Vienas nekuklus klausimas - o kas moka uz visus pasilinksminimus (man neteko dalyvauti,todel nezinau )
Nes kazkaip jau labai daug iseina visos linksmybes vos ne kaip vestuves
QUOTE(Tinulis @ 2006 10 25, 23:54)
Vienas nekuklus klausimas - o kas moka uz visus pasilinksminimus (man neteko dalyvauti,todel nezinau )
nu kaip vestuves tikrai neigauna , o moka visos dalyvaujancios, isskirus jaunaja , merginos susitaria tarpusavy kokia suma gali "mestis" ir ziuri pramogas, organiztore yra pirmoji pamerge
aciu tikiuosi man merginos surengs -labai noreciau
QUOTE(Tinulis @ 2006 10 26, 17:15)
aciu tikiuosi man merginos surengs -labai noreciau
kada planuoji daryti?
Gal kas zinote kokio striptizo vaikinuko telefono numeri is Kauno?
brasske parasiau az
o gal kokiu ideju turit pizamu vakareliui? dabar kia salta tai nieko kitko nesugalvoju... vaka r per paskaita geliali mintis sove, kad galim daryti pizamu vakarely... bet kaip uzimti? ka veikti?
savaime aisku kad bus dovanu visu jaunajau yeikimas, bus isvyta y balkona garsiai priesaika skaityti, torciukas, o kokiu zaidimu?
o gal kokiu ideju turit pizamu vakareliui? dabar kia salta tai nieko kitko nesugalvoju... vaka r per paskaita geliali mintis sove, kad galim daryti pizamu vakarely... bet kaip uzimti? ka veikti?
savaime aisku kad bus dovanu visu jaunajau yeikimas, bus isvyta y balkona garsiai priesaika skaityti, torciukas, o kokiu zaidimu?
mano mergvakaris buvo gal linksmas, netiketai suleke drauges pas mane, su sumustiniais gerimais ir visom kitom gerybem, aisku bande atkalbeti kad nesituokciau, klausinejo ar gerai jauniki pazistu, po to priesaika sakyt liepe, padovanojo maikute su uzrasu apie vestuves, sexy stringus, keliaraisti ir galiausiai sulaukiau berniuko, pasoko 2 sokius pire visu ir viena man asmeniskai kitam kambary buvo smagu
merginos gal kas zino striptizo sokeju numerio. veiksmo vieta klaipeda. beje vaikinuko - sokejo
rasykit i az, retai cia uzsuku
rasykit i az, retai cia uzsuku
Tokia tema jau yra kaip švenčiami mergvakariai ir bernvakariai Kam reikėjo naujos temos Nesuprantu
as tai galvoju, kad cia apklausa tik, o ten tema, su patarimais ir idejom, kaip svesti... tik gaila, kad atsakineti gali jau buve nuotakom... nes busimos nuotakos neturi ka atsakyti i si klausima...