maniskis mergvakaris buvo gan idomus pamerges ir drauges neblogai sugalvojo as su busimuoju nusprendem, kad nieko nedaryti tai jos idomiai sumaste kartu daryti ir bernvakati ir mergvakari puse dienos buvom atskirti ir isvesti i miesta uzduociu atlikti po uzduociu susitikom priesaikai skaityti atsiklaupia kauno pilyje perskaitem ja ir vel issiskyrem. Tada susitikom Rotuseje ir i dangu paleidom balionus su savo norais. Iteike krepseli su pinigais, kad gristume namo mikriuku, o tiesa abu buvom aprengti juokingom maikem ir kojinem iki kelienu drizuotom. Grizom i vyro namus testi baliuko nu zinokit buvo labai idomu ir nebutina tu visu vyru sokimo ar dar konors panasaus, kur po tokios dienos paskui nenori, kad busimasis nieko nesuzinotu.
Linksmos sventes.
Nu va atsventem grandiozini mergvakari
cia aisku sau kaip organizatorei jau liaupsiu nepagailejau
pati pradzia vyko kartu ir jaunajam ir jaunajai. pirma ju uzduotele buvo atvykti i nurodyta viata vieniems tam tikru laiku... jie abu net nenutuoke, kad vyksta i ta pacia vieta ... nes vienas nuo kito slepe atvykus jiems, aisku juos atitinkamai aprengeme... buvo labai daug juoko, kai jie vienas kita pamate... na ant panoramos davem jiems atlikti begale uzduociu, taip bandydami juos atkalbeti nuo vestuviu... paleido balionelius su savo norais .... uzdejome seimyninius, idavem markerius i rankas ir liepem pasiekti rotuse, pakeliui renkantis palinkejimus ... priejus aleksoto tilta jaunikis gavo pasitreniruoti- jaunaja pernesti.... toje vietoje kur pavargo, davem uzrasyti jiems ko jie tikisi is savo santuokos, idejome laiskeli i buteli ir ismetem i nemuna na aisku dar turejo rotuseje ivekti begale uzduociu.. kiekvienas prisieke savo draugams bei gavo kokybes liudijimus. Jaunasis gavo jaunosios kokybes liudijima, kad si pasiruosusi yra teketi. ir atvirksciai.
na visa kompanija issiskirsteme... merginos patrauke i kaire, vaikinai i desine mes megickos plaukeme jachta iki sodu- kapitonas buvo labai saunus, uzdejo jaunajai keliaraisti,pagrobe piratai jaunaja ...... ir siaip neleido liudeti... nors mes ten ir taip turejome ka veikti
na jachta prie pat kranto nepriplauke, tad teko siek tiek bristi ir finale dar merginos gavo gera gabaliuka nakti per miska eiti
na aisku sode- begale zaidimu, torciukas ir visa naktis atviriems pokalbiams...
merginos sake tokio mergvakario niekada gyvenime nepamirs
na o as laiminga likau, kad mano sesute sio mergvakario irgi nepamirs ir kad buvo lengvai sokiruota ir nustebinta....
linkiu visoms merginoms kada nors sudalyvauti tokiame sauniame mergvakaryje... tikrai yta ka atsiminti, ir nereikia tada jokio sokancio berniuko (kai jachtoje turi saunu kapitona, mariakus ir dar piratus )
cia aisku sau kaip organizatorei jau liaupsiu nepagailejau
pati pradzia vyko kartu ir jaunajam ir jaunajai. pirma ju uzduotele buvo atvykti i nurodyta viata vieniems tam tikru laiku... jie abu net nenutuoke, kad vyksta i ta pacia vieta ... nes vienas nuo kito slepe atvykus jiems, aisku juos atitinkamai aprengeme... buvo labai daug juoko, kai jie vienas kita pamate... na ant panoramos davem jiems atlikti begale uzduociu, taip bandydami juos atkalbeti nuo vestuviu... paleido balionelius su savo norais .... uzdejome seimyninius, idavem markerius i rankas ir liepem pasiekti rotuse, pakeliui renkantis palinkejimus ... priejus aleksoto tilta jaunikis gavo pasitreniruoti- jaunaja pernesti.... toje vietoje kur pavargo, davem uzrasyti jiems ko jie tikisi is savo santuokos, idejome laiskeli i buteli ir ismetem i nemuna na aisku dar turejo rotuseje ivekti begale uzduociu.. kiekvienas prisieke savo draugams bei gavo kokybes liudijimus. Jaunasis gavo jaunosios kokybes liudijima, kad si pasiruosusi yra teketi. ir atvirksciai.
