Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

As irgi ispradziu zadinau gal kokias kelias savaites, bet kol prikeldavau kol pamaitindavau doh.gif, tai dvi val kokias reikedavo isbraukti is nakties, o ir jam nelabai patikdavo schmoll.gif . Bet dabar jo nezdinu pats atsikelia kaip nori valgyti, tai buna kas 4-5val. As manau, kad tikrai nereikia zadinti, nebent svoris neaugtu tada reiktu.
Atsakyti
Maniškiui nėra trijų mėn, ojau nebesikelia naktim doh.gif tai ir nežadinu, tik kai pabundu nuo (.)(.) tempimo, nutraukiu ir užšąldau ax.gif
Atsakyti
pavydžiu tau arenga... nekelia lelė... smile.gif
Atsakyti
Na maniškė, tai nuo pat gimimo miegodavo nuo 22h iki 5h ryto. Tai pirmą mėnesį keldavau dar ir 3h., kad pavalgytų. O dabar tai pati keliasi kai išalksta, kartais du, kartais tris kartus.
Atsakyti
Mano 9 men.,bet keliasi kas 2 val.valgyti,kaip noreciau,kad visa nakti ismiegotu,tikrai nezadinciau. schmoll.gif
Atsakyti
mano mazytei kita savaite bus 3men, bet pati jos nakti niekada nekeliu smile.gif ji pati atsikelia 3valanda, pavalgo ir miega toliau iki ryto smile.gif per praejusia apziura pas gydytoja, gavom velniu, kad priaugom per mazai svorio (mat manoji i ilgi labiau eina) smile.gif liepe duot dazniau valgyt..bet va ka daryt, jei ji tiesiog neima??? maitinu misinuku ir manau kad ji suvalgo tiek, kiek jai reikia smile.gif daktare liepe zadinti nakti ir duoti valgyt, bet as to nedarau...nes kiek bandziau per prievarta duoti valgyt, tai oj oj oj kokia isterija mazoji parodydavo doh.gif arba tiesiog guli issiziojus, buteliukas burnytej, o ji juokiasi ir nevalgo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man klinikose liepe zadinti kas 3 valandas unsure.gif bet su svoriu bedu nebuvo,mergaite sveika,tai nusprendziau daryt pagal save 4u.gif vaikas pats atsikelia,kai isalksta{aisku jei butu svorio kritimas ar pan,tai buciau zadinus ir maitinus}.
dabar dziaugiuosi,kad nepaklausiau,nes jau 3 sava ji man ismiegodavo visa nakti,o krutine irgi priprato,kad nakti maitint nereik,aisku pradzioj be proto tempdavo,bet su laiku priprato naktimis gamint maziau pienuko,o diena kuo pilniausiai prigamindavo MP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunderu @ 2011 02 26, 14:31)
Mano 9 men.,bet keliasi kas 2 val.valgyti,kaip noreciau,kad visa nakti ismiegotu,tikrai nezadinciau. schmoll.gif

maniskis nuo pusantro menesio iki 5-iu menesiu ismiegodavo beveik visa nakti, nuo 5-o menesio pradejo keltis naktimis valgyt kas dvi valandas, dabar mums jau 11-a, o tik antra savaite kaip nakti keliasi tik kelis kartus MP
Atsakyti
Mano ziogui dabar yra beveik 4 adaptuoti menesiai, nuo vasario perejom ant misinuko. Kazkur nu gruodzio eme ismiegot jau visa nakti - nuo 23-24h iki 7-8h, nors pries tai kaip laikrodis kas 3 valandas valgydavo. Ir iki siol islaiko sita ritma, tik kol perejo nuo MP ant misinuko, tai priaugo 500g ir stebim dabar, kiek jis valgo. Jei mazai priaugs - kelsiu maitint, jei viskas su svoriu bus gerai - tai ir toliau palaikysim rezima. Vaikas davolnas, sneka, bendrauja, tustinas ir slapinas normaliai, tai nematau reikalo zadint smile.gif Kaip musu pediatre sako - miegas irgi vaistas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigrid: 28 vasario 2011 - 20:16
QUOTE(jordan @ 2011 02 27, 16:34)
man klinikose liepe zadinti kas 3 valandas unsure.gif bet su svoriu bedu nebuvo,mergaite sveika,tai nusprendziau daryt pagal save 4u.gif vaikas pats atsikelia,kai isalksta{aisku jei butu svorio kritimas ar pan,tai buciau zadinus ir maitinus}.
dabar dziaugiuosi,kad nepaklausiau,nes jau 3 sava ji man ismiegodavo visa nakti,o krutine irgi priprato,kad nakti maitint nereik,aisku pradzioj be proto tempdavo,bet su laiku priprato naktimis gamint maziau pienuko,o diena kuo pilniausiai prigamindavo MP 4u.gif

Nesamone zadinti vaika, jei jis linksmas, guvus jam pieno uztenka. Mano dukryte nuo 2 men. ismiega nuo 23 iki 8 ryto, pradzioj irgi galvojau gal zadinti, nes pienuko mazai turejau, primaitinau jau nuo 2 sav. Bandziau zadinti, vistiek nieko nevalgo, o uzmiega po to sunkiai. Pradejau pati keltis apie 3val. nusitraukti pienuko, tai galiu pasakyti pieno siek tiek padaugejo, bet vistiek neuztenka.
Atsakyti
O kam žadint? Lai miega. Išalks, pats pabus smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, turiu toki klausimeli, mano pipirui 8 menesio, maitinu savo pienu, tai nakti pabunda kas 2-3 val valgyti. gal patartumete kaip atpratinti nuo naktinio valgymo? kodel vieni vaikai ismiega visa nakti, o kiti ne???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudmilkaa: 08 kovo 2011 - 22:15