QUOTE(lijo @ 2006 08 07, 11:46)
lygiai taip ir aš po savo mergvakario sakiau tai jau gavai šokantį berniuką ?
Gavau, gavau ir visko su kaupu
I namus panos atejo (10) 5 val. aprenge mane vos uzpakali dengianciu raudonu miniaku, uzdejo maikute ant petneseliu su uzrasu priekyje "Pabuciuok kol gali", o nugaroje "Siandien paskutini kart dovanoju bucini kitiems vyrams". Patikekit, tikrai prisibuciavau....
, uzdejo veliumeli. Visokiu zaidimu pazaidem.
Is namu iki teatro aikstes (nuo vetrunges) ejom pesciom, ale interviu ememe is zmoniu "Ka manote apie vedybini gyvenima? ". Prie Anikes priesaika skaiciau, atvaziavo atviru stogo tas "City tour" autobusiukas ir.... mano dideliam nustebimui, motociklai! Esu galva pametusi del cioperiuku, tai mergaites nepatingejo man ju parupinti
Vaziavau su vienu is ju, o dar ir vairuotojas toks neprastas pasitaike
iki juros, dar 4 motociklai mane lydejo, o visos mergaites vaziavo is paskos su autobusiuku
Prie juros bare turejau pardavineti bananus ir peraugusius agurkus... Uzdirbau 70 lt.
Sutikom ir viena bernvakari
Paskui valanda dar po miesta vazinejom su tuo autobusiuku, demesio buvo per akis... Ir finisas - klubas naktinis. O ten tai jau jo....
Uzsakytas berniukas susoko striptiza, aisku, mane pasodino sales vidury.... Buvo ir torciukas pimpaliukas
O paskui tai kaip tariant net pati nebepamnu, zinau tik, kad ant ranku buvau nesiojama ir viena toki gerbeja turejau, kuris nei per zingsni visa vakara neatstojo
Paskui dar i viena kluba, i kita, prie juros... Maniskis nuo juros mane parveze kokia 11 ryto
Nu super pasiselom