labutis,nezadinau nei vieno savo maziaus,ir grafiku grieztu nesilaikydavau.turejau tokia pediatre,kuri toki mano pasirinkima skatino ir palaike.jei svoris leliukui gerai auga-reiskia jam pilnai uztenka to kiek isvalgo ir kada tai daro mes juk irgi nevalgom grieztai pagal laika ir taisykles,taigi as uz naturaluma...
is pat pradziu meginau laikytis grafiko bet ji niekad nevalgydavo kai ja pazadindavau,kai pabunda tada r maitinu buna daugiau,buna maziau per diena suvalgo.gyditoja sake kad gerai ji auga
Kaip gali sauti i galva nakti zadinti vaika? Kai nores valgyti, tai tikrai pats pabus. O kad nakti miega, tai tik dziaugtis reikia.
Kai pirma dukra, pirma nakti po gimdymo ismiegojo visa nakti man buvo sokas. Abi uzmigom vakare ir atsikelem apie 7.00. negalejau patiketi savo akim, pagalvojau: -gal as negirdejau kaip ji verke ir prase valgyti, bet pasiklausus pas gydytoja ji man tik pasake: -tai dziaukis, vadinasi vaikas sotus jam maisto uztenka ir toks rezimas ji tenkina. Taip nuo gimimo ir nesikele naktimis valgyti ir del svorio tikrai buvo viskas gerai. O antrajai dukrai nuo mazdaug menesio dienos ir nakties valgymo rezima nustaciau pati ir tikrai tik tam, kad naktimis nereiktu keltis ir maitinti. Dabar vakare valgom veliausiai 23.00 ir ismiegam iki 7.30.
Kai buvo mazesne visuomet zadindavau, o dabar jau nebe. Siuo metu mazoji tik retkarciais keliasi pati naktimis pagerti MP.
pas mus tai atvirksciai dabar. Vaikui jau 9 men., o nakti daznai keliasi verkia, nemoka pats uzmigti
Naktį niekada nežadindavau, laukdavau, kol pati prabus ir paprašys
Ne ne, jokiu budu nezadindavau. Pirma menesi ir taip keldavos pati, kai reikejo, daugiau 4 val ir nemiegodavo. O paskui ismiegodavo puikiai. Man savo miegas taip pat lb brangus, jis atsiliepia dienos darbingumui.
Tikrai nežadinčiau Mano vaikas pats keldavosi po 2-3 kartus pavalgyti, jei miegotų tik džiaugčiausi Dabar išmiega arba visą naktį, arba paryčiais atsikelia (kokią 4-5 ryte). Vaikas laimingas ir patenkintas, o ir sotus, svoris auga puikiai
as uz tai kad ne, bet jei tai jei naujagimis tai su gydytoja pasikonsultuociau del viso pikto...
As uz tai, kad nezadinti, nebent kokios problemos su svoriu ar dar