Vakar buvo mano mergvakaris - papasakosiu, kaip viskas vyko.

Tik dabar truputį gaila, kad nepakankamai išnaudojau progos (vis dėl savo nelemto drovumo...), nes tokia nebepasikartos... Žodžiu, apie viską nuo pradžių.
Pirmiausia nuvažiavau į butą, kuriame gyvensime po vestuvių (šiuo metu jis tuščias, nes kaip tik ryte nuomininkai išsinešdino

, po to prastumdėm pusdienį baldus, o vakare jau sutikinėjau drauges...). Ten ilgiausiai laukiau draugių, nes jos vėlavo kokias 40 ar 50 min. Tada kažkas paskambino į telefonspynę. Kai atsiliepiau, moteriškas balsas paklausė, ar užsakinėjau striptizo šokėją.

Žinokit, pasimečiau!!! Galvoju, gal tos mano padružkės bajerį padarė, užsakė man vienai, o dabar specialiai vėluoja!!! O aš dar jo ir nenorėjau, sakiau, kad nejaukiai jausčiausi... Balsas iš manęs griežtai pareikalavo įleisti, aš ir įleidau... O pasirodo, ten mano draugių bajeris buvo, tai paskui jos žvengė iš manęs

, kad aš tokia patikli, o aš jau tokia esu, ką padarysi... Buvo tokia mintis, kad draugės apgaudinėja, bet kad balsas nei į vienos nepanašus...
Na va, tada susėdom, išgėrėm, tada jos pradėjo mane visko klausinėti, tipo apie mano patirtį, ar moku gundyti

ir panašiai. Dar patikrino mano orientaciją - pabandė sugundyti nuogų moterų paveiksliukais ir vienos iš jų kojomis...

Tada mokė gundymo meno, įteikdamos raudonus stringus ir prilipinamas kojines iki šlaunų.

Tik aš per savo drovumą taip ir nesutikau pademonstruoti joms visoms stringų... O dabar lyg ir gaila...
Ai, dar nepaminėjau, kad visą laiką bandė atkalbėti nuo vestuvių. Prisiminėm visus meilės nuotykius, prie kurių vis kalė man į galvą, kad to jau nebebus...
Kai viską, ką turėjom, išgėrėm (šiaip ne tiek daug ir buvo), nuvažiavom į naktinį klubą. Ten liepė rinktis kokį tik noriu berniuką, nes po savaitės jau nebegalėsiu... Bet kažkaip manęs nei vienas nesužavėjo... O po kokios valandos, žinokit, prasidėjo striptizas. Iš pradžių šoko mergina - aišku, man liepė iš jos mokytis. Tada šoko vaikinas, į kurį turėjau žiūrėti ir gailėtis, kad ištekėdama netenku tokio nuostabaus bachūrėlio

, bet jis irgi pernelyg manęs nesužavėjo... Na, po to dar buvo pora merginų šokių, kurie jau buvo drąsesni ir įdomesni, o tada!!!
O tada buvo visa mano mergvakario kulminacija, beje, neplanuota ir nenumatyta visiškai. Iš pradžių į sceną išnešė kėdę - na, aišku kam, nors aš niekada anksčiau nemačiau striptizo "gyvai", bet iš visokių TV laidų ir žurnalų jau žinojau, kas ten turėtų vykti. Dar pagalvojau, kad numirčiau, jei man tektų ten atsisėsti. Tada į sceną atėjo vyrukas ir pradėjo šokti, neilgai trukus nusileido nuo scenos išsirinkti merginos. Priėjo prie mano draugės (apskritai mes stovėjom visai prie pat scenos, kad, kaip viena iš merginų sakė, nepraleistume progos pasimokyti ir pamatyti...

), kuri išties yra ryškaus grožio ir išraiškinga, be to, sakė, kad kažkada anksčiau su tuo pačiu vaikinu kažkur bendravo. Ji atsisakė, o tada jis priėjo prie manęs!!! Kai šiandien aptarinėjom, draugė sakė, kad ji jam visiškai nieko nepasakė ir neparodė į mane (o aš jau taip pamaniau), čia jis savarankiškai prie manęs pasuko... Na ir, kadangi aš tokia didelė bailė, kad bijau lipti ant scenos, bet dar didesnė bailė, nes bijau pabėgti ir atsisakyti, kai manęs labai prašo

, nuėjau su juo ant scenos...
Turint galvoje, kad tai pirmasis mano gyvenime matomas striptizas, o ką reikia daryti, sėdint ant tos kėdės, aš išvis nežinau, jaučiausi labai keistai. Bet kaip buvo faina!!!!!

Taip nerealiai jaučiausi, kai jis aplink mane šoko, glostė mane, bučiavo ranką ir t.t., ir pan.... Ir dar visą laiką drąsino...

Beje, šiandien pagalvojau, kad tikriausiai jo paties mačiau mažiausiai, lyginant su salėje stovinčiaisiais, nes jis šoko aplink visą mano kėdę, o aš pamatydavau tik kokį nors kūno lopinėlį, kuris atsirasdavo prieš mano akis.

Bet šiaip buvo taip smagu... Nors tada taip neatrodė, tada tik sėdėjau ir galvojau, kuo čia viskas baigsis... O baigėsi labai smagiai, jis visai nusirengė, dar su juo apsikabinę atseit pašokom, tada jau jis mane palydėjo prie scenos krašto, o man nulipant dar bernai plojo ir šūkavo, po ko nutariau, kad reikia kuo greičiau mauti namo, nes nejauku būti žvaigžde...
Blogiausia tai, kad naktį niekaip negalėjau užmigti, o šiandien jaučiuosi kaip maišu priplota...
Na va, daug prirašiau, bet tiesiog visos emocijos karštos, kunkuliuoja, labai jau norėjosi išlieti...