Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinti naktį maitinti

Mano sunelis nakti taipogi ismiega po 5-7val ir ne minties nebuvo jo zadinti. blush2.gif Mums pediatras netgi patare; jei atsikeltu anksciau, duoti tik arbateles. Bet nesikelia 4u.gif
Atsakyti
Niekada netrugdau naktinio miego,kai isalks atsikels ir duosiu 4u.gif
Atsakyti
miegancia pamaitinu jei senai buna valgiusi mirksiukas.gif
Atsakyti
nezadinau net naujagimio schmoll.gif
Atsakyti
nezadinu schmoll.gif
Atsakyti
Ne ne, nezadinau, tikrai jau...... blink.gif blink.gif Labai jau tas miegelis brangus ir man paciai biggrin.gif
Atsakyti
kad ir aš nežadinu schmoll.gif bet pati atsibunda ir pradeda reikalauti pienelio doh.gif ir taip dažnai kad baisu doh.gif
o vat, daugelio vaikučių valgydami mišinukus naktim ir nesikelia, jie jaučiasi daug sotesni ir jie miega sau ramiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanli: 12 birželio 2009 - 21:30
QUOTE(sanli @ 2009 06 12, 22:28)
kad ir aš nežadinu schmoll.gif  bet pati atsibunda ir pradeda reikalauti pienelio doh.gif ir taip dažnai kad baisu doh.gif
o vat, daugelio vaikučių valgydami mišinukus naktim ir nesikelia, jie jaučiasi daug sotesni ir jie miega sau ramiai biggrin.gif

Aš savo antragimį maitinau iki 9 mėn krūtimi, tai iki tų 9 mėn ir kėlėmės per naktį po 5-9 kartus. ryte būdavau kaip zombis, nes trūko labai miego. kai nutraukiau maitinimą, per naktį kėlimaisi suretėjo, bet nors jam dabar 1,5 m vis vien keliamės per naktį porą kartų arbatėlės gerti ax.gif
Atsakyti
tikrai ne
Atsakyti
Maitinu pati. Aš nežadinau niekad, nors miegodavo iki 4 mėn. po 7-8 val. Klausiau savo gyd. ar viskas gerai, tai sakė jei priauga normaliai, reiškia viskas tvarkoj 4u.gif Nuo 4 mėn. pradėjo keltis anksti ryte pienuko atsigert.
Atsakyti
Nezadinu, maitinu tik tada kai praso 4u.gif
Atsakyti
niekada nekeliau o tu nakti keliesi valgyti g.gif manau ne tai taip ir su mazyliu nereikia jo kelti
Atsakyti