Štai ir mano mergvakario, nuotraukelės slaptažodis samanta
Iš padžių šventėm pas mano tevuką namie( buvo ir atitinkamas tortas ir berniukas), nes maniškis užemė mūsų butą, paskui su mergaitėm, varėm į Metelicą, o jau po metelicos prie marių sauletėkio sutikti , tai namie parsiradau po 6 ryto, maniškis jau laukė manes namie
nu va papasakosiu ir as apie mano mergvakarius,kaip ir zadejau..
buvo pas mane net du, vienas vokietijoj , kitas lietuvoj
pirmam dalyvavo apie 20 merginu, as tik zinojau, kad man butina apsirengti graziai uzsideti sijona arba sukne... kai atejau i bara, kur drauges manes jau lauke
as prosto apakau jos visos vyriskai apsirenge su marskineliais, slipsais nu visos atrode
buvo ir tortas su bananu aplietu sokoladu ir sokoladiniais kiausiniais ir barmenas, kuris mums kokteiliukus dare ir poto striptiza soko o soko tai poto davemes po barus ir rinkinejom pinigus, kas duodavo nors kiek pinigu, gaudavo maza dovanele nuo musu, o dovaneles merginos buvo atsinese, ten smulkmenos ziebtuvelis, arba kokia zvakyte, tusinukas ir t.t.
poto kartu tos pinigus diskotekoj ir pragerem buvo laabai linksma..
buvo pas mane net du, vienas vokietijoj , kitas lietuvoj
pirmam dalyvavo apie 20 merginu, as tik zinojau, kad man butina apsirengti graziai uzsideti sijona arba sukne... kai atejau i bara, kur drauges manes jau lauke
as prosto apakau jos visos vyriskai apsirenge su marskineliais, slipsais nu visos atrode
buvo ir tortas su bananu aplietu sokoladu ir sokoladiniais kiausiniais ir barmenas, kuris mums kokteiliukus dare ir poto striptiza soko o soko tai poto davemes po barus ir rinkinejom pinigus, kas duodavo nors kiek pinigu, gaudavo maza dovanele nuo musu, o dovaneles merginos buvo atsinese, ten smulkmenos ziebtuvelis, arba kokia zvakyte, tusinukas ir t.t.
poto kartu tos pinigus diskotekoj ir pragerem buvo laabai linksma..
lietuvoj, merginos buvo ispradziu nusivile, kad as jau viska turejau bet poto irgi gera mergvakari padare pareiske man, jeigu as turejau merginas aprengtas kaip vyrai, tai cia turesiu grynas moterys o tai buvo visos su raudonom pedkelnem, trumpais sijonais sukuosenos vos nevienodos kaip.....tutes, bet labai graziai, o mane aprenge irgi turejau uzsideti raudonas pedkelnes, keliaraisti balta, prisege man veluma ir ragiukus raudonas uzdejo pries tai man buvo padarytas manikiuras, plaukus nudaze jauciau save princesse....buvo tikrai liuks merginos isnomavo velotaksi papuose balionais ir mes vaziavom vilniuje per visa senamesti su dideliu is balionu padarytu pimpalu irgi daug kur buvome uzeja sutikom dar viena bernvakari buvome ir striptizo klube, bet mums jau kazkotai ten napatiko nuejom i kita naktini kluba pakeliui irgi pririnkom piniguciu...paskoti labai ilgai...bet as buvau patenkinta gal kada nors nuotraukytes cia idesiu...
QUOTE(Morgan @ 2005 11 12, 01:24)
Nes Vilniui gyvenu tik 2 metus is kuriu turbut metus prabuvau uzsieni.Tai dar tokiu artimu draugiu,kurias kviesciau i vestuves nera.O ten kur gyvenau viena beliko,kuria kviesiu.O siaip tai is moteriskos gimines bus maniskio draugu merginos,bet ir tai viena su kita nepazystamos dauguma.Su keliom bendrauju,bet nedaznai.Tai va...Nu nezinau,viena ten tokia sustra,ju pora i pirslius galvojam kviest,tai jei ji susiskambint su kitom,tai kazkas bus.O paciai planuot ir organizuot tai kazkaip neidomu.
