Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip švenčiami mergvakariai ir bernvakariai?

QUOTE(bagiriukas @ 2006 07 30, 15:33)
meginos, o gal kuri gali ideti diplomu pavyzdziu plyz  blush2.gif

JAUNOSIOS KOKYBĖS LIUDIJIMAS

Vestuvinė komisija liudija, kad ....... baigė „Meilės ir draugystės“ universitetą, apgynė magistro darbą „Kas namuose šeimininkas“, jai suteikta žmonos specialybė ir teisė valdyti vyrą. Jos tinkamumą šioms pareigoms liudija įgytos šios žinios ir dorybės:

1.Privalomoji programa
Kūdikio maudymas – siūlo nešti į skalbyklą.
Kūdikio vystymas – siūlo naudoti polietileno maišelius.
Vaiko maitinimas – maitins, jeigu parduotuvėje gaus košelės.
Valgių gaminimas – pagaminti gali, jei nieks nevers jos pačios valgyti.
Buto tvarkymas– moka vadovauti.

2.Išlaikyti egzaminai:
•Įsakymų perdavimas žvilgsniu 10
•Sugebėjimas tuštinti vyro piniginę
kosmetikai ir apatiniam trikotažui 9
•Akių vartymas 8
•Vyro kelnių ir marškinių lyginimas 3
•Grojimas vyro nervais 10
•Vaikiškų rūbelių siuvimas ir lopymas 6
•Vyro kišenių revizija 8
•Barų ir naktinių klubų lankymas 9

3.Išsimokslinimas.
Vienu metu sugeba plauti grindis, dažyti lūpas, valyti langus, kepti kiaušinienę. Gerai valdo kočėlą, moka daryti dirbtinį kvėpavimą, sustatyti lūžusius kaulus ir atvirkščiai.

4.Sveikatos būklė.
Širdis pakrypusi į ......... pusę. Kartais kvėpavimas ir pulsas padažnėja. Gerai mato tik jaunąjį. Talijos apimtis normali. Kitų bėdų nepastebėta.

5.Charakterio savybės.
Nesibaigus vestuvėms neskelbiama.

Išvados.
1.Reikia gerai įsisavinti švelnumo ir kantrumo paslaptis.
2.Sutuoktuvių pažymėjimas ir vyras įteikiamas vieną kartą ir dublikatas neišduodamas.

Rektorius Paponešis
Dekanė Kelnaitytė-Stringaitė

JAUNOJO KOKYBĖS LIUDIJIMAS

Vestuvinė komisija liudija, kad DAINIUS baigė „Meilės ir draugystės“ universitetą, apgynė magistro darbą „Žmona – žmogaus draugas“, jam suteikta aukščiausios kategorijos vyro specialybė. Jo tinkamumą šioms pareigoms užimti liudija įgytos šios žinios ir dorybės:

1.Privalomoji programa
Kūdikio maudymas – žino, kad išmaudžius gręžti nereikia, džiauti galima balkone.
Kūdikio vystymas – suvynioti gali, bet išvystyti – tik žirklių pagalba.
Vaiko maitinimas – žindyvės gabumų neturi.
Valgių gaminimas – moka pašildyti šaltibarščius, iškepti šaltieną.
Buto tvarkymas – kai nori – gali, kai gali – nenori.

2.Išlaikyti egzaminai:
•Gebėjimas suprasti žmonos žvilgsnį per atstumą 7
•Ūkinių krepšių nešiojimas 9
•Sugebėjimas nuo žmonos nuslėpti litą 5
•Indų, marškinių ir kojinių skalbimas 6
•Šuoliai į kairę 4
•Šeimyninių pamokslų klausymas 7
•Televizoriaus pulto valdymas 10

3.Išsimokslinimas.
Laikrodį pažįsta, televizoriaus nesibaido, prie krašto gulėti nebijo, gerai valdo peilį ir šakutę, batus susivarstyti moka, supranta lietuvių ir žemaičių kalbas.

