Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip švenčiami mergvakariai ir bernvakariai?

QUOTE(vyšnelė @ 2006 07 13, 13:04)
Bambize,labai šauniai suorganizavot mergvakarį thumbup.gif .Kadangi už poros savaičių man reikės organizuoti mergvakarį,tai pasiskolinsiu keletą minčių ir idėjų ax.gif .Įdomu,kiek visa ta šventė jums kainavo.Kiek kainavo mikriukas?Ar jūs ten viską buvot susiderinusios,kad lauktų ta būreja,tie vyrukai,tie  baikeriai g.gif ?Viskas taip atrodo,kad viskas suderinta ir susiorganizuota iš anksčiau mirksiukas.gif .Gal tu pagrindinė organizatorė  buvai mirksiukas.gif ?

Mes pagrindinės dviese su piršlienė, bet ir kitos merginos labai prisidėjo, kas kuom galėdamos ax.gif Patarimas, būtinai vieną kartą susitikite visos, kad paskui nebūtų priekaiųtų dėl eiliškumo ar kainų.. mes to išvengėme, nes viso buvome labai gerai pažystamos smile.gif
Mikriukas mums kainavo 180lt, gavome per pažystamus;
Būrėja buvo piršlienė, tik kortas buvome pasiruošusios, gale įdėsiu nuorodą, daug maž kaip viskas atrodė biggrin.gif
Vyrukai buvo savi bernai, kurie beveik visi ir bus vestuvėse, nes paskutinę minutę vieni tokie atsisakė, nes kažkas atsitiko.. tad visad galvoje turėkit kitų varinatų mirksiukas.gif
Baikeriai tikrai atsitiktinai, bet atrodė kaip surežysuota...wink.gif
parašyk man į až savo email'ą, atsiūsiu priesaiką, šiaip dauguma dalykų liko pas piršlienę arba atidavėm jaunajai... unsure.gif
Prigalvoti reikia veiklos, kad nebūtų tuščių tarpų.. svarbu pagrindinė, gera nuotaika ir gera jaunoji bigsmile.gif

nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2006 07 13, 13:29)
Mes pagrindinės dviese su piršlienė, bet ir kitos merginos labai prisidėjo, kas kuom galėdamos  ax.gif  Patarimas, būtinai vieną kartą susitikite visos, kad paskui nebūtų priekaiųtų dėl eiliškumo ar kainų.. mes to išvengėme, nes viso buvome labai gerai pažystamos smile.gif
Būrėja buvo piršlienė, tik kortas buvome pasiruošusios, gale įdėsiu nuorodą, daug maž kaip viskas atrodė  biggrin.gif
Vyrukai buvo savi bernai, kurie beveik visi ir bus vestuvėse, nes paskutinę minutę vieni tokie atsisakė, nes kažkas atsitiko.. tad visad galvoje turėkit kitų varinatų  mirksiukas.gif
parašyk man į až savo email'ą, atsiūsiu priesaiką, šiaip dauguma dalykų liko pas piršlienę arba atidavėm jaunajai...  unsure.gif
Prigalvoti reikia veiklos, kad nebūtų tuščių tarpų.. svarbu pagrindinė, gera nuotaika ir gera jaunoji  bigsmile.gif

nuotraukos

saunuoles, panelytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
draugei gera mergvakari padarete, is nuotrauku puikiai matosi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2006 07 13, 13:29)
Mes pagrindinės dviese su piršlienė, bet ir kitos merginos labai prisidėjo, kas kuom galėdamos  ax.gif  Patarimas, būtinai vieną kartą susitikite visos, kad paskui nebūtų priekaiųtų dėl eiliškumo ar kainų.. mes to išvengėme, nes viso buvome labai gerai pažystamos smile.gif
Būrėja buvo piršlienė, tik kortas buvome pasiruošusios, gale įdėsiu nuorodą, daug maž kaip viskas atrodė  biggrin.gif
Vyrukai buvo savi bernai, kurie beveik visi ir bus vestuvėse, nes paskutinę minutę vieni tokie atsisakė, nes kažkas atsitiko.. tad visad galvoje turėkit kitų varinatų  mirksiukas.gif
parašyk man į až savo email'ą, atsiūsiu priesaiką, šiaip dauguma dalykų liko pas piršlienę arba atidavėm jaunajai...  unsure.gif
Prigalvoti reikia veiklos, kad nebūtų tuščių tarpų.. svarbu pagrindinė, gera nuotaika ir gera jaunoji  bigsmile.gif