Tai pasakyk jai , kad noretum kad ji suorganizuotu, o tas kad viena su kita nepazistamos nieko baisaus, pas mane irgi dauguma viena kitos nepazinojo, o per mergvakari susidraugavo
nu o cia mano mergvakario nuotraukas:mergvakaris kol kas tik vieno, poto dadesiu..
jei prasys prisijungimo tai nikas mergv, slaptazodis irgi toks pats.
sveikutes..
noriu ir as pasidalinti savo mergvakario ispudziais..
o buvo taip: turejome susitikti bare sutarta valanda, bet kazkodel visos rinkosi lauke.. na ir as laukiau. ir privaziuoja masina.. girdziu saukia mano varda. na as kaip visada nekreipiu demesio. pasiziurejau skeptiskai ir toliau kalbu su draugem. na tai taip gavosi kad toje masinoje sedintys vaikinai mane pagrobe ir issiveze. ir nusiveze mane i miska netoli kapiniu. kas juokingiausia kad tam miske iklimpo masina (cia buvo ne pagal scenariju) ir ka sau manote gavau ir as dalyvauti jos isstumime. na bet smagiai pasivazinejome (as tu vaikinuku nepazinojau)..
kai sugrazino mane i bara ten manes jau lauke seseliu ir daktaryciu burys. na tada visokios akcijos atrakcijos. daug dovanu. daug siurprizu. taip pat uzdejo veliuma, keliaraisti.. ismaude sampane.. kas norejo -linksminos.. kam nuotaikos nebuvo (buvo ir tokiu) tas seedejo kampe ir raukesi.
kadangi dalyvavo vien merginos.. tai sulaukeme daug demesio. musu kompanija ypac as gavome daug geliu, bare esantys vaikinai ir visokie diedai vaisino sampanu, sokdino ir labai norejo prisest prie musu staliuko, bet cia juk buvo merginu balius :
noriu ir as pasidalinti savo mergvakario ispudziais..
o buvo taip: turejome susitikti bare sutarta valanda, bet kazkodel visos rinkosi lauke.. na ir as laukiau. ir privaziuoja masina.. girdziu saukia mano varda. na as kaip visada nekreipiu demesio. pasiziurejau skeptiskai ir toliau kalbu su draugem. na tai taip gavosi kad toje masinoje sedintys vaikinai mane pagrobe ir issiveze. ir nusiveze mane i miska netoli kapiniu. kas juokingiausia kad tam miske iklimpo masina (cia buvo ne pagal scenariju) ir ka sau manote gavau ir as dalyvauti jos isstumime. na bet smagiai pasivazinejome (as tu vaikinuku nepazinojau)..
kai sugrazino mane i bara ten manes jau lauke seseliu ir daktaryciu burys. na tada visokios akcijos atrakcijos. daug dovanu. daug siurprizu. taip pat uzdejo veliuma, keliaraisti.. ismaude sampane.. kas norejo -linksminos.. kam nuotaikos nebuvo (buvo ir tokiu) tas seedejo kampe ir raukesi.
kadangi dalyvavo vien merginos.. tai sulaukeme daug demesio. musu kompanija ypac as gavome daug geliu, bare esantys vaikinai ir visokie diedai vaisino sampanu, sokdino ir labai norejo prisest prie musu staliuko, bet cia juk buvo merginu balius :
Ech isimine man vienos pazistamos mergvakaris. Visos drauges susitare susitikt Kauno senamiesty...Ten busimai nuotakai uzdejo veliuma ir taip vedesi iki Laisves alejos. Ten buvo baikeriai, tai viena is mergvakario dalyviu, piejo prie vieno baikerio ir sako jam "Ar tau patinka sita pana?Jei nori pasiimk ir rodo i busima nuotaka...Na ka, vaikinas paziurejo, kad pana visai nieko, sako noriu... Tai panos ja vargsele uzsodino ant motocikliuko ir Atia... Praejo 15min. negrizta, pusvalandis-jau ir paciom neramu pasidare, vis tik vaikinas nepazistamas...Zodziu parveze ja po geros valandos.Visos puole klausinet kur buvo ar viskas gerai...Sake, kad buvo nuleke prie mariu ir ten jis ja vaisino ledais, sake pakalbejo maloniai... Bet mergvakaris tuo nesibaige... Po to privaziavo limuzinas, ir visas nuveze i... ten is kur lektuvai skraido... Ir ka jus galvojat, isodino vargsele i toki lektuviuka uz piloto ir pirmyn...O skrido tai ne tiesiai, o visokias kilpas dare...
as kai kuriau savo draugei pernai mergvakari,tikrai sukuriau idomu,originalu ...ir svarbiausia nieko neizeidzianti subtilu scenariju...