na visa kompanija issiskirsteme... merginos patrauke i kaire, vaikinai i desine mes megickos plaukeme jachta iki sodu- kapitonas buvo labai saunus, uzdejo jaunajai keliaraisti,pagrobe piratai jaunaja ...... ir siaip neleido liudeti... nors mes ten ir taip turejome ka veikti
na jachta prie pat kranto nepriplauke, tad teko siek tiek bristi ir finale dar merginos gavo gera gabaliuka nakti per miska eiti
na aisku sode- begale zaidimu, torciukas ir visa naktis atviriems pokalbiams...
merginos sake tokio mergvakario niekada gyvenime nepamirs
na o as laiminga likau, kad mano sesute sio mergvakario irgi nepamirs ir kad buvo lengvai sokiruota ir nustebinta....
linkiu visoms merginoms kada nors sudalyvauti tokiame sauniame mergvakaryje... tikrai yta ka atsiminti, ir nereikia tada jokio sokancio berniuko (kai jachtoje turi saunu kapitona, mariakus ir dar piratus )
Labas vakarėlis.
Merginos šeštadienį einu į mergvakarį ir esu įpareigota nupirkti padorų mergvakarišką tortą,gal galetumėt pasayki kur Kaune galečiau jį nusipirkti.Ačiū
Merginos šeštadienį einu į mergvakarį ir esu įpareigota nupirkti padorų mergvakarišką tortą,gal galetumėt pasayki kur Kaune galečiau jį nusipirkti.Ačiū
QUOTE(Dobiliukas @ 2006 08 20, 21:17)
Labas vakarėlis.
Nu man sesė mergvakariui tortą parūpino
Man atrodo Elguvoj užsakinėjo (čia Vilniuje), bet dar patikslinsiu....
Ir dar organizuojančioms
Turiu tokį daiktą iš seksšopo, labai tiktų būsimai nuotakai dovanų - visiškai naujas, supakuotas, jei kas susidomėjo parašykit į a.ž.
as jau dviem mergvakariams ir vienam bernvakarui tortus kaune uzsakinejau is Gulbinienes imones, labai skanus, aisku skonio reikalas bet mes emem jogurtinius tai super ir dabar draugas sako kad labai skanus buvo
Sveikos merginos, gal galit padeti, norim mergvakariui issinuomuoti buta, bet visi kratosi tokiu merginu baliuku, gal kokius zinote kontaktus, gal paciosk ada nuomavotes, prasau jus pagalbos...
Paskaičiau, ir šiek tiek nuliūdau, nes man niekas nesurengė mergvakario... o reikėjo... dabar labai gailiuosi.
Na bet nieko, ketvirtadienį eisiu į draugės mergvakarį, tikiuosi gerai praleisiu laika...
Na bet nieko, ketvirtadienį eisiu į draugės mergvakarį, tikiuosi gerai praleisiu laika...
Mes irgi prieš savaitėlę atšventėm draugės mergvakarį - šiaip gana toks standartinis buvo, bet svarbiausia, kad visos mergaitės seniai matytos susirinko ir gana linsksmai padūkom
O šiaip tai programoj buvo limuzinas, gamta, kazino, įvairios užduotėlės ir klubas. Kazino labai linskmai praleidom laiką (tipo būsimą vyrą pralošinėjom) - davė mums VIP salytę, mokino žaist black jack'ą ir ruletę, nemokamai žetonų davė, šokinėjo apie mus ir t.t. tai mums baisia patiko, vietoj planuotos valandos - net po 2h nenorėjom išeit...
