Jokiu budu nezadinu, tuom ir skirias diena nuo nakties kad diena reikia valgyt ir but aktyviam, o nakti miegot
nezadinu
Kelis kartus pazadinau,tai ir teko visa naktele kas 2val.keltis maitinti,o kai nezadinu ismiega visa nakti .O vakar sumusem miego rekorda ,ismiegojo nuo puses penkiu(dienos)iki 3val.(nakties) .Aisku paskiau uzmigo tik porai valandu,bet po tokio poilsio tai ir miegoti man nesinorejo,nes ir as kartu su dukryte buvau prigulusi .
O kaip daryti jei maitini savo pienu,juk per visą naktį krūtys prisipildo,tada tikrai reikia kelti...
QUOTE(Evelina*** @ 2011 03 13, 14:56)
O kaip daryti jei maitini savo pienu,juk per visą naktį krūtys prisipildo,tada tikrai reikia kelti...
Manau, kad turi laiko siek tiek praeit kol krutys "susipras", kad nakti maziukas nevalgo...Manasis nuo 2 men. eme nekelinet naktim, tai is pradziu ir as pabusdavau ne del leliuko, o del to, kad krutys, kaip backos budavo, tai tada nusitraukinedavau, dabar jau kazkaip apsitvarke, buna, kad pritvinksta, bet jau reciau...
QUOTE(Evelina*** @ 2011 03 13, 14:56)
Mano dukryte jau atsysako(.)(.) pati ciulpti,tai tenka nusitraukineti .
QUOTE(rittusia @ 2011 03 10, 21:53)
Kelis kartus pazadinau,tai ir teko visa naktele kas 2val.keltis maitinti,o kai nezadinu ismiega visa nakti .O vakar sumusem miego rekorda ,ismiegojo nuo puses penkiu(dienos)iki 3val.(nakties) .Aisku paskiau uzmigo tik porai valandu,bet po tokio poilsio tai ir miegoti man nesinorejo,nes ir as kartu su dukryte buvau prigulusi .
va cia tai rekordas paskaicius komentarus, tai pagalvoju, kad su maniskiu gal kokios problemos??? diena miega pora kartu po 30min, nakti keliasi kazkur kas 2-3val...kiekviena nakti svajoju kada ateis tai issvajotoji naktis...
QUOTE(liudmilkaa @ 2011 03 13, 22:42)
va cia tai rekordas paskaicius komentarus, tai pagalvoju, kad su maniskiu gal kokios problemos??? diena miega pora kartu po 30min, nakti keliasi kazkur kas 2-3val...kiekviena nakti svajoju kada ateis tai issvajotoji naktis...
Tikrai ateis tos issvajotosios Tokie jau tie musu maziuliukai .Linkiu jums kantrybes
Manau nezadinti,mes jau nuo 2 men ismiegame visa nakti bet kai gimes mazo svorio tai pirmus menesius aisku keldavau naktimis kas 3 val,kuo tolyn tuo vis sunkiau budavo ji prikelti - situacija buvo "daejusi" iki absordiskumo - kol as ji nakti prizadindavau praeidavo valanda,kol mieguista pamaitindavau vel valanda,o po sekancios valandos vel kelti it maitinti galu gale kad vaika neerzinti nutariau nekelti nakti ir dabar ismiegame nuo 22 val iki 6-7 ryto
QUOTE(rittusia @ 2011 03 13, 23:37)
Tikrai ateis tos issvajotosios Tokie jau tie musu maziuliukai .Linkiu jums kantrybes
aciu aciu, belieka pasisemti kantrybes ir laukti
jei vaikiukas miega, kam ji zadinti? tegu pailsi ir jo skrandukas
Tikrai nezadinu, pati maziuke mane prisizadina Isgirstu, kad ciulpia pirstukus, muistosi, pasiimu, pamaitinu ir uzmiega vel kokioms porai valandu