Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

QUOTE(*Anila* @ 2012 08 20, 01:57)
As savo suneliu,nei vieno,nei kito nezadindavau...dabar mano mazyliui 3 menesiukai,pavalgo apie 22 val.ir ismiega iki ryto,o diena geria pienuka kas 3 valandas stabiliai ax.gif

nu pas mane pns situacija smile.gif tik paskutini karta valgo mzdg 20.30-21 val, o paskiau kiekviena ryta 4.30 keliasi valgyt, tada po 7, po 10 ir t.t. nuo gymimo taip ji pas mane ir viskas ok, svoris ir ugis gerai, miega gerai, sypsosi ir bendrauja daug, tai reiskias jam uztenka.
o vat mano vyresnelis iki kokiu 4men valges kas 2val. visa para bet ir miegojo lb daug, busdavo tik pavalgyt doh.gif jau net galvojau gal jam kas negerai, nes turetu daugiau budrauti, o jis tik miegojo.
Atsakyti
Mes keliames ir budinames naktimis valgyt, nes turiu problema vaikas pavalgo tik miegodamas, tai naudojuos proga ir tuomet tai nors pavalgo..
Atsakyti
Musiskiui menuo ir kelios dienos, bet nakti jo zadint nereikia, pats budinasi daug maz tokiu pat laiku 4u.gif
Atsakyti
Iki kokio mėnesio žadinti, jei per mažai svorio priauga. O toliau manau, kad nebežadinti.
Atsakyti
QUOTE(ŠaVa @ 2012 10 25, 10:25)
Iki kokio mėnesio žadinti, jei per mažai svorio priauga. O toliau manau, kad nebežadinti.

Pritarciau ir as. Jei vaikiukas priauga mazai svorio, reikia zadinti. Nepriaugdamas pakankamai, vaikas silpsta, praranda skyscius ir gali buti mieguistas. Bet cia tik tuo atveju, jei kudikelis dar labai mazas ir tikrai nepriaugineja. Jei viskas gerai, priauga, as nezadinciau. Isalks ir pats nubus mirksiukas.gif Bent jau mano, nakti keliasi 2-3 kartus.
Atsakyti
Tikrai nezadinciau, lai sau miega wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mes žadindavom iki 2 ar 3 mėn. bet daugiausia dėl (.) kai viskas susinormalizavo nebežadindavom ax.gif
Atsakyti
Zadindavau mazdaug iki 2 savaiciu. Paskui jau miegodavo kiek norejo smile.gif
Atsakyti
Maniskis pats prabusdavo kaip valgyt noredavo,o spec.niekada nezadindavau,lai miega rolleyes.gif
Atsakyti
Gimdymo namuose keldavausi maitinti...namie pats prabunda...nusistate savo rezima. bet jei nesikelyu..tai ir nebuciau zadinusi. blush2.gif
Atsakyti
Na gimdymo namuose liepdavo zadinti, tai pirmas dvi naktis zadindavau kas tris val, o po to nusprendziau, jog nereikia to daryti. Juk vaikas kada nori valgyti, tada pats prabunda. kam trikdyti vaiko miega.
Atsakyti
o mūsų mažylis gimė neišnešiotukas, tai daktarai liepė žadinti kas tris valandas, nes jis pas mus tinginiukas ir jeigu nežadintum tai galėtų būt ir be pienelio doh.gif
Atsakyti