Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip švenčiami mergvakariai ir bernvakariai?

QUOTE(Vikcyte @ 2006 07 01, 11:40)
sveikutes mamytes ir ne tik  bigsmile.gif  gal galite padeti man,per savaite turiu suorganizuoti mergvakary(kadangi istekancios merginos pirmoji pamerge to nesugebejo,viskas atiteko i mano rankas).Gal zinot koki pigesni varianta nei 5000 lt? doh.gif  buciau labai dekynga!

stropiai perskaityk šią temą ir tikrai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 07 01, 13:22)
paieskok www.vestuves.lt ten tikrai yra tokiu pvz 4u.gif

O gal gali pasakyt kuriam skyrelyje yra?
Nes as tik radau jau per vestuves,kai teikia tuos diplomus... bet tik zodziai...
O pacio diplomo pvz sablono reiketu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 07 01, 13:44)
O gal gali pasakyt kuriam skyrelyje yra?
Nes as tik radau jau per vestuves,kai teikia tuos diplomus... bet tik zodziai...
O pacio diplomo pvz sablono reiketu... ax.gif

http://www.vestuves....how&news_id=843
va cia viska rasi
Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2006 06 29, 07:18)

Papasakosiu trumpai apie bernvakari :
atvaziavo limuzinas paeme visus bahurus, limuzine buvo lezbietes, poto nuveze i buta visus kur dar daugiau panu.. vos jie ten pradejo selti i buta pradeda lauztis pankai. mergos sako kad cia ju bahurai ir jie turi pro langa sokt... kai issoko juos dar gaude tipo banditai ir saude ir viska kad vos keli neprivare i kelnes  lotuliukas.gif kol bego pravaziavo limuzinas su kitom panom, kurios pakviete pasilinksmint, aisku jie sutiko.. nuvaziavo i kluba - bet pateko i gieju kluba wink.gif is ten vel begt su tom panom. isedo i savo limuzina po keliu minuciu sustebde policija... tipo krata.. po sedyne rado 30 Kg kokaino  blink.gif  visus susuko ir i nuovada. panos aisku pasake kad cia ne ju ir t.t. ir jas paleido po kokiu 15 min atvaziavo organizatoriai sumokejo uzstata - 10 buteliu degtines  alc.gif
ir visus nuveze jau i vakareli kur lauke kiti draugai! TEN AISKU DAUG DEGTINES IR STRIPTIZO BUVO!!!!
O del mergvakario tai galima sakyti tas pats. tik kitos roles.
bet tai nepapasakosi - reikia patirt!!!

oho ho ho! Va cia tai geras! Man tai jauciu po to net klubo nebereiktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet ideja NEREALI! Man asmeniskai daug idomiau uz 1 vaikina, sokanti striptiza! Cia veiksmas visu tempu vyksta! Ir svarbiausia visi dalyvauja. O ispudziu tai visam gyvenimui. Bet po to turbut norisi kuo ramesniu vestuviu? smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Pirma kart organizuojam draugei mergvakari. Gal galit patart, kur Kaune nusipirkt keliaraisti?
Atsakyti
QUOTE(smiltesmama @ 2006 07 06, 15:15)
Sveikos! Pirma kart organizuojam draugei mergvakari. Gal galit patart, kur Kaune nusipirkt keliaraisti?

antradieni pati mačiau bazėj yra thumbup.gif visokių spalvų ir tik 12 lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltesmama @ 2006 07 06, 17:15)

Bazeje prie kojinių ar apatinio trikotažo. Tikrai nemažas pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 07 06, 17:17)
Bazeje prie kojinių ar apatinio trikotažo. Tikrai nemažas pasirinkimas  mirksiukas.gif

mano drauge pirko bazej tai mokejo 6 litus smile.gif p.s o kas turi organizuoti mergvakari, pirmoji pamerge?ar nebutinai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 07 06, 21:43)
mano drauge pirko bazej tai mokejo 6 litus  smile.gif  p.s o kas turi organizuoti mergvakari, pirmoji pamerge?ar nebutinai? ax.gif

nebūtinai. Gali ir geriausia draugė, ali ir pati piršlienė. Kas imasi iniciatyvas tas ir organizuoja mirksiukas.gif svarbu kad bent kas suorganizuotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 07 06, 22:06)
nebūtinai. Gali ir geriausia draugė, ali ir pati piršlienė. Kas imasi iniciatyvas tas ir organizuoja  mirksiukas.gif  svarbu kad bent kas suorganizuotų  ax.gif

