęs apie 22-23 val iki 5 val miega, taip pat nežadinu 4u.gif Svoris vaiko auga, pieno nemažėja, tai ir nematau reikalo trukdyti vaiko miegelio ax.gif
Atsakyti
Maniškė keliasi pastoviai kas kelias valandas - naktį taip pat..Bet, jei nesikeltų, tikrai nežadinčiau.Ir gydytoja sakė tą patį - jei naktį kartais nesikeltų, tai tegul ir miega ligi ryto.. bigsmile.gif bet čia mums dar tik svajonės.. tongue.gif
Atsakyti
Nepamenu nuo kurio mėnesio, gal nuo antro pradėjo normaliai miegoti naktį, dabar režimas yra toks - apie vienuoilktą nakties užmiega ir apie devintą ryto jau maždaug ruošiu mišinuką. Valgo tik mišinuką, tad nei man reikia nei jam nervus naktį gadintis. Jam dabar keturi mėn., ir galvoju, ar ne per vėlai eina miegoti - ar paskui nebus problemų su grafiku g.gif Bet jei devintą migdysiu tada pačiai teks septintą keltis maitinti.
Papildyta:
QUOTE(Sielonešė.. @ 2014 01 25, 09:21)
Jei ilgiau miega nei 3val. tai reiktu zadinti ir pamaitinti. Buna vaikuciu miegaliuku, todel tenka jiems priminti, kad reikia ir pasistiprinti  mirksiukas.gif

Jūs turit omenyje naujagimius?
Dabar aš duodu visą jo paros dozę per dieną, gaunasi penki kartai maitinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo khaleesi: 30 sausio 2014 - 16:17
Atsidūriau čia visai atsitiktinai, tiesiog akis užkliuvo už pavadinimo ir kažkodėl net gaila pasidarė tų mažulių biggrin.gif . Žadintį saldžiai miegantį kūdikėlį, kad pavalgytų g.gif Net mintis tokia niekada nebuvo atėjusi. Kažin kodėl tos mamos geriau jaučia vaikų poreikius už juos pačius g.gif smile.gif Aišku, nekalbu apie neišnešiotukus ar kokius per mažo svorio leliukus, kai kiekvienas gramas svarbus.
Atsakyti
Jei neatsikeldavo, tai ir nekeldavau. Kai norėdavo prabusdavo, bet budint vaiką pamaitinti ir tada vėl migdyti, man per žiauru atrodė schmoll.gif
Atsakyti
neteko zadinti, nes abu vaikai patys keldavosi
Atsakyti