Pasidalinsiu ir as savo mergvakario ispudziais:
Panos man liepe atvaziuoti i geriausios drauges namus 19.30 vakaro, sake ten biski pasedesim papliurpsim nes nieko nesugalvojo. Nuvaziavau ten, prie duru pasitiko drauge kasdieniskai apsirengusi, uzriso man akis ir nuvede i kambari kur kitos panos buvo, uzristom akim mane perrenge, vestuvini sijona, maikute(uzrasas ant priekio- nori manes? ant nugaros- deja as isteku!!!) ir tinklines pedkelnes. tada nuriso akis, mano drauges buvo su zuikucio ausim ir uodegyte ant tarumpu dzinsiniu sijonuku.Ten isgerem sampano, paplepejom ir atvaziavo juodas limuzinas, sulipom i limuzina o jeme ir mergvakario vedeja buvo kuri 2 val man organizavo uzduotis:
1. dave atidaryti sampano bonka ar moku norejo paziureti.
2. dave samti ir vistuvine pirstine liepe uzsideti ir su tuo samciu kiekviena pagirdyti sampanu, paskui visos mane.
3. panos plese lapelius su darbais kuriuos darys kai susituoksiu.
4. panos turejo surasyti man plana ka turiu nuveikt per savaite iki vestuviu.
5. nuvaziavom ant panoramos kalno kaune, panom liepe priskinti geliu, o as is ju turejau parodyti ar vainika moku pinti.(visom dave pirstines), panos ir dilgeliu buvo priskyne.
6. dave obuoli panom ir dantu krapstuku ir liepe panom sakyti po bloga vyro savybe ir smeigti i ta obuoli(tai jos dare ratu kelis kartus) po to as turejau apginti savo busima vyra ir istraugdama kiekviena krapstuka sakydi geras savybes.
6. uzriso akis ir liepe nupiesti savo busima vyra ir su tuo piesiniu stengesi mane atkalbeti nuo vestuviu.
7.nuvaziavom prie rotuses, ten dave panom po 3 ciulpinukus ir liepe surinkti man kraiti(visokiu daigciuku gavau zmones negailejo.
po to biski pasifotogrfavom.
8 man dave prezervatyva ir liepe suzinoti is praeiviu kas tai yra ir kaip naudojama, ten tai buvo juoko, kuris teisingai paiskino turejo uzmauti man keleraisti.
9. visom dave lapus su cicino dainos zodziais ir liepe dainuoti uzsilipus ant suoliuko rotuses aikstei. susilaukem ziurovu, net policininkai su masina buvo sustoje paklausyt.
10. panos buvo sukure priesaika kuria turejau garsiai kartoti ir prisiekti
11. nuvaziavom iki soboro ten meciau panom savo nupinta vainikeli. gavau prijuoste su skarelia dovanu kad buciau gera seimininke , ir seksualius naktinukus vestuviu nakciai.
12. panos turejo dviem zodziais palinketi konors mano povestuviniam gyvenimui.(irgi juoko buvo) per ta laika limuzinas veze mus i kluba, klube manes lauke uzsakytas striptizas, sokejo pirma uzduotis buvo nukirpti man sijona iki tokio ilgio kaip jam atrodo grazu (gerai kad zmogus neisprotejas buvo), po to soko man striptiza tris sokius.
Pas kutines dalies galejo ir nebuti viskas labai smagu butu buve ir be striptizo, nu bet susoko graziai.
Mergvakaris buvo
gavau ir daug dovaneliu,esu labai dekinga savo draugem uz si vakara.
Susituokeme 2006 07 07