4.Sveikatos būklė.
Spalvas skiria, skrandis puikiausiai virškina vakarykščius kotletus, kiaulyte ir kitomis meilės ligomis neserga, nuospaudų neturi, pirštų nečiulpia.

5.Charakterio savybės.
Užpykęs nesispjaudo, guli ant šono, miega užsimerkęs, knarkia išsižiojęs. Kai miega, valgyti neprašo.

Išvados.
1.Specialybės žinias reikia tobulinti visą gyvenimą.
2.Pamesti arba pakeisti santuokos liudijimą ir žmoną draudžiama.

Rektorius Paponešis

Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 07 30, 14:41)
JAUNOSIOS KOKYBĖS LIUDIJIMAS

Vestuvinė komisija liudija, kad ....... baigė „Meilės ir draugystės“ universitetą, apgynė magistro darbą „Kas namuose šeimininkas“, jai suteikta žmonos specialybė ir teisė valdyti vyrą. Jos tinkamumą šioms pareigoms liudija įgytos šios žinios ir dorybės:

1.Privalomoji programa
Kūdikio maudymas – siūlo nešti į skalbyklą.
Kūdikio vystymas – siūlo naudoti polietileno maišelius.
Vaiko maitinimas – maitins, jeigu parduotuvėje gaus košelės.
Valgių gaminimas – pagaminti gali, jei nieks nevers jos pačios valgyti.
Buto tvarkymas– moka vadovauti.

2.Išlaikyti egzaminai:
•Įsakymų perdavimas žvilgsniu          10
•Sugebėjimas tuštinti vyro piniginę
kosmetikai ir apatiniam trikotažui        9
•Akių vartymas                                  8
•Vyro kelnių ir marškinių lyginimas      3
•Grojimas vyro nervais        10
•Vaikiškų rūbelių siuvimas ir lopymas  6
•Vyro kišenių revizija                        8 
•Barų ir naktinių klubų lankymas        9

3.Išsimokslinimas.
Vienu metu sugeba plauti grindis, dažyti lūpas, valyti langus, kepti kiaušinienę. Gerai valdo kočėlą, moka daryti dirbtinį kvėpavimą, sustatyti  lūžusius kaulus ir atvirkščiai.

4.Sveikatos būklė.
Širdis pakrypusi į ......... pusę. Kartais kvėpavimas ir pulsas padažnėja. Gerai mato tik jaunąjį. Talijos apimtis normali. Kitų bėdų nepastebėta.

5.Charakterio savybės.
    Nesibaigus vestuvėms neskelbiama.

Išvados.
1.Reikia gerai įsisavinti švelnumo ir kantrumo paslaptis.
2.Sutuoktuvių pažymėjimas ir vyras įteikiamas vieną kartą ir dublikatas neišduodamas.

Rektorius  Paponešis

JAUNOJO KOKYBĖS LIUDIJIMAS

Vestuvinė komisija  liudija, kad DAINIUS baigė „Meilės ir draugystės“  universitetą, apgynė magistro darbą „Žmona – žmogaus draugas“, jam suteikta aukščiausios kategorijos vyro specialybė. Jo tinkamumą šioms pareigoms užimti liudija įgytos šios žinios ir dorybės:

1.Privalomoji programa
Kūdikio maudymas – žino, kad išmaudžius gręžti nereikia, džiauti galima balkone.
Kūdikio vystymas – suvynioti gali, bet išvystyti – tik žirklių pagalba.
Vaiko maitinimas – žindyvės gabumų neturi.
Valgių gaminimas – moka pašildyti šaltibarščius, iškepti šaltieną.
Buto tvarkymas – kai nori – gali, kai gali – nenori.

2.Išlaikyti egzaminai:
•Gebėjimas suprasti žmonos žvilgsnį per atstumą                                                    7                                                 
•Ūkinių krepšių nešiojimas                        9
•Sugebėjimas nuo žmonos nuslėpti litą      5
•Indų, marškinių ir kojinių skalbimas        6
•Šuoliai į kairę                                          4
•Šeimyninių pamokslų klausymas              7             
•Televizoriaus pulto valdymas                  10

3.Išsimokslinimas.
Laikrodį pažįsta, televizoriaus nesibaido, prie krašto gulėti nebijo, gerai valdo peilį ir šakutę, batus susivarstyti moka, supranta lietuvių ir žemaičių  kalbas.

