Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

As zadinu viena karta nakti, kol ji dar mazyte. Kadangi maitini savo pienuku, tai ir man spaudzia pienukas krutine. Bet jei maitinciau misinuku, nesikeltume.
Atsakyti
esu pries zadinima, tik kai paciai persipildusi krutine labai skaudejo, tai perkeldavau vaika i lova, pamatindavau, bet vaikas nepabusdamas valge.
Atsakyti
Niekad nezadinau, nors mazyle gime mazute 2800 g. Pati atsikeldavo tik 1 ar 2 kartus per nakti. Krutine spausdavo pirmas dvi savaites, tai nusitraukinedavau, kad pienelio diena nepritruktu. Ir per pirmus du menesius priaugome 2100 g.
Atsakyti
nezinau ar cia rasau,bet mano sunelis daznai kelias nakty ir zyzia,paduodu arbatos atsigert ir vel uz miega,bet tik kokiom 2 val.taip vyksta kiekviena nakty. mums 11 men.krutimi maitinau 9 men.,paskui pradejom valgyt ivairu maisteli,tai naktim neduodu misinuko gert,tik arbateles arba vandenuko.
Atsakyti
nereikia zadinti vaikucio miegant, vadinasi jis sotus ir miega.o ko daugiau reikia. nebent svorio nepriauginejama.
Atsakyti
Nezadinau niekada, tuom ir skiriasi diena nuo nakties, kad nakti reikia miegoti mirksiukas.gif o diena duodavau valgyt visada reguliariai, pradzioj kas 3valandas paskui ir reciau, diena zadindavau smile.gif
Atsakyti
Man tai idomus tie gydytojai patys sau priestarauja, sako zindykit pagal poreiki, kai vaikas nori, o paskiau sako kelkit valgyt kas 3 val... nesamone, bandziau kelt kelis kart, tai 5 min nugurkia kelis gurksnius ir vel liulia, db tai nekeliu, pati papraso 2k per nakti, o jei krutine lb spaudzia atsikeliu ir nusitraukiu vat ir viskas, ir svoris auga gerai ir vaikas linksmas, buna net ir su papu burnytej sypsosi biggrin.gif
Atsakyti
kaip maitinau pati tai nakti istisai kelesi,pradejus duot tik misini nakti visai nesikele vienu miegu visa nakti ismiegodavo,dabar pradejau duot koses tai nakti kartais keliasi vandenuko atsigert
Atsakyti
Vaiko nei dieną tuo labiau naktį nereikia žadinti maitinti... jis pats atsikels kaip norės.
Atsakyti
as taip pat manau, kad nereikia vaiko zadinti nakti pamaitinti, ir koks tas valgymas... vaikui nesmagu, kad miegant judinamas, o ir prizadintas vos kelis gurksniukus nuryja ir vel miega. gyd man liepe kelti nakti, bet as taip nedariau nei su pirmu vaikeliu, nei su antru, o jie kaip susitare nuo 3 savaiciu visa nakti t. y. mazdaug nuo 22 val iki 7 val ismiega, zinoma pasitaiko ir naktu "lyg tycia" . o pienuko kiekis prisitaiko pagal zindyma per pora savaiciu 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi naktimis nežadinau.. schmoll.gif Dieną valgydavo reguliariai kas valandą, pusantros, tai nereikdavo nė žadint.. biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai nereikia žadinti,tegul sau miega.džiaukitės ramiomis naktimis.
Atsakyti