mergaites man reikia kokio berniuko Klaipedoje, gal turite kontaktus ir kainas bent mazdaug, buciau labai dekinga jei imesite man i AZ.
Aciu
QUOTE(mazzyla @ 2006 06 08, 15:58)
Aš rytoj geriausios drauges mergvakarį švesiu, dabar nenoriu pasakoti, nes gali perskaityti.
poryt ir ne veliau lauksim ishsamaus pasakojimo
QUOTE(ENIGMA @ 2006 06 08, 19:41)
mergaites man reikia kokio berniuko Klaipedoje, gal turite kontaktus ir kainas bent mazdaug, buciau labai dekinga jei imesite man i AZ.
Aciu
Aciu
turiu berniuką, bet niekam jo neduosiu
QUOTE(lijo @ 2006 06 08, 21:42)
Skupiačka, skupiačka, skupiačka
QUOTE(lijo @ 2006 06 08, 21:42)
QUOTE(Junetė @ 2006 06 09, 09:24)
Skupiačka, skupiačka, skupiačka
Na visur skaitinėjau,bet nieko neradau. Labai įdomu, kaip vyrai švenčia bernvakarius? Čia vienoj temoj kilo plepalų apie baisias istorijas apie prostitutes ir panašiai. Ar tikrai vyrai taip linksminasi vestuvių išvakarėse ? Na žodžiu, įdomu viskas
keistoka temelė... Ar čia reikia įskaityti mintį tarp eilučių "aš pavydžiu arba aš nerimauju dėl savojo". Manau svarbiausia, kad savojo iš po tokio suėjimo sveiko ir gyvo sulauktumėme, o visa kita - tebūnie
Pirtis, striptizo šokėjos, alkoholis... juk tam ir yra bernvakaris
Kame problemos? Ar aš čia kažko nesuprantu
Maniski po savo bernvakario namo parsirado tik paryciais
Jokiu prostituciu nebuvo,. net striptizo paziuret i venera tai ejo
Bet kiek zinau tai jie ten visai kulturingai pasibuvo, tikrai nebuvo jokiu poslybiu, net veneroj sake kad nelabai patiko
Jokiu prostituciu nebuvo,. net striptizo paziuret i venera tai ejo
Bet kiek zinau tai jie ten visai kulturingai pasibuvo, tikrai nebuvo jokiu poslybiu, net veneroj sake kad nelabai patiko
QUOTE(Linuska @ 2006 06 16, 12:08)
keistoka temelė... Ar čia reikia įskaityti mintį tarp eilučių "aš pavydžiu arba aš nerimauju dėl savojo". Manau svarbiausia, kad savojo iš po tokio suėjimo sveiko ir gyvo sulauktumėme, o visa kita - tebūnie
Čia nieko tarp eilučių skaityti nereikia. Viskas parašyta eilutėse. Man įdomu, kaip vyrai švenčia bernvakarį. Kam reikia ieškoti problemų? Jei tema "mergvakaris" yra, tai normalu, o "bernvakaris" - "keistoka temelė"?
Na... čia jau jų reikalas, kaip jie švenčia Gal būčiau ir kitaip išsireiškusi, jeigu šitas klausimas būtų iškeltas vyriškos giminės vyriškuose paplepėjimuose, nes mes tