Nereikia tikrai žadinti ir išbalansuoti vaikutį, kai jis norės visada pats paprašys.
Kadangi svorio priaugame normaliai, tai naktimis specialiai nežadinu, jis pas mane valgus, tai pats pabunda visas išalkęs
QUOTE(rasiukas27 @ 2011 12 22, 00:46)
Tikrai zadinti neverta. Savo suneliui visada leidziu miegoti (svarbu, tik kad miegotu )
pritariu as saviski taip pat auginau
QUOTE(rasiukas27 @ 2011 12 21, 23:46)
Tikrai zadinti neverta. Savo suneliui visada leidziu miegoti (svarbu, tik kad miegotu )
Pritariu 100 proc.
As savo mazytes specialiai nezadinu, mes pavalgom paskutini karta(pries miega)22val.23val.tam tarpe ir mazoji ismiega iki 6-8val.ivairiai. bet buna, kad tik prabunda ir iskarto nereikalauja valgyti
Tikrai nezadinti,kudikiai patys zino kada ir kiek jiems valgyti
sveiki.esu neseniai prisijungusi prie jusu auginu sunu jam uz savaiteles 6 men. norejau patarimo gal kas galit patarti kaip atpratinti maziuka velai nakciai uzmigti ir prabusti dienai ryte o ne po pietu manau kad pati as ji taip pripratinau.. jis nakciai uzmiega tarp 1val ir 3val nakties,prabunda ryte pavalgyt,pavalges vel uzmiega,uz 4 val keliasi vel valgyt ir vel uzmiega iki 13 val. buna net iki 15h.bandziau ryte nebeleisti miegot nuo 11h bet nakti vistiek velai uzmiega..
QUOTE(naujamamyte05 @ 2012 03 29, 23:51)
sveiki.esu neseniai prisijungusi prie jusu auginu sunu jam uz savaiteles 6 men. norejau patarimo gal kas galit patarti kaip atpratinti maziuka velai nakciai uzmigti ir prabusti dienai ryte o ne po pietu manau kad pati as ji taip pripratinau.. jis nakciai uzmiega tarp 1val ir 3val nakties,prabunda ryte pavalgyt,pavalges vel uzmiega,uz 4 val keliasi vel valgyt ir vel uzmiega iki 13 val. buna net iki 15h.bandziau ryte nebeleisti miegot nuo 11h bet nakti vistiek velai uzmiega..
Hm.. o tame tarpe tarp atsikėlimo ir ėjimo miegoti vėlai juk vis tiek numinga po posmelį? Gal tuos miegojimus kaip nors nutempti į normalų vakarą, gal įprastų?
Nes maniškis tai jeigu dieną neišeina jam normaliai pamiegoti, tai vakare užminga labai anksti (apie 19 val vietoj 21) ir išmiega iki pat ryto...
QUOTE(Svirple @ 2012 03 30, 10:04)
Hm.. o tame tarpe tarp atsikėlimo ir ėjimo miegoti vėlai juk vis tiek numinga po posmelį? Gal tuos miegojimus kaip nors nutempti į normalų vakarą, gal įprastų?
Nes maniškis tai jeigu dieną neišeina jam normaliai pamiegoti, tai vakare užminga labai anksti (apie 19 val vietoj 21) ir išmiega iki pat ryto...
na taip buna kad uzmiega apie 21 val ir pabunda 1h. nakties ir tada vel nemiega iki 3h nakties... na reiks pabandyt kaip nors pratemti iki vakaro neleist uzmigti,bet tada labai nervuotas mano mazylis buna jei ilgai miegot neleidziu .. o kiek jusu maziukui laiko?