As niekada nezadindzvau savo maziuko valgyti maitindavau tada, kada pabusdavo
niekad maziuko nezadindavau,ir su krūtim problemu nebuvo,manau jei vaikas miega ir neatsibunda,tai jis ir valgyt nenori.
pirmas dienas ligoninėje žadindavau, vėliau namie ir žadint nereikdavo pats pabusdavo kai valgyt norėdavo o dabar naktim jau dažniausiai nebesikeliam nebent labai trumpam prabundam gurkšteli pienelio ir vėl sau miega, o dažniausiai 12 užmiegam 6 keliames valgyt ir toliau sau miegam
tikrai nereikia zadinti, nes girdejus tokiu atveju, kad po to leliukas taip ipranta naktimis valgyti, kad mamytes kankinasi neatpratindamos zadindavau tik pirma menesi, nes turejom problemu - neaugo visiskai svoris, tada teko kuo dazniau maitinti... o dabar mano zirniukas, uzmiega 21 ir gali ismiegoti iki 3-4 ryto.... manau visai neblogai pradziai, dar po menesio bandysiu atpratinti is vis nakti prasyt valgyti, nes reikia juk mums abiems pailseti
As jokiais budais nezadinau nezadinu ir nezadinciau
mano dukryte nuo 3savaiciu nakti nebesikeldavo valgyti, kai veziau pas neurologa manes paklause ar skundziuos komnors.sakau ne iskyrus tai kad toks mazas vaikas naktimis nesikelia valgyti.. ji paziurejo i mano maze ir pasake,jai vakelis butu kudutis,tai ji reiketu zadinti, bet jai ji nesikelia tai reiskia ji ir nenori.
Ir tikrai nereiktu kelti vaikucio.. juk jai noretu valgyt jie patys paprasytu...
na aisku cia tik mano nuomone
mano dukryte nuo 3savaiciu nakti nebesikeldavo valgyti, kai veziau pas neurologa manes paklause ar skundziuos komnors.sakau ne iskyrus tai kad toks mazas vaikas naktimis nesikelia valgyti.. ji paziurejo i mano maze ir pasake,jai vakelis butu kudutis,tai ji reiketu zadinti, bet jai ji nesikelia tai reiskia ji ir nenori.
Ir tikrai nereiktu kelti vaikucio.. juk jai noretu valgyt jie patys paprasytu...
na aisku cia tik mano nuomone
As ir niekados nezadinau, sunus ismiega nuo 21 iki 6 ryto ir kai 6 atsikelia pavalgyti suvalgo visai nedaug ir iskart uzmiega vel, atsigriebiam valgydami diena
o as savo nevalgaila zadinu
as saviskio nezadinu, bet kaip laikrodukas atsikelia pats, pavalgom 24 val. ir keliasi 3.30 arba 4 val. Maziukas dar, gal kaip paaugs, tai ismiegos visa nakti.
anskciau žadindavom jei nepabusdavo, bet kai pradejo ismiegoti visa nakti, tai jau ir nebekelem, kai atsikelia tada ir maitinam.
QUOTE(barbarisa @ 2010 01 13, 21:36)
As niekada nezadindzvau savo maziuko valgyti maitindavau tada, kada pabusdavo
pritariu, jei jis miega vadinasi sotus ir zadinti jo nereikia