Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

mano beveik triju mensiu dukryte ismiega po 6 val nakti o gal ir daugiau ismiegotu bet pradeda paskui miustytis ir as jei pakeiciu pampersa, ji tada biski prasipudina ir jau prasosi valgyti, o jei nekrutyciau tai ne nzn kaip ten butu ax.gif Nors daktare sake visai nebutina kelti.
Atsakyti
mūsiškė turbūt jau po pirmo mėnesio pradėjo naktį miegoti po 8-9 val, yra buvę ir 10 val blink.gif maitinu MP, tai naktį tenka keltis su pientraukiu traukti, nežadinu dukrytės wink.gif kitaip mano pieno fabrikai būtų užsidarę.. o žadinti nežadinu, nes vaikui šokas būna unsure.gif
Atsakyti
Zadinti reiketu tik tada, kai kudikis priauga mazai svorio, arba kai sauskelnese mazai turinio randat. O kitu atveju, tevai sau patys darbo dadeda ir tiek. Mes savo pirmaji zadinom kokius 2 pirmus men, nes svoris letai augo.
Atsakyti
Pirmus vaikus keldavau, nes tada tokia "mada"buvo. Trecia auginau isiklausydama i ji. Pirmus du men. pats prabusdavo, bet laikas miego vis ilgejo ir ilgejo. Suejus 3 men. nakti ismiegodavo napabudes. biggrin.gif
Atsakyti
pirmą mėnesį miegantį pamaitindavau, o dabar pats į ritmą įsivažiavo.
Atsakyti
QUOTE(Ssvetik @ 2011 05 08, 23:44)
Mano dukrytė po pirmo savo gyvenimo mėnesio pradėjo miegoti visą naktį. Žadindavau pati, bet ne visada sekmingai biggrin.gif Tiesa, maitinu MP. Pediatrė pasakė: "jeigu miega, tai nežadink. Naktis ir yra tam, kad miegoti". Aš ir apsidžiaugiau, kad galiu naktim ilsėtis. Ir ką jus galvojat... po poros tokių savaičių pastebėjau, kad pieno laaabai sumažėjo  blink.gif Teko keisti režimą ir gerą savaitę maitinti vos ne kas dvi valandas dieną/naktį. Tai tada ir sužinojau, kad norint kuo ilgiau maitinti lelių MP, būtinas naktinis maitinimas! Ypač tarp 3 ir 8 val  smile.gif  Va taip va. Todėl mes bent porą kartų naktį pavalgom.

Aš tai nežadinčiau. schmoll.gif
Sūnus buvo kaip žadintuvas - valgydavo kas 4 valandas, nesvarbu diena ar naktis. Dukra nuo antro ar trečio mėnesio išmiegodavo nuo 11val vakaro iki 5-6 ryto. Tačiau dieną valgydavo kas porą trejetą valandų. Kad būtų pieno sumažėję tai tikrai ne. Kaip tik būdavo sunkiausia naktį, nes pieno prisikaupdavo tiek, kad miegodavau su rankšluosčiu. Stengiausi pora valandų iki miego negerti ir per porą savaičių viskas susitvarkė. O dėl MP maitinimo ilgumo, sakyčiau nuo vaiko priklauso. Dukra pati atsisakė MP, kai buvo dešimties mėnesių- nujunkymas truko tik 2 vakarus.
Atsakyti
jokiais budais schmoll.gif
Atsakyti
Nors mano maziuko svoris pirma men letai augo, nezadinau nakti, nes kai keleta kartu pabandziau pazadint, vos apziojes kruti uzmigdavo.
Atsakyti
Man idomu kiek miega jusu kudukeliai per para? maniskiui antra sav eina,bet miega po 20 val,tik pavalgo ir miega,atmerktas akytes tik kelis kat tematem tongue.gif nakti kas 3-4 val pavalgom,bet ir tai zadinu
Atsakyti
Nei kart nezadinau valgyti, o ismiegodavo nuo 20.30 iki 5-6 ryto
Atsakyti
Kadangi musu mazyle i pamperius krauna kaip reikiant, svorio pirma men. priaugom net 1kg500g, tai nezadinu. schmoll.gif Kada ji nusprendzia jog jau reikia valgyti, tada ir maitinu. Bet siaip tai, musu mazyle ismiega visa nakti, retai kada keliasi valgyti. smile.gif
Atsakyti
pritariu TEKANTISAULE , kad vaikutis turi pats parodyti, kad jau nori valgyt,jokiu zadinimu nakti..
mano kaimyne saviskiui kai buvo virs metuku nakti maitindavo sureliais, ir taip ilgai..
na mes to nepraktikuojam..
Atsakyti