nuotraukos

Labukas,
gali ir man ta priesaika?
0404@one.lt

Aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta74: 13 liepos 2006 - 23:17
Merginos, turiu klausimėlį: maniškio draugas jam pasakė, kad jis atsieit jis jam privalo per vestuves organizuoti bernvakarį. Šiaip aš su tuo nelabai linkusi sutikti, kadangi mes esame to daugo vestuvėse tik eiliniai svečiai - į pulką mūsų kažkodėl nepakvietė, tai kodėl mes turime kažką organizuoti - tegu pabroliai ir organizuoja, o mes galime tik prisidėti, ar aš neteisi?
Papildyta:
Bambize, linksmas mergvakaris, linksmos nuotraukos thumbup.gif Galima nekuklų klausimą - ar čia pas jaunąją kakta sudaužyta ar jai specialiai ten kažką nupriešė?
Atsakyti
QUOTE(zajka @ 2006 07 14, 09:09)
Merginos, turiu klausimėlį: maniškio draugas jam pasakė, kad jis atsieit jis jam privalo per vestuves organizuoti bernvakarį. Šiaip aš su tuo nelabai linkusi sutikti, kadangi mes esame to daugo vestuvėse tik eiliniai svečiai - į pulką mūsų kažkodėl nepakvietė, tai kodėl mes turime kažką organizuoti - tegu pabroliai ir organizuoja, o mes galime tik prisidėti, ar aš neteisi?

nebūtinai kažkas iš pulko turi organizuot, gali būti geras draugas ar piršliai mirksiukas.gif
Atsakyti
oj kol viska perskaiciau karsta.gif dabar turiu klausimuku, ir tikiuosi jus man padesit 4u.gif

1. PRASAU MINCIU KAIP GALIMA APSIRENGTI PER MERGVAKARI IR JAUNAJA ( nenoriu juodos spalvos schmoll.gif )
2. KAZKURI RASE APIE ORIGINALU SCENARIJU IR TAIP JO NEPARASE, BUTU TIKRAI IDOMU PASKAITYTI IR PASIGAUDYTI DAR MINCIU 4u.gif
3. KIEK MAZDAUG KAINAVO JUSU MERGVAKARIAI? g.gif
4. IS KUR GAUTI POLINCINKUS biggrin.gif AR GREITASIAS, NEGI TAIP NUEINI IR PASAKAI KAD TAU REIKIA biggrin.gif

kolkas tiek ax.gif

laukiu atsakymu i AZ, labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 07 16, 17:17)
oj kol viska perskaiciau  karsta.gif dabar turiu klausimuku, ir tikiuosi jus man padesit 4u.gif

1. PRASAU MINCIU KAIP GALIMA APSIRENGTI PER MERGVAKARI IR JAUNAJA ( nenoriu juodos spalvos schmoll.gif )
2. KAZKURI RASE APIE ORIGINALU SCENARIJU IR TAIP JO NEPARASE, BUTU TIKRAI IDOMU PASKAITYTI IR PASIGAUDYTI DAR MINCIU 4u.gif
4. IS KUR GAUTI POLINCINKUS biggrin.gif AR GREITASIAS, NEGI TAIP NUEINI IR PASAKAI KAD TAU REIKIA biggrin.gif

kolkas tiek ax.gif

laukiu atsakymu  i AZ, labai aciu 4u.gif

Ne tik į AŽ,bet ir čia reikia visų šių atsakymų ax.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 07 16, 18:17)
oj kol viska perskaiciau  karsta.gif dabar turiu klausimuku, ir tikiuosi jus man padesit 4u.gif

kolkas tiek ax.gif

laukiu atsakymu  i AZ, labai aciu 4u.gif

1. Daznai pasirenkamas aprangos stilius (retro, karmen, paselusios sexy mergaites su ragiukais ar be ju, visos su miniakais ir pan.) ar tiesiog aprangos spalva (raudona, juoda ir t.t.).
3. Neturiu patirties.
4. Dazniausiai pasitelkiami draugai ir ju pazistami mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes... organizuot teks 2 mergvakarius per 2 savaites doh.gif tai nesinori akd abu vienodi butu... gal galim man ymesti priesaiku jaunajai?
ir dar labai pasigedau yspudziu is bernvakariu... gal kuriai vyras ar draugai isipasakojo? maniskis organizuos, bet tai tuscia dar galvelej...
Atsakyti
Dar klausimukai keli iskilo, kur Kaune galima ta torciuka su pimpiu uzsisakyti? pvz. jei uzsisakysim bernioka, tai jis vaziuoja y kita miesta? Apie Arvaida paskaiciau ir sakau kazi kaip su kitais miestais. Gal dar uz kelione reiks sumoketi ane?
Papildyta:
doh.gif dar pamirsau... gal kas zinot kokios panikes strypa sokancios kontaktus, atsiliepimus...
Atsakyti
tiesa pasakius man negraziai merginos soka stiptiza, kuo greiciau nusirengia, biski pasiglausto ir viskas, vyrai kai soka, tai numeriuka parengia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 07 16, 23:55)
Dar klausimukai keli iskilo, kur Kaune galima ta torciuka su pimpiu uzsisakyti? pvz. jei uzsisakysim bernioka, tai jis vaziuoja y kita miesta? Apie Arvaida paskaiciau ir sakau kazi kaip su kitais miestais. Gal dar uz kelione reiks sumoketi ane?
Papildyta:
doh.gif dar pamirsau... gal kas zinot kokios panikes strypa sokancios kontaktus, atsiliepimus...

torčiuką gali užsakyti iš Bijolos mirksiukas.gif
Atsakyti