as nuo 4men. koki menesi zadinau nakti kas 3val. kad pavalgytu, nes diena labai mazai valgyti buvo pradejus. dabar nebezadinu, bet pati keliasi 3kartus
žadindavau kai pienas tik atsirado, nes krūtis žiauriai pritvinkdavo ir skaudėdavo. O dabar ne aš ją, o ji mane žadina
maniske nuo 2 menesiu nakti ismiega iki ryto, niekad nebuvo kilus mintis zadint. pati issimiegu, o svoris ir taip auga kaip ant mieliu jei vaikuciui nera poreikio valgyt tai nemanau kad reikia siulyt. paskui kaip pasiskaityt teko mamytes vargsta noredamos atpratint nuo naktiniu valgymu. tai tik dziaukites jei vaikas nesikelia
tiesa pirmus kartus kai pramiegodavo 6 ryto valgyma teko siek tiek pienuko nusitraukt kad kruties neskaudetu, o dabar jau ir iki 8-9 ryto nesikelus ismiega
tiesa pirmus kartus kai pramiegodavo 6 ryto valgyma teko siek tiek pienuko nusitraukt kad kruties neskaudetu, o dabar jau ir iki 8-9 ryto nesikelus ismiega
savo dukrytes nezadinu nuo 2 menesiu ismiega visa nakti atsikelia pavalgyti 6 val ryto arba dar veliau
I pradžių žadindavau kas tris valandas, paskui uošvienė su vyru patarė kuomet vaikas norės tada ir atsikels pavalgyt Tad naktį mes numiegam iki kokių 5 val. ryto
Net ligoninėj nežadinau naktį, nors ir liepė sesutės bet svorio ligoninėj tik pirmą parą netekom 70 g, o vėliau jau priauginėjo, tad ir bėdos nebuvo ir dabar nežadinu, nuo dviejų mėnesių išmiega nuo 23 val iki 6 val
Niekada nezadinau, iki 3ju menesiu jei atsikeldavo, tai pamaitindavau, o veliau, jei pabusdavo, uzsupdavau be maisto. Taip atpratinau nuo naktiniu valgymu. Kazkur skaiciau, kad jei vaikas sveria 5 kg, jam uztenka maistiniu medziagu ismiegoti visa nakti. Juk skrandukui irgi reikia duoti pailseti
Mano mazoji nuo kokiu 2 men nustojo keltis naktim. Ir miegodavo ne iki kokiu 6 ryto, o kiek tik leisi..... Tai pati zadindavau 5-6 val, nes mazai maitinimu gaudavosi, o be to ji men anksciau gimus, tai pergyvenau del svorio priaugimo. Dabar jau miegam sekmingai visa nakti ir keliames 9-10 ryto (miegot einam 22-23val).
nezadinu,miega kiek nori
Man apie tokias problemas tik svajoti. Dukra nuo 6 mėn keliasi pavalgyti kas 1-2 val. Bandžiau neduoti kruties, tada isterika .
Na, mano ponaicio zadinti nereikia, nes pats keliasi nakti pavalgyti, buna, kad net 2-3 kartus . Mes gal tik keleta naktu buvom ismiegoje 6 val.