Tikrai nerekia zadinti
Nežadinu. Pati panelytė prabunda kai valgyt nori. Jeigu naktį ilgiau pamiega, tai dieną atsigriebia.
tikrai nezadinciau
Tikrai ne! Vaikutis pats pabus kai pasijus alkanas
Nereikia žadinti. Jei norės valgyti, atsibus mažutis. Aš savo dukrelės nekeldavau, todėl jau nuo devinto mėnesio mes naktimis nebevalgome, atprato. Dabar naktį tik kartais atsigeriame arbatėlės ar vandenuko, jei troškina ir viskas. Tikiuosi, kad mano širdelė, dar ūgtelėjus, naktį nei arbatėlės nebegers ir išmiegos iki ryto neprabudusi.
Mano vaikuciui dar tik 3savaites,bet nakti jei nezadinu pramiega po4-5 val neatsibudes.Man aisku gerai,issimiegu,bet itariu,kad pradejo mazet pieno,tai net nzn ka daryt,gal visgi zadint,kad valgytu dazniau?
QUOTE(astabil @ 2011 07 26, 13:14)
Mano vaikuciui dar tik 3savaites,bet nakti jei nezadinu pramiega po4-5 val neatsibudes.Man aisku gerai,issimiegu,bet itariu,kad pradejo mazet pieno,tai net nzn ka daryt,gal visgi zadint,kad valgytu dazniau?
Net nežinau ką ir patarti. Aš maitinau taip pat pati, bet nežadindavau. Pieno, sakyčiau, neapmažėjo, bet susireguliavo. Jo buvo tiek, kiek iš ties reikia mano vaikui. Nes iš pat pradžių tai pienas latakais bėgdavo. Kai naktį pripranta valgyti, yra labai sunku atpratinti. Gerai, man kažkaip stebuklingai pasisekė, bet žinau labai daug mamyčių , kurios su dviejų- trijų metų vaikais dar vargsta dėl maisto naktį.
O man galima sakyti pasiseke (spaunuos 3 kartus, nes antras lelius dar ateity tikrai ) pirma men. dukryte keldavosi kaip laikrodukas - kas 4val., veliau pirmasis naktinis miegas uzsitese iki 6val, niekada nezadindavau valgyt; o dabar 6,5men ir mazoji miega visa nakti - nuo 9-10 iki 6-7 val.. Tiesa, pradejau primaitint nuo 2,5men., taigi cia gali buti ir maisto itaka.. Ir diena, nekeliu, jei vaikas miega - tegul miega, pabus, skaniau valgys
mano vaikas pats kas 3 val praso pavalgyt, nors jau beveik 6 men, et gydytoja sake, kad kadangi krutimi maitinamas, tai ir valgo dazniau, o misinukais maitinami jei ir pabunda tai nereik duot valgyt, o tuo labiau zadint
As irgi nezadinu, nes pats pabunda kas 3-4 val. Pavalgo ir toliau miega. Tik va sia nakti kazkaip daznai kelesi - gal per mazai buvo pavalges...
QUOTE(Pugena @ 2011 08 03, 22:34)
As irgi nezadinu, nes pats pabunda kas 3-4 val. Pavalgo ir toliau miega. Tik va sia nakti kazkaip daznai kelesi - gal per mazai buvo pavalges...
pas mus lygiai tas pats
QUOTE(rugiuks @ 2011 07 26, 10:27)
Tikrai ne! Vaikutis pats pabus kai pasijus alkanas