Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

nezadinu, bet jei suniurzga tai ja miegancia pamaitinu, nes kol kas lopsiukas salia lovos yra, tai patogu isikelti be dideliu pastangu ir issibudinimui biggrin.gif
tai buna 1-2 miegsncios grazuoles maitinimai per visa 12-13 valandu nakties miega smile.gif
Atsakyti
niekada nezadinau savo mazytes jei ji ismiega visa nakti,., juk kai nores pati valgyti tai tikrai atsikels biggrin.gif
Atsakyti
pradejau zadint, tiksliau maitint miegancia bent pora kart nakti,nes del ilgu naktiniu nemaitinimu pradejo dinginet pienas, kad taip nenutiktu - zadinu smile.gif
Atsakyti
Nezadinu, o pieno perteklius buna tai rytais nutraukineju ir saldau, su laiku manau normalizuosis.
Atsakyti
Zindymo kursuose moke,kad pirmaji menesi vaikuti reikia zadinti kas tris valandas. Priesingu atveju vaikuciui gali neaugti svoris, o mamytei prasideti mastitas. Is pradziu neramiai miegodavau, daznai pabusdavau, bijodama pramiegoti triju valandu laikotarpi. Skaudama sirdimi budindavbau vaikuti, paskui daznai vargdavau kol vel uzmigdydavau. Vienu zodziu prasikankinau. O koks pyktis buvo apemes, kai ,dviem dienom veliau pagimdziusi drauge, man pasipasakojo, jog naktimis ramiausiai issimiega, vaikuciui duoda pienuko tik tada, kai pats praso. Taciau po keliu dienu ta pati drauge paskambino man apsiverkusi po vizito pas gydytoja - per pirmaji menesi jos vaikutis visiskai nepriaugo svorio. Pagulde i ligonine, istyre viska. Isvada - vaikutis tinginiukas. Liepe maitinti is buteliuko. Taip maitinant draugei gan greitai eme nebesigaminti pienukas.
Ar vaikutis taptu tinginiuku, jei mamyte naktimis butu zadinusi ji, man lieka neatsakytu klausimu. Taciau dabar as dziaugiuosi , jog nepatingejau budinti dukryte nakties metu.
Atsakyti
As zadindavau tik pirmas paras kaip ir priklauso, jei maziukas miegalius. O paskui leidau jam paciam rinktis valgymo ritma. Ismiegodavo visa nakti, ir svorio augo,ne taip sparciai, bet dziaugiuosi ,kad netuko maziukas kaip burbulas. Dabar mums 5 menesiai, ir ka,keliasi po pora kart per nakti. Kaip jie nori, taip ir valgo.
Atsakyti
as nakti maitinu daznai, bet vaikas pats visada papraso. Kai pora kartu nakti pramiegodavo, turejau problemu, buvo sukietejimu + veliau temperatura. tai veliau neleisdavau pramiegoti. pakeldavau, bet vaikas nevalgo o toliau miega. kadangi svoris augo labai gerai, tai kita karta, vaiko nazadinau, o nutraukinedavau piena. nes butent naktinis maitinimas garantuoja piena dienai. nakti butina maitinti ir del vaiko ir del pacio pienelio. Su misinukais kitaip. , nes maitinti reikia jei tik svorio mazai.
Atsakyti
kai mano mazoji valgydavo nakti tai maitindavau tada kai ji pabusdavo,nezadindavau,nes jei neatsikeldavo tai reiskias kad nenoredavo.svoris augdavo puikiai,o nuo 5men is vis nustojo valgyt naktim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As nezadinciau, nebent vaikuciui prastai svoris auga - o maniskio svoris puikiausiai augo, tai jeigu tik miegotu nakti tai tikrai nezadinciau pati smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

aš taip pat nežadinčiau, džiaugčiaus, jei visą naktį pramiegotų. O dabar žadina du tris kartus, jog valgyri nori. Nepasotinamas jis pas mane, niekada nežadinu, kai jau nori pats atsikelia.
Atsakyti
mielos mamos sakykit ka daryti kad nakti vaikas nesikeltu valgyti valgo 2 kartus,jau turetu lyg ir ismiegoti visa nakti vaikui 5 men
Atsakyti
nuo pat gimimo niekad nežadindavau naktimis schmoll.gif
Atsakyti