Klube buvom torčiuką TĄ užsisakę, tai jau taaaaip tikroviškai padarė, kad net gaila pjaut buvo
Šiaip viskas tikrai buvo super duper, tik kad laiko viskam truko, visur velavom ir visu zaidimu, uzduociu neivykdem... Na kai linksma, tai ir laikas ziauriai lekia
O šiaip tai programoj buvo limuzinas, gamta, kazino, įvairios užduotėlės ir klubas. Kazino labai linskmai praleidom laiką (tipo būsimą vyrą pralošinėjom) - davė mums VIP salytę, mokino žaist black jack'ą ir ruletę, nemokamai žetonų davė, šokinėjo apie mus ir t.t. tai mums baisia patiko, vietoj planuotos valandos - net po 2h nenorėjom išeit...
Klube buvom torčiuką TĄ užsisakę, tai jau taaaaip tikroviškai padarė, kad net gaila pjaut buvo
Šiaip viskas tikrai buvo super duper, tik kad laiko viskam truko, visur velavom ir visu zaidimu, uzduociu neivykdem... Na kai linksma, tai ir laikas ziauriai lekia
QUOTE(Zane @ 2006 08 25, 13:13)
Merginos HELP!!!!!!!!!!!!
Gal galetumete atsiusti mergvakariui skirto laikrascio pavyzdi?Noriu draugei padaryti, bet truksta ideju.
Dekoju
zaniux@gmail.com
Gal galetumete atsiusti mergvakariui skirto laikrascio pavyzdi?Noriu draugei padaryti, bet truksta ideju.
Dekoju
zaniux@gmail.com
geras !!!! pirma karta girdziu apie toki laikrastuka
dazniausiai daromos priesaikos ir diplomai..... o laikrastukas buna per vestuves.... tarkim i vestuvini laikrastuka net idejau kelias nuotraukas is mergvakario ir bernvakario ir pan.....
gera ideja !!!!! kai parasysi, duok zinoti, idomu bus pasiziureti
Mergyckos,
Gal kas turite ideju, ka uzrasyt ant maikutes mergvakario proga.
Tokiu uzrasu kaip (zr. zemiau) nebesiulyti:
1. priekyje maniškio nuotrauka, o ant nugaros užrašė, GERIAU PRIE ŠIRDIES NEGU ANT KUPROS.
2. "už 36 val išteku... dar gali išgelbėti" uzrasas ant masinos
3. Priekis - "Nenoriu likti senmerge..." nugara - "Ieskau vaikino - 1979 m. visi privalumai, rieses kokybe, pigaus nesiulyti"
4. dar savaitė ir aš jau nebe aitė
5. 'siandien mano paskutinis sansas pakabinti tave
6. (WIFE- washing, ironing, fucking etc)
7. Nori manes? Stok i eile
8. Priekyje Pagauk, kol gali
Gale Deadline 2006 09 15
Dekoju
Gal kas turite ideju, ka uzrasyt ant maikutes mergvakario proga.
Tokiu uzrasu kaip (zr. zemiau) nebesiulyti:
1. priekyje maniškio nuotrauka, o ant nugaros užrašė, GERIAU PRIE ŠIRDIES NEGU ANT KUPROS.
2. "už 36 val išteku... dar gali išgelbėti" uzrasas ant masinos
3. Priekis - "Nenoriu likti senmerge..." nugara - "Ieskau vaikino - 1979 m. visi privalumai, rieses kokybe, pigaus nesiulyti"
4. dar savaitė ir aš jau nebe aitė
5. 'siandien mano paskutinis sansas pakabinti tave
6. (WIFE- washing, ironing, fucking etc)
7. Nori manes? Stok i eile
8. Priekyje Pagauk, kol gali
Gale Deadline 2006 09 15
Dekoju
Man panos padare toki uzrasa:
Priekyje - pabuciuok kol gali
Nugaroje - paskutini karta dovanoju bucinius kitiems vyrams
Patikekit, klube laisvai vaiksciot negalejau
O draugei dareme tokius:
priekyje - Nori manes?
nugaroje - deja, as isteku
Priekyje - pabuciuok kol gali