Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip švenčiami mergvakariai ir bernvakariai?

QUOTE(pupute @ 2006 07 16, 22:55)
Dar klausimukai keli iskilo, kur Kaune galima ta torciuka su pimpiu uzsisakyti? pvz. jei uzsisakysim bernioka, tai jis vaziuoja y kita miesta? Apie Arvaida paskaiciau ir sakau kazi kaip su kitais miestais. Gal dar uz kelione reiks sumoketi ane?
Papildyta:
doh.gif dar pamirsau... gal kas zinot kokios panikes strypa sokancios kontaktus, atsiliepimus...

ash uzsakinejau ish Gulbinienes, tai labai skanus buvo ir liuks atrode thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluteR: 17 liepos 2006 - 09:12
va ir as galvojau eisiu iki Gulbinienes, tikiuosi ir nuolaidele padarys, vis tik 2 tortus ir 2 skruzdelynus uzsisakysiu...Nors kaip sako viltis - durniu motina...
tai nejau niekas nezinot mergyciu kontaktu?
Atsakyti
QUOTE(zajka @ 2006 07 14, 08:13)
Merginos, turiu klausimėlį: maniškio draugas jam pasakė, kad jis atsieit jis jam privalo per vestuves organizuoti bernvakarį. Šiaip aš su tuo nelabai linkusi sutikti, kadangi mes esame to daugo vestuvėse tik eiliniai svečiai - į pulką mūsų kažkodėl nepakvietė, tai kodėl mes turime kažką organizuoti - tegu pabroliai ir organizuoja, o mes galime tik prisidėti, ar aš neteisi?
Papildyta:
Bambize, linksmas mergvakaris, linksmos nuotraukos thumbup.gif Galima nekuklų klausimą - ar čia pas jaunąją kakta sudaužyta ar jai specialiai ten kažką nupriešė?

Niekas neprivalo schmoll.gif jei pats nenori... mes organizavome visos, aišku pagrindą aš su svočia padarėme biggrin.gif

Čia jaunoji išsipiešusi, nes apsimetė kad iš Indijos gryžo ax.gif

QUOTE(airinuke_1 @ 2006 07 16, 18:17)
oj kol viska perskaiciau  karsta.gif dabar turiu klausimuku, ir tikiuosi jus man padesit 4u.gif

1. PRASAU MINCIU KAIP GALIMA APSIRENGTI PER MERGVAKARI IR JAUNAJA ( nenoriu juodos spalvos schmoll.gif )
2. KAZKURI RASE APIE ORIGINALU SCENARIJU IR TAIP JO NEPARASE, BUTU TIKRAI IDOMU PASKAITYTI IR PASIGAUDYTI DAR MINCIU 4u.gif
3. KIEK MAZDAUG KAINAVO JUSU MERGVAKARIAI? g.gif
4. IS KUR GAUTI POLINCINKUS biggrin.gif AR GREITASIAS, NEGI TAIP NUEINI IR PASAKAI KAD TAU REIKIA biggrin.gif

1. Galima čia daug visko prigalvoti: jūreiviais, studentėmis, mergaitėmis, kalinėmis ir t.t
3. mums kainavo kiekvienai (buvome 6) po 40lt
4. visi policininkai ir t.t dažniausiai gaunami per pažystamus, nes jei apgautų kad jie darbo metu, kliūtu smarkiai doh.gif

QUOTE(pupute @ 2006 07 17, 10:27)
va ir as galvojau eisiu iki Gulbinienes, tikiuosi ir  nuolaidele padarys, vis tik 2 tortus ir 2 skruzdelynus uzsisakysiu...Nors kaip sako viltis - durniu motina...
tai nejau niekas nezinot mergyciu kontaktu?

Nežinau tokių numeriukų, tai paskambinkit kur merginos savo paslaugas siūlo arba nueik į kokį striptizo klubą
Atsakyti
Galiu papasakoti kaip mes suorganizavome mergvakarį mūsų draugei. Pirmiausia visos apsirengėme kaip velniukai, o ją aprengėme kaip angeliuką (su sparnais, miniaku, reikiamais užrašais ant maikutės, aureole ir tinklinėm kojinėm). Tuomet prasidėjo visos linksmybės. Pirmiausia mes pasibuvome pas mane namie. Čia suruošėme jaunajai daug visokių išbandymų: susakyti daugiau vyro privalumų nei mes pasakėme trūkumų, išmaudyti ir suvystyti lėlę, išplauti kojines, įverti siūlą į adatą apsimovus puodkeltes, "aprengti" bananą, perskaityti ir įvykdyti 10 velniukių įsakymų, suvalgyti "desertą"... Įteikėme "velnių maldaknyge", kurioje surašyti mūsų įsakymai, scenarijus, priesaikos, pridėta vyrų nuotraukų su komentarais ir t.t. Tada sėdome į mašiną ir patraukėme į klubą. Ten linksmybės tęsėsi: jai reikėjo surinkti 7 vaikinų telefono numerius su vardais, nusifotografuoti iškart su 7 vaikinais, pašokti ant scenos, padaryti 10 pritupimų salės vidury, pašokti Lukošiaus šokį... Viską įvykdė kaip priklauso ir dar geriau biggrin.gif Labai gerai, kad pasirinkome ne patį populiariausią klubą, todėl galėjome jaustis kaip namie biggrin.gif ir krėsti šunybes kaip priklauso smile.gif Pradūkome iki 3 valandų. Visos prisišokome iki valios. Vėl teko prisiminti kaip reikia atsakyti ir neduoti savo telefono numerio biggrin.gif :-] O po to dar sugebėjome nuvažiuoti prie ežeriuko ir mėnesienoje išsimaudyti :-] Taksistas negalėjo patikėti, kad mes tikrai tai žadame daryti smile.gif Bet mes padarėme biggrin.gif Ir buvo super. Prie ežero jaunoji perskaitė mergystės priesaiką ir gavo jaunosios sertifikatą smile.gif Grįžome namo su apšalusiu taksistu traukdamos visu garsu visas mums žinomas dainas :-] Ir dar negana... Grįžusios, kad nesušaltume išgėrėme arbatos, užkandome ir tik tada skirstėmės namo. Buvo tikrai super. Tai reikia patirti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n-e-r-i: 19 liepos 2006 - 22:35
QUOTE(sauluteR @ 2006 07 17, 10:11)
ash uzsakinejau ish Gulbinienes, tai labai skanus buvo ir liuks atrode thumbup.gif

ir kiek kainavo toks torcioukas? blush2.gif
Atsakyti
Praejusi penktadieni sventeme drauges mergvakari, tai jaunoji liko labai patenkinta, nes nieko visai nezinojo, eisiu prie reikalo, pagal scenariju mergvakaris vyko armijoje bigsmile.gif Mums nevažiuojant “Kieti armijos vyrukai” lotuliukas.gif užtverė kelią atvykstančioms į aikštelę mergvakario dalyvėms, šio “vakaro kaltininkė” buvo pagrobta. “Kieti armijos vyrukai” pašaudė ir nieko nekalbejo, tik su šautuvais sklaidėsi ir užrišę “Vakaro kaltininkei” akis, įsodino į mašiną ir pagrobė lotuliukas.gif ją labai ekstramaliai pevežę misko keliukais. Kai jaunamarte parveze ji jau buvo aprengta kareiviska uniforma, uzristom akim, tuomet kamantinėja, mes viską stebėjome iš šalies. Buvo juokinga stebėti kaip ja kamantineja: kur gyvena, kur pinigai ir t.t. Galiausiai po tokios egzekucijos ir visų išbandymų atrišo būsimai nuotakai akis. Tuomet jau leido ir mums pasireikšti, vyko mergvakario dalyvių strikeball šaudymo turnyras. (“Taikliausioji ranka”) Geriausiai pasirodziusiai - zinoma jaunoji gavo “kietą” karišką dovaną, tai yra sauso maisto davinį. Buvo saunu darytis -virti maista is to vadinamo "maisto" doh.gif , po didziosios operacijos vykome i namus kur jaunosios - namų šeimininkės "specialybes" atestavimas, ir žinoma buvo iteiktas diplomas biggrin.gif thumbup.gif ir jau velai vakare patraukeme i naktini kluba pasisokti.
Atsakyti
Sveikos,
praejusi savaitgali (07.22) vyko mano mergvakaris 4u.gif ...Patiko beproto... biggrin.gif nors tiesa pasakius buvau visa vakar kazkokia pasimetusi ir nedrasi...nes kazkaip tas demesys labai trikdo...
Tai visu pirma man buvo pasakyta 15 val. sedeti namuose ir laukti...kazkas mane turi pasiimti....buvo nurodymas apsirengti Latino stiliumi...atejus 15 val., manes atvaziavo pasiimti viena drauge..ji nuveze pas mano sese i buta, kur lauke likusios merginos...siurprizai is karto prasidejo, visu pirma is kambario islindo netiketai geriausia drage, kuri siuo metu gyvena amerikoje, ir kuri turejo savaite veliau atskristi i Lietuvele...ibei kuri visa man laika guodesi, kaip gaila, kad ji negales dalyvauti mano mergvakaryje...apgavo mane kaip reikiant... doh.gif
Paskui gavau labai daug ivairiausiu smulkiu dovaneliu, nuo erotisku naktinkiu iki keliaraiscio..tada mergaites istrauke torciuka su vyro organo imitacija ax.gif ...kuri skaniai suvalgeme. blush2.gif ..tuomet mergaites man buvo uzsake striptizo sokeja...vaikinukas neralus buvo blush2.gif ax.gif tongue.gif ..ir visos smagiai pauzeme...tada visos susedome i taksa ir nuvaziavome i reklamos studija padaryti fotosesijos...apsirengem duotais ivairiausiais drabuziais ir padarem fotosesija...paskui pusantros valandos vazinejomies limuzinu, buvom ir iki jaunikio nuvaziave wub.gif , o pasui linksminomies Pablo Latino klube... tai va toks buvo mano mergvakarsi...
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 07 23, 17:55)
ir kiek kainavo toks torcioukas? blush2.gif

38lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluteR @ 2006 07 25, 15:59)

o pries kiek laiko reikia ji uzsakinet?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 07 25, 16:18)
o pries kiek laiko reikia ji uzsakinet?

3 dienas priesh uzsakinejau smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo mergvakario ispudziais:
Panos man liepe atvaziuoti i geriausios drauges namus 19.30 vakaro, sake ten biski pasedesim papliurpsim nes nieko nesugalvojo. Nuvaziavau ten, prie duru pasitiko drauge kasdieniskai apsirengusi, uzriso man akis ir nuvede i kambari kur kitos panos buvo, uzristom akim mane perrenge, vestuvini sijona, maikute(uzrasas ant priekio- nori manes? ant nugaros- deja as isteku!!!) ir tinklines pedkelnes. tada nuriso akis, mano drauges buvo su zuikucio ausim ir uodegyte ant tarumpu dzinsiniu sijonuku.Ten isgerem sampano, paplepejom ir atvaziavo juodas limuzinas, sulipom i limuzina o jeme ir mergvakario vedeja buvo kuri 2 val man organizavo uzduotis:
1. dave atidaryti sampano bonka ar moku norejo paziureti.
2. dave samti ir vistuvine pirstine liepe uzsideti ir su tuo samciu kiekviena pagirdyti sampanu, paskui visos mane.
3. panos plese lapelius su darbais kuriuos darys kai susituoksiu.
4. panos turejo surasyti man plana ka turiu nuveikt per savaite iki vestuviu.
5. nuvaziavom ant panoramos kalno kaune, panom liepe priskinti geliu, o as is ju turejau parodyti ar vainika moku pinti.(visom dave pirstines), panos ir dilgeliu buvo priskyne.
6. dave obuoli panom ir dantu krapstuku ir liepe panom sakyti po bloga vyro savybe ir smeigti i ta obuoli(tai jos dare ratu kelis kartus) po to as turejau apginti savo busima vyra ir istraugdama kiekviena krapstuka sakydi geras savybes.
6. uzriso akis ir liepe nupiesti savo busima vyra ir su tuo piesiniu stengesi mane atkalbeti nuo vestuviu.
7.nuvaziavom prie rotuses, ten dave panom po 3 ciulpinukus ir liepe surinkti man kraiti(visokiu daigciuku gavau zmones negailejo.
po to biski pasifotogrfavom.
8 man dave prezervatyva ir liepe suzinoti is praeiviu kas tai yra ir kaip naudojama, ten tai buvo juoko, kuris teisingai paiskino turejo uzmauti man keleraisti.
9. visom dave lapus su cicino dainos zodziais ir liepe dainuoti uzsilipus ant suoliuko rotuses aikstei. susilaukem ziurovu, net policininkai su masina buvo sustoje paklausyt.
10. panos buvo sukure priesaika kuria turejau garsiai kartoti ir prisiekti
11. nuvaziavom iki soboro ten meciau panom savo nupinta vainikeli. gavau prijuoste su skarelia dovanu kad buciau gera seimininke , ir seksualius naktinukus vestuviu nakciai.
12. panos turejo dviem zodziais palinketi konors mano povestuviniam gyvenimui.(irgi juoko buvo) per ta laika limuzinas veze mus i kluba, klube manes lauke uzsakytas striptizas, sokejo pirma uzduotis buvo nukirpti man sijona iki tokio ilgio kaip jam atrodo grazu (gerai kad zmogus neisprotejas buvo), po to soko man striptiza tris sokius.
Pas kutines dalies galejo ir nebuti viskas labai smagu butu buve ir be striptizo, nu bet susoko graziai.
Mergvakaris buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gavau ir daug dovaneliu,esu labai dekinga savo draugem uz si vakara.
Atsakyti
[quote=driuska,2006 07 25, 20:17]
Pasidalinsiu ir as savo mergvakario ispudziais:

labai šaunus mergvakaris thumbup.gif
mano šį šeštadienį ax.gif
Atsakyti