O as net nezinau kaip cia bus Mano vestuves nedideles: 20 zmoniu tiktai, tai net pirsliu nera. Kadangi nera ju tai nera ir pamergiu. Bus tik liudininkai. Na drauge sake kad kazka suorganizuosim. Tai taip ir nezinau ar man prisidet ar laukt staigmenos. Ir draugiu nedaug turiu tai susidaro gal 6 panos
QUOTE(*melissa* @ 2004 05 21, 15:55)
per mano mergvakari mes buvom klube ir mums soko "gelbetoju sou", nu 1 sokis buvo vidury sokiu aiksteles, man sedint ant kedes, laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai fainai soko Mirekas, o dar Edvardas fainas, juos gali rasti ir apziureti www.rescuemen.lt
linkiu pasilinksminti taip, kad neuzmirstum visa gyvenima
linkiu pasilinksminti taip, kad neuzmirstum visa gyvenima
Oi man Edvardas soko labai patiko..kitai draugei ne perseniausiai mirekas soko tai irgi fantastiskai patiko..tie vyrukai tikrai saunus..) rekomenduoju..
Gal kas zinote sokeja Kaune ir kokia kaina
Prasau parasykit i az
Prasau parasykit i az
QUOTE(Inga-mama @ 2007 04 13, 16:47)
sveiki
darom mergvakarį, tema-jūrinė, bus jahta ir kiti dalykai, norim išsinomuot transportą po miestą...bet limuzinai ne labai tinka..tai nerandam kur išsinomuoti kokį kabrioletą ar pan....
ir gal žinot kur kepa-gaminą tortus su pimpaliukais Klaipėdoje?
darom mergvakarį, tema-jūrinė, bus jahta ir kiti dalykai, norim išsinomuot transportą po miestą...bet limuzinai ne labai tinka..tai nerandam kur išsinomuoti kokį kabrioletą ar pan....
ir gal žinot kur kepa-gaminą tortus su pimpaliukais Klaipėdoje?
Sveika, kaip tik šiandien "Tokį" tortuką užsakiau "Alkavoj". NAujajeme turguje yra tokia krauvėlė - kioskelis. Gali išsirinkti skonį pačio tortuko. Ir tikrai ne bet kurioje kepyklėlėj tokį "daiktą" gamina
QUOTE(ddinka @ 2007 04 25, 15:05)
Sveika, kaip tik šiandien "Tokį" tortuką užsakiau "Alkavoj". NAujajeme turguje yra tokia krauvėlė - kioskelis. Gali išsirinkti skonį pačio tortuko. Ir tikrai ne bet kurioje kepyklėlėj tokį "daiktą" gamina
Gal zinote kur Kaune butu galima uzsakyti "torciuka" bernvakariui
Prasau rasykite i az
QUOTE(Daile @ 2007 04 22, 18:19)
na, as irgi kaip ir jaunikio pusės draugė...ir jo sužadėtinę mačiau tik vieną karta...bet pamerges visas pažįstu, nes pagrinde jos yra vyro pusseseres ir jo draugų žmonos. tai va. i vestuves su vyru buvom seniai pakviesti. neseniai sulaukiau kvietimo ir į mergvakarį... susimąsčiau, nes nuotakos nepažįstu pradžioj norėjau atsisakyti, bet sugalvojau ka kita. suorganizuoti jai superinį mergvakarį. pamergės atvažiuos kitą savaitę, o aš tuo tarpu surašiau mergvakario scenarijų, galvoju, kuriu.
taip, kad ne visada laimi nekvietęs nepažįstamus... be to kur gi dar jei ne mergvakaryje gali susipažinti su tavo vestuvėse dalyvausiančias merginas, tebunie ir vyro pusės....
taip, kad ne visada laimi nekvietęs nepažįstamus... be to kur gi dar jei ne mergvakaryje gali susipažinti su tavo vestuvėse dalyvausiančias merginas, tebunie ir vyro pusės....
visiskai
saunuole tu
o gal kas zino kur torciukus galima butu uzsakyti mazeikiose? ir kaune?
QUOTE(Juventa82 @ 2007 04 26, 17:55)
o gal kas zino kur torciukus galima butu uzsakyti mazeikiose? ir kaune?
Pas gulbiniene arba bijoloj,as asmeniskai ten,su konditere galima susitarti,nes mums nereikia jokiu falu
negi nieks nebedaro mergvakariu,ar taip issemta tema ?? o mes siandien svesim o torta tai super padare, pavasarinis boruziu morcius
QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 04 28, 13:51)
negi nieks nebedaro mergvakariu,ar taip issemta tema ?? o mes siandien svesim o torta tai super padare, pavasarinis boruziu morcius
Tai vat lauksim tavo ispudziu
QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 04 28, 11:51)
nu tik jau nepamirsk papasakot kaip viskas praejo!!!
QUOTE(Juventa82 @ 2007 04 29, 00:46)
nu tik jau nepamirsk papasakot kaip viskas praejo!!!
O praejo tai super ir pati atsikvepiau lengviau, na susirinko visos paneles Ramzyje senamiesty Kaune, ten jau buvo rezervuota, o as su kita pamergele nuotaka atsiviliojom,pasiteisindama 'kad mano mamai daiktus nesam' o supraskit maise visos dovanos ir siaip daiktai reikalingi mergvakariui labai jau nuotaka prigaudinejo mus, nes kaip ir tikejos ,kad kazkas bus, bet tikrai ne 'pas mama' nors ten net nesilanko ji tai va, nuejom ten,pabuvom, isteikiau ikivestuni kalendoriu siek tiek atkalbinejom, isgerem sampo uzsisakem maisto ir kylam, nes 9 musu lauke limuzinas, tai buvo viena is svajoniu nuotakos, nes niekad nevaziavus o ji nustebo, na tai nuvaziavom iki jachtklubo,iteikem dovanas,prisibuciavom prisifotkinom ir toliau, sekantis sustojimas aleksoto panoramkej,, ten priesaikos skaitymas, ir itaikimas sertifikato kad leidziam tuoktis Kaip ir neatkalbinejom labai stipriai na grizom atgal i ramzi,ten busima nuotaka iskart pasieme padaveja,nusivede ir perrenge pilvo sokejos rubais, veliau ji ir pasoko, net ir visiem zmonem, labai gerai,kad ji drasi ir visai nesikuklino na toliau visokios dovaneles,kalbejimai, ir atvyko musu tortas (pabandysiu ideti fotke) o veliau ir dar vienas nes viena pamerge atsinese vis delto organa o po jo,kaip paskutinio isbandymo iteikem sena,nauja,skolinta ir zydra veliau kas i kluba, kas namo, o jau po klubo pas jaunuosius i namus, na o ten keli bernai is po bernvakario ir mes kelios likusios panos, zodziu buvo smagu,apsejom be nuotakos issityciojimu ir tu visu pasizaidimu,liuna nebuvo, db tik belieka susirinkti foto is kokiu 400 80% jaunoji Gal ir nerisliai cia papasakojau, bet atsiliepimus girdejau tik gerus ir tuo patenkinta esu o bernvakari vaikinai pradejo nuo 10 ryto..zodziu issiskirstem tik 15val siandien
Papildyta:
Beje, pas mus vyravo oranzine spalva, net veliuma daziau su velykiniais kiausiniu dazais Liko savaitele sulaukti vestuviu