QUOTE(jurgita081 @ 2006 05 26, 12:21)
-Saulyte- neliudek del to, mano vestuves liepos men. ir mano drauges taip pat nepazistamos, bet man mergvakari darys pirmoji pamerge tai ji ir organizuos mano draugiu pakvietima ir pan., nes vistiek, manau, kai gyvename viename mieste tai nebus labai problematiska susiorganizuoti tel. nr. ir pakviesti. Zinoma as ne visas kviesiu i mergvakari, nes pvz: mano brangusis pakviete savo bendradarbi (su drauge) i vestuves, o as tos paneles net nemaciusi, tai aisku, kad jos nekviesiu. Aisku nezinau kada mano mergvakaris bus, bet, manau, pries kokias pora savaiciu iki vestuviu. Sekmes visoms!
na, as irgi kaip ir jaunikio pusės draugė...ir jo sužadėtinę mačiau tik vieną karta...bet pamerges visas pažįstu, nes pagrinde jos yra vyro pusseseres ir jo draugų žmonos. tai va. i vestuves su vyru buvom seniai pakviesti. neseniai sulaukiau kvietimo ir į mergvakarį... susimąsčiau, nes nuotakos nepažįstu
pradžioj norėjau atsisakyti, bet sugalvojau ka kita. suorganizuoti jai superinį mergvakarį. pamergės atvažiuos kitą savaitę, o aš tuo tarpu surašiau mergvakario scenarijų, galvoju, kuriu.
taip, kad ne visada laimi nekvietęs nepažįstamus... be to kur gi dar jei ne mergvakaryje gali susipažinti su tavo vestuvėse dalyvausiančias merginas, tebunie ir vyro pusės....