Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 02, 14:46)
pienas pas visas mamas vienodo riebumo. tik pradzioje bega liesesnis, o po to riebesnis. jeigu jusu vaikas zyzdavo trumpa laika ir uzmigdavo greitai, del to jis ir keldavosi daznai. as kai matydavau kad mano mazoji pradedavo snuduriuoti vos tik pradejus valgyti, visuomet prizadindavau ir duodavau jai pasisotinti iki galo, del to ji pas mane ismiegodavo 3-4 val. o misinelius valgantys vaikai visuomet ismiega ilgiau, cia jokio stebuklo nera

Na matai, Fatimaallaa, po to pradėjau nusitraukinėti pieną ir vis tiek tas pats buvo(pienas melsvas), o kad ne stebuklas, tai nesiginčisiu, tik pasidalinau savo prisikėlimu iš numirusiųjų biggrin.gif kai vaikui mišinukus pradėjau duoti smile.gif
Atsakyti
Nors man gydytoja patarė lelių žadint maitint, bet čia tai jau aš su ja nesutinku. Kiekviena mama intuityviai jaučia kas jos vaikiukui geriausia. Jei jis miega, vadinasi tuo metu jo organizmui labiau reikalingesnis miegas, ne maistas. Norės valgyt - paprašys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(patrule @ 2009 11 02, 15:55)
Na matai, Fatimaallaa, po to pradėjau nusitraukinėti pieną ir vis tiek tas pats buvo(pienas melsvas), o kad ne stebuklas, tai nesiginčisiu, tik pasidalinau savo prisikėlimu iš numirusiųjų biggrin.gif kai vaikui mišinukus pradėjau duoti smile.gif

pienos spalva tikrai dar ne rodiklis, akd vaikas alkanas... schmoll.gif mano pieniukas irgi melsvas, permatomes beveik, kaip vanduo.. ir ka? maziuke kas menesi priauga kg ir daugiau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(patrule @ 2009 11 02, 12:55)

na kad kai ir as nusitraukiu mano pienukas melsvas, bet kai palieki pastoveti, tai pamatai kokia grietinele nusistovi mirksiukas.gif
Atsakyti
as niekada nezadinau savo mazyles, kada nori tada pati prabunda ir papraso be to neziurejau valandu, kada tik irzli budavo tada duodavau pienelio, budavo kad ir po pusvalandzio vel duodavau budavo kad ir po daugiau kaip 3 valandu valgydavo, vaikiukas pats geriau zino ko ir kada jam reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 03, 18:18)
na kad kai ir as nusitraukiu mano pienukas melsvas, bet kai palieki pastoveti, tai pamatai kokia grietinele nusistovi  mirksiukas.gif

o ant mano pieniuko net grietinele nenusistovi..bet vistiek svorio priaugis labai geras (netgi perdaug geras biggrin.gif ) todel visiskai nesijaudinu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 03, 16:00)
o ant mano pieniuko net grietinele nenusistovi..bet vistiek svorio priaugis labai geras (netgi perdaug geras  biggrin.gif ) todel visiskai nesijaudinu...  blush2.gif

niu jei paliktum saldytuve nakciai pamatytum kokia grietinele nusistovetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 03, 19:51)
niu jei paliktum saldytuve nakciai pamatytum kokia grietinele nusistovetu  mirksiukas.gif

Kad buvau palikus ir tokia vos vos nusistovejo, lengvute plevelyte... doh.gif pradzioj lyg ir sunerimau, kad labai jau liesas pieniukas, bet paskui nuvijau visus neramumus - ne nuo oro gi mazgei taip puikiai svoris auga thumbup.gif
Atsakyti
As niekada nezadinu. Manau jeigu miega, reiskia jam viskas gerai, kam trukdyt... Nebent gal problemos su svoriu.
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 03, 17:04)
pienos spalva tikrai dar ne rodiklis, akd vaikas alkanas...  schmoll.gif mano pieniukas irgi melsvas, permatomes beveik, kaip vanduo.. ir ka? maziuke kas menesi priauga kg ir daugiau..  blush2.gif

kad mamos pienas ir yra melsvas g.gif
Papildyta:
QUOTE(aneta85 @ 2009 11 06, 13:08)
As niekada nezadinu. Manau jeigu miega, reiskia jam viskas gerai, kam trukdyt... Nebent gal problemos su svoriu.

pilnai sutinku,mano daktare sake nezadinti,jei pati neatsikelia.nores,tikrai atsikels
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 03, 16:54)
Kad buvau palikus ir tokia vos vos nusistovejo, lengvute plevelyte...  doh.gif pradzioj lyg ir sunerimau, kad labai jau liesas pieniukas, bet paskui nuvijau visus neramumus - ne nuo oro gi mazgei taip puikiai svoris auga  thumbup.gif

na vis tiek mano nuomone, kad MP yra visada tokio riebumo kokio reikia, ir vaikui jis pats geriausias. ir jo gali buti daug, normaliai arba per mazai. tikrai nelabai girdejau, kad kas kalbetu, kad pienukas gali buti neriebus.

QUOTE(Anema @ 2009 11 07, 10:50)
kad mamos pienas ir yra melsvas  g.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nezadinu ir as nakti valgyti, kai nori pati atsikele ir papraso ir augam neblogai, diena dazniau pavalgo, duodu kada ji nori, nes ji pati tik zino geriausiai kada alkana. O buna, kad ji uzmiega 12val nakties, bet ismiega iki 6val ryto. ax.gif
Atsakyti