4.Sveikatos būklė.
Spalvas skiria, skrandis puikiausiai virškina vakarykščius kotletus, kiaulyte ir kitomis meilės ligomis neserga, nuospaudų neturi, pirštų nečiulpia.

5.Charakterio savybės.
Užpykęs nesispjaudo, guli ant šono, miega užsimerkęs, knarkia išsižiojęs. Kai miega, valgyti neprašo.

Išvados.
1.Specialybės žinias reikia tobulinti visą gyvenimą.
2.Pamesti arba pakeisti santuokos liudijimą ir žmoną draudžiama.

Rektorius  Paponešis
Dekanė  Kelnaitytė-Stringaitė

aciu dar karteli clap.gif kaip smagu kai man nepatyrusiai padeda blush2.gif thumbup.gif o kokiu dar diplomu reikia? ar tik situos du reik duoti? ax.gif
Atsakyti
butinai suorganizuok torta - vyriska organa, nerealu.. thumbup.gif man labai patiko. dar jei klaus, sakyk kuo nesvankesni biggrin.gif
del uzduociu.. galiu parasyt, kokios man buvo. reikejo lakstyt po gedimino prospekta ir surinkti 6 vaikinu parasus ant kuno ir dar antra.. dave 6 prezervatyvus ir banana, ir reikejo gaudyt vaikinus ir prasyt ju, kad ismokytu mane uzmauti prezervatyva.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2006 07 30, 16:16)
butinai suorganizuok torta - vyriska organa, nerealu.. thumbup.gif  man labai patiko. dar jei klaus, sakyk kuo nesvankesni biggrin.gif
del uzduociu.. galiu parasyt, kokios man buvo. reikejo lakstyt po gedimino prospekta ir surinkti 6 vaikinu parasus ant kuno ir dar antra.. dave  6 prezervatyvus ir banana, ir reikejo gaudyt vaikinus ir prasyt ju, kad ismokytu mane uzmauti prezervatyva.. lotuliukas.gif

aha derl torciuko tai drauge jau ruipinasi tai juk pats svarbiausias akcientas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 07 30, 16:01)
aciu dar karteli  clap.gif kaip smagu kai man nepatyrusiai  padeda  blush2.gif  thumbup.gif  o kokiu dar diplomu reikia? ar tik situos du reik duoti? ax.gif

Galim visko prisigalvoti smile.gif Nesenai darem mergvakari, tai jaunajai dar davem ale "Kama sutra" is tokiu linksmu piesinuku padaryta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 07 30, 18:29)
Galim visko prisigalvoti smile.gif Nesenai darem mergvakari, tai jaunajai dar davem ale "Kama sutra" is tokiu linksmu piesinuku padaryta  biggrin.gif

geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oleska @ 2004 09 10, 09:16)
....
- mane sueme policininkai. Taip taip tikri policininkai. Pradzioje viskas buvo labai tikroviska, bet kai jie mane isodino i masina, pastebejau, kad mano drauges mane filmuoja...tada biski nusiraminau biggrin.gif Jei buciau atsisakius teketi, mane paleistu iskart
.....

...Galiu pasiulyti Milicijos masina su milicininko uniforma devinciu vairuotoju...

tokiam stiliuje
user posted image
Atsakyti

Žaidimas

Jeigu radote:
0-5 daiktu, jusu IQ labai zemas
6-8 daiktu, zemas IQ
9-10 daiktu, jus normalus;
11-12 daiktu, jusu IQ aukstesnis uz vidutini;
13 daiktu ir isejote is kambario, patenkate i 4000 zmoniu sarasa, kas pasaulyje sugebejo tai padaryt...

