Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

QUOTE(marina861 @ 2010 12 17, 22:29)
Manau kelti reikia tik tada kai blogai auga ar net krenta svoris.

Kelti VGN liepie tik tada, kaikudikis gimsta neisnesiotas ir reikia uzsiauginti svorio jam. O siaip, jei miega, tai nekeliu. Tik kad pati nesikeltu tuos 2 kart per nakti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jeigu pati prabandu, tai pamaitinu, jeigu ne tai ne. Pagaliau mano mergytė išmiega visą naktį smile.gif
Atsakyti
Tikrai temos autorei nereikia pergyvent,tiesiog misinukas ilgai virskinasi. mano zuikis 6,5men keliasi tik ryte pavalgyt misinuko ir as nepergyvenu,nes jei butu alkanas nemiegotu
Atsakyti
n amums patare zadinti kas tris val. maitinimui, nes truputi svorio numete tai butina...nes mums dar tik dvi savaites, bet taip kartais sunku pazadinti buna , kad nezinAI ka daryti... smile.gif
Atsakyti
Jeigu svorio priauga normaliai, tai manau, kad nereikia žadinti ax.gif
Atsakyti
jei pati neatsikelia, tai jau po 5 valandų miego pati keliu ir maitinu, man gaila labai kad toks leliukas taip ilgai būna nevalgęs wub.gif
Atsakyti
manau kad neverta zadinti, juk pats atsikels kaip nores 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lepunele22 @ 2011 01 07, 17:01)
manau kad neverta zadinti, juk pats atsikels kaip nores 4u.gif  smile.gif

GN sake, kad reikia zadinti nakti kas 3-4 val., jei pats leliukas neatsibunda pirma, antra savaite kol naujagimis, na ne tik del svorio, bet ir laktacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lepunele22 @ 2011 01 07, 17:01)
manau kad neverta zadinti, juk pats atsikels kaip nores 4u.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
Aš ir nežadinu, kai miega. Jie tokie angeliukai atrodo miegodami, kad ranka nekiltu pajudint ir pažadint.
Atsakyti
Jei vaikas linksmas ir normalaus svorio,ir jam jau daugiau nei pora savaiteliu, tai tik dziaugtis reikia ir ploti rankom kad ismiega ilgai.Apie nakti as kalbu, aisku. Patikekit taip baisu kai nemiega, kad as tik pasvajot galiu apie zadinima sad.gif
Atsakyti
Niekada nezadinau,nematau reikalo schmoll.gif ,buvo cia mums uzeja kokia sav.kelesi 3val.valgyti,bet va db kita sav.i vel miega visa nakti lotuliukas.gif
Atsakyti
Pradzioj iki keliu sav ir mums liepe zadinti,bet ,kad nereikejo pati apetitu nesiskunde lotuliukas.gif o poto nematau reikalo taip pat,kada vaikui reikia tada atsikelia,na nebent zinoma isimtiniais atvejais,kai blogai auga ar krenta svoris
Atsakyti