Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

QUOTE(SuperMeska @ 2009 08 10, 09:11)
Kaip gali sauti i galva nakti zadinti vaika? Kai nores valgyti, tai tikrai pats pabus. O kad nakti miega, tai tik dziaugtis reikia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(asarele;) @ 2009 09 25, 08:44)

net i galva nesautu mintis zadinti, tikrai tegu miega ko isalks 4u.gif
Atsakyti
Nezadinu - kai nori valgyt, pati atsikelia smile.gif
Atsakyti
Man tas pats kyla klausimas smile.gif bandziau sia nakti nezadinti, tai pati kas mazdaug 3 val. ir kelesi pavalgyti biggrin.gif matysim kaip toliau, nes krutys laiku neistustintos jau duoda apie save zinoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katis: 20 spalio 2009 - 16:48
pirma savaite keliau, o poto kiek miegojo tiek, tai pirma men., kas 3 val. kelesi, o poto ir 4-6 val. Dabar buna ir 7 val . ismiega thumbup.gif
Atsakyti
man ir nekiltu mintis zadinti mazyli kad pavalgytu, kai nori mazyliai juk patys atsikelia thumbup.gif
Atsakyti
Niekada nzadinau,nereikejo,pati kelias,o galetu jau nustoti doh.gif
Atsakyti
Nereikia naktimis zadinti. Is kur jus istraukiat tokius dalykus...
Atsakyti
as kaip "zalia " mamyte pirma savaite naktim zadinau jei po 3h nepabusdavo,o po to atejau i prota,kad pats juk prabus,kai valgyt nores ir jau skandalus kels 4u.gif
Atsakyti
Išalks ir pabus pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 10 26, 15:16)
Nereikia naktimis zadinti. Is kur jus istraukiat tokius dalykus...

na siaip cia tikrai ne is pirsto lauzta, pasiskaitykit ar pasiklauskite pediatro. jeigu naujagimis miega ilgiau nei 3-4 val., reiketu zadinti. na cia tik tuos kudikius, kurie yra mazesni nei 3 men. vyresniu nereikia zadinti, bet mamyte turetu nusitraukti pienuka. tiesiog cia yra tam, kad pieno nesumazetu ir jis nedingtu
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 31, 01:16)
na siaip cia tikrai ne is pirsto lauzta, pasiskaitykit ar pasiklauskite pediatro. jeigu naujagimis miega ilgiau nei 3-4 val., reiketu zadinti. na cia tik tuos kudikius, kurie yra mazesni nei 3 men. vyresniu nereikia zadinti, bet mamyte turetu nusitraukti pienuka. tiesiog cia yra tam, kad pieno nesumazetu ir jis nedingtu

Labai teisingai. Reikia zadint jei miega daugiau nei 3h, bet TIK DIENOS METU! thumbup.gif
Kalbu tai ka man kalbejo ne vienas pediatras. Pasigimdziau pries menesi tai mano naujienos sviezios wink.gif Ta pati kalbejo ligoninej, ta pati daktarai.
Atsakyti