Nu tiesiog negalėjau susilaikyti... Bet prisipažįstu, aš pati radau tik 12 daiktų. Su tryliktu šiek tiek sudėtingiau... Ten jau reikia konkrečiai galvą pasukti.
[/quote]

nu bliamba, čia ne į temą bet aš tik vienuolika radau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=atne777,2006 07 30, 21:27]
Žaidimas

Jeigu radote:
6-8 daiktu, zemas IQ
13 daiktu ir isejote is kambario, patenkate i 4000 zmoniu sarasa, kas pasaulyje sugebejo tai padaryt...

Nu tiesiog negalėjau susilaikyti... Bet prisipažįstu, aš pati radau tik 12 daiktų. Su tryliktu šiek tiek sudėtingiau... Ten jau reikia konkrečiai galvą pasukti.
[/quote]

nu bliamba, čia ne į temą bet aš tik vienuolika radau doh.gif blush2.gif
[/quote]

ir aš tik 11 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atne777 @ 2006 07 30, 20:27)
Žaidimas

Jeigu radote:
6-8 daiktu, zemas IQ

Nu radau 12 kur tas 13 yra? g.gif va cia tai intriga lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos, wink.gif tik siandien uzsiregistravau cia. skaitinejau jusu zinutes ir susigundziau pati papasakoti apie mergvakari kuri rengiu savo draugei 4u.gif taigi mergvakaris prasides busimos nuotakos namuose. susirinksime visos pas ja ir atsiprasysime kad nieko saunaus nesugalvojome taciau norime kad ji nesedetu nemuose kai tuo tarpu jaunikis linksminsis todel pasiulisime nuvaziuot i koki bariuka ramiai pasedeti (manau ji patikes ir bandys nuslept kaip nusivyle kad mes tokios neorganizuotos biggrin.gif ). pasieme ja is namu eisime prie gatves neva tai vaziuosime marsrutke. tada atvaziuos ispuostas uzsakytas autobusiukas ant kurio galinio stiklo bus parasyta "mergvakarmobilis". tai bus pirmoji staigmena jai nes manau tikrai nustebs isvydus ji kai tikejosi vaziuot i savo svente mikriuku lotuliukas.gif sulipusios i mikriuka uzrisime jaunajai akis ir vesime i romo uosta ten lauks ispuosta jachta. perrengsim jaunaja jureiviska apranga nuvesime i jachta ir atrise akis uzdesime nuometa. jachtoje ivairus zaidimai uzduotys linksmybes. kadangi jaunoji pries striptizo sokeja (kuri jau buvome uzsake bet teko atsaukt suzinojus kad tai jai nepatiktu) plauksime iki bajorkiemio kur laivas prisisvartuos o mes visos eisime i bara zinoma kartu su jaunaja kur bus uzdedamas keliaraistis. o keleraisti kaip zinia turi uzdetis vyras taigi kad jaunajai nesukelt diskomforto nes ji gana drovi mes pasirupinsime vyro paieska bigsmile.gif . o tai vyks taip: merginos tures po prezervatyva ir tures ji bandyt parduoti bare esantiems vyrams. kuris daugiausiai sumokes tam ir teks garbe uzmauti keliaraisti thumbup.gif . po sios ceremonijos grisime i musu laukiancia jachta ir toliau svesime plaukiodamos. grizus atgal i romo uosta mus pasiims mergvakarmobilis kuris nuves i rotuses aikste kur jaunoji mums nepavykus jos atkalbeti nuo vestuviu tures rezti priesaika. isgersime sampano ir veliau vaziuosime i kavine "seni vartai" kur toliau vyks linksmybes su gyva muzika sokiais ir paneliskais plepalais tongue.gif kaip manot? ar jum patinka si ideja? gal turit kokiu pasiulymu del zaidimu ar uzduociu nuotakai? is anksto labai dekoju :* P.S. kavineje kur bus uzsakytas stalas jaunosios lauks dar viena staigmena. tai tortas simbolizuojantis vyriska pasididziavima blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(egiss @ 2006 07 30, 19:43)
...Galiu pasiulyti Milicijos masina su milicininko uniforma devinciu vairuotoju...

tokiam stiliuje
user posted image

Visai neblogas variantas thumbup.gif
laukiu pasiulymo del to policininko wink.gif
Atsakyti