Sudarineti uzduotis ,kurios nuotakai butu nemalionos yra jos NEGERBIMAS...Man tos zeminancios uzduoteles kaip pvz:ejimas naktiniais gatve, primena studentu krikstynas...kur visiems linksma,tik ne tiems kurie krikstynami...
Sukurti subtilu scenariju ir yra visas genialumas ir originalumas.
Svarbiausia rasti to vakaro pagrindine ideja/tema ,o tada jau tolimesnes detales tiesiog savaime ateina...
Mes tai draugei pries vestuves padarem bendra mergvakari-bernvakari (apie atskirai sventima kazkaip negalvojom-nelabai butu iseje), tai darem "kaimiskas vestuves" - visi persirengem senoviniais rubais - sukniom, isejusiom is mados, bernai su beretkom, sukuosenom prilaizytom, senoviskom kelnem, liemenem...na zodziu visiems teko pas bobutes ir diedukus spintose pasikuisti... ). kaimynai pamane kad tai tikros vestuves -uz tvoros pasigirdo sveikinimo suksniai Bet buvo labai linksma
Man kiek zinau merginos irgi kazka planuoja...Turbut bus vel kazkas su perisrengeliais
Man kiek zinau merginos irgi kazka planuoja...Turbut bus vel kazkas su perisrengeliais
O jaunosios puokste padarem is dilgeliu Na aisku, pamastem ir apie jaunosios rankeles, tai puokste apvyniojom kaspinais, tai visai neskausmingas buvo jos laikymas...Bet va kaip buvo tai mergelei kuri pagavo tai nezinau... Na bet ji taip norejo pagauti, kad tas noras buvo stipresnis uz bet koki skausma
Papildyta:
Dar prisiminiau, jei kam idomu :pirkom jaunisiems ziedus- is kazkokio kiosko - tokie "auksiniai", tipo su akutem, jaunojo tai is vis didelis, toks "krutas" pripirkom dovanu visokiu kocelu, keptuviu - kad vienas kita paaukletu, pantalonu - vestuvinei nakciai, soskyciu papigiai busimiems leliukams, padarem "santuokos registracijos pazymejima", laikrastuka...O jaunieji savo ruoztu atsiveze "x ir y"degtines, bombonkiu
Na zinokit is patirties galiu pasakyti-toks teatralizuotas sventimas bet kokia proga yra nerealus atsipalaidavimas ir gera nuotaika
Papildyta:
Dar prisiminiau, jei kam idomu :pirkom jaunisiems ziedus- is kazkokio kiosko - tokie "auksiniai", tipo su akutem, jaunojo tai is vis didelis, toks "krutas" pripirkom dovanu visokiu kocelu, keptuviu - kad vienas kita paaukletu, pantalonu - vestuvinei nakciai, soskyciu papigiai busimiems leliukams, padarem "santuokos registracijos pazymejima", laikrastuka...O jaunieji savo ruoztu atsiveze "x ir y"degtines, bombonkiu
Na zinokit is patirties galiu pasakyti-toks teatralizuotas sventimas bet kokia proga yra nerealus atsipalaidavimas ir gera nuotaika
draugė per savo mergvakarį rašė laišką nepažįstamąjam ko tikisi iš savo būsimų vestuvių ir būsimojo vyro laiške turėjo nurodyti savo tel. Nr., kad radęs šį laišką vaikinas galėtų paskambinti ir pasidomėti, ar ji dar laisva, ar pildosi svajonės tai va... tas laiškas buvo įkištas į butelį ir išmestas į jūrą...
2 savaitės po vestuvių ji sulaukė skambučio vaikinas buvo labai malonus ir šį laišką suprato kaip ženklą
2 savaitės po vestuvių ji sulaukė skambučio vaikinas buvo labai malonus ir šį laišką suprato kaip ženklą
Na as cia pasiskaitinejai ir matau cia vis kokios aistros uzverda. Mano nuomone apie mergvakarius, tai yra busimos jaunosios svente, ir man atrodo tikrai nekaip kai busima jaunoji vaiksto gatvemis, prasineja pinigu ar pardavineja ka nors, manau tai nera maloni procedura paciai busim jaunajai. As asmeniskai tada geriau jokio mergvakario nenoreciau, apie savo mergv nieko negirdejau nezinau ar isvis kas nors organizuojama.Pati sau tai tikrai nesiruosiu organizuoti. Na cia tai tik mano nuomone, atsiprasau jei ka izeidziau.