Pavydziu tiem, kuriu mazyliai ismiega nakti. Na mes dar mazi, gal ir mes ismoksim naktim nevalgyti.. As tai tikrai niekada nezadinu, nei nakti, nei diena..
As nezadinu niekada, kai nori pati atsikelia pavalgyti
as zadindavau, nes mano mergina gime mazyte labai 2700g tai reikia kad kuo daugiau svorio priaugtu, dabar kai jai jau virs dvieju savaiciu tai gal ir nebezadinsiu, nes pati gal jau ims reguliuotis, o iki tol tai butinai reikejo, daktarai liepe, bent jau kas 3-4 h maitinti, nes pazdadintas naujagimis savaime atsibudes isalksta.
Nezadinu nors mano mazius gime 3kg.Bet as jo nezadinau nei ligoninej nei namie,o ligoninej jis ismiegodavo visa nakti.Dabar mum beveik 2men,ir sveriam 6kg.
as ir manau kad zadinti nereikia, jei isalks pats maziukas atsikels, o jei saldziai miega, nematau reikalo zadinti. kartais pries miegeli 21-22h maniskis (3men 7.040kg) suvalgo tik 100mg, ir ismiega iki ryto 7-8h, ir valgyt duodu tada kada nori maziukas, nors tarpas tarp valgymo mazdaug 3h, bet jei lelius nori valgyti po 1h ar 2h, duodu-nekankinu, nors suvalgo nedaug nuo 30 iki 90mg bet jei nori vaikiukas tai SKANAUS JAM
QUOTE(EDITUKA2004 @ 2009 07 12, 08:24)
niekada nekeliau o tu nakti keliesi valgyti manau ne tai taip ir su mazyliu nereikia jo kelti
man tokius zodzius pasake seselia kai as jos paklausiau
Tikrai nekelciau jei miegotu
Sveikos;]
na mano mazyle naktim dazniausiai ir taip nemiega, bet mum dar tik kelios sav;] gal veliau susinormalizuos tas miegelis. o del kelimo. man viena sesele atejus i namus liepe zadint kas 2 h maitint, nors sveria norm merina musu ;] o kt kaiptik liepe leist miegoti . o as ir pati pastebejau, kad kai zadindavau, pora dienu, labai irzlus vaikutis budavo, kai nezadinu, pati atsikelia, pavalgo kiek jai reikia ir miega toliau ;]
na mano mazyle naktim dazniausiai ir taip nemiega, bet mum dar tik kelios sav;] gal veliau susinormalizuos tas miegelis. o del kelimo. man viena sesele atejus i namus liepe zadint kas 2 h maitint, nors sveria norm merina musu ;] o kt kaiptik liepe leist miegoti . o as ir pati pastebejau, kad kai zadindavau, pora dienu, labai irzlus vaikutis budavo, kai nezadinu, pati atsikelia, pavalgo kiek jai reikia ir miega toliau ;]
kai isalks pats atsikels
Man ir zadint nereik Bet jei ismiegotu, tai ir nezadinciau, nes manau vaikas, kai isalksta, tada ir atsikelia.
va, kai mums jau beveik 5men...,tai nezadinu, nors mano pacios bio laikrodis mane prikelia....visus 4men keldavausi kas3-4val maitinti...pradedam ismiegoti jau nevalgiusios po 6-7val..