as matyt organizuoisiu, tik nezinau nuo ko pradeti, nes niekada neteko buti doh.gif na jauciu reikia sia tem,a paskaitinet isamiai smile.gif
Papildyta:
skaitau sakitau ir ziuriu kad visos su sokejais visokias daret, o man reiktu be... nes jaunoji nestuke.gif tai reiketu kazko paprastesnio ir ksartu idomaus ir nepaprasto...padekit jei kas galit blush2.gif
Atsakyti
Bernvakaris smile.gif
Bernai bernvakarį tai irgi neblogą padarė. Pasiėmė jaunikį iš namų, nuvežė prie Salduvės kalnos, apengė moteriškais apatiniais ir parodė kas bus jei ženhysies.... lotuliukas.gif Paskui darė priesaiką ko atsižada ir ka pasižada... Paskui tipo poilsio minutės, per kuria atvažiavo policija blink.gif ir pradėjo klausinėti kodėl sėdi viešoje vietoje ir geria, klausinėjo visų amžiaus, paklausė kas vairuos mašiną blink.gif Jaunikis buvo labai drąsus, tai policininkai paklausė kuris nesenai iš anglijos gryžo, sakė kažką pamiršai susimokėti... Pakalusinėjo vardo pavardės, asmnes duomenų, tipo susisiekė su mentūra, ir liepė nuovada jį nuvešti lotuliukas.gif Uždėjo antrankius Jaunikis biški sakyčiau nusigandęs buvo bet netoli nuvežė, o mes visi iš paskos (aš buvau, nes reikėjo juos iki vienos vietos nuvešti, o jie patys gėrė alaus drinks_cheers.gif ) Tai va adrenalino pasikrovė vaikinukas, nes policininkai buvo draugai vieno iš vakarėlio dalyvių lotuliukas.gif Nuvežėme bernus ir palikome vienoje pirtyje.. paskui matėme juostoje, kad atvažiavo tenais mergina, kuri apsimetė kad turi tirejų mėnesių vaikutį, ir jauniksi prieš išvažiuodamas į angliją ją paliko Mergina atsilaikė puikiai, rimtu veidu mirksiukas.gif Jaunikis irgi jau drąsus... paskui tipo jinai išėjo atnešti vaikutį, tai atnešė suviniotą..... šuniuką ir viskas paaiškėjo...

Mergvakaris smile.gif
Merginos visos buvo apsirengusios juodai, o jaunajai liepa baltai.. Išsinuomavome mikriuką, kuris mus visą kelią vežiojo. išpuošėm kaspinais.
Paskambino vairotojas jaunajai ir paršaė kad nuliptų, nes jos laukia siurprizas smile.gif na jinai tokia nepėščia mergaičiukė, apsirengė indiškai, ir tipo atvažiavo telėti už Lietuvio vaikino, o mes ją turime atkalbėti... lotuliukas.gif Padovanojo maikutę su užrašu "Aš dar laisvą..." ir veliumą smile.gif
Vežėme mes ją į Kurtuvėnus, autobusiuke dovanojome dovanas: ausų kamštukai, spąstai, lūpdažis, kočėlas, dildė (buitinė). na buvo žodžiai geri prie jų, dabar nepamenu. Kurtuvėnuose yra labai gražios vietos. radome tokį namuką, kur vyko būrimo paslaugos. Kur jaunajai būrėja būrė ateitį ir kas tą dieną jos laukia... paskui ėjome prie vandens telkinio, kur dovaų gavo lagaminėlį su kaladėlėmis kur buvo surašytos visos vyrų ydos, ir jai reikėjo skaityti ir mesti į vandenį, kad su jomis nesitaiksys. Paskui dar davėm priesiekimus, kad laikysis visų nurodymų mirksiukas.gif
Paskui nuvežėm prie bažnyčios, kur atliko priesaiką ir prisižadėjo būti "gera žmona". Paskui papasakojome iš ko atsiranda vyrai, na kur jie randasi ir t.t.
Paskui netikėtai ją aplanko keturi vaikinai su narcizais ir bando visaip atkalbėti... Paskui ją pagrobia ir nuveža iki tokio bariuko doh.gif Tenais atsisveikina su jais, bet prižada susimatyti po vestuvių
Davėm dar užduočių, su pirštinėmis įverti siūlą, ant banano užmauti sargiuką.. puikiai jai sekasi mirksiukas.gif Dar nepaminėjau, kad mes daug turėjo šampano, tai buvo linksma...
Paskui lėkeme iki Pagėluvio, kur ieškojo kas galėtų keliaraštį užmauti ir radome daug baikerių.. kurie mielai mums pagelbėjo. Labai šaunūs vyrai ir jų žmonos thumbup.gif Vienas labai fainiai užmovė, kitas pavežiojo. tai adrenalinio pasikrovė.. paskui jaunąją perrengėme į maudimuką ir išmaudėm šampane, o paskui visos į ežerą sukritome...
Po to kelionė atgal į Šiaulius, ir ėjome į klubą pabaigti vakaro. o tenais pasisekimas buvo didelis, nes tokai maikutė traukė vyrų dėmesį thumbup.gif
Atsakyti
Bambize,labai šauniai suorganizavot mergvakarį thumbup.gif .Kadangi už poros savaičių man reikės organizuoti mergvakarį,tai pasiskolinsiu keletą minčių ir idėjų ax.gif .Įdomu,kiek visa ta šventė jums kainavo.Kiek kainavo mikriukas?Ar jūs ten viską buvot susiderinusios,kad lauktų ta būreja,tie vyrukai,tie baikeriai g.gif ?Viskas taip atrodo,kad viskas suderinta ir susiorganizuota iš anksčiau mirksiukas.gif .Gal tu pagrindinė organizatorė buvai mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 13 liepos 2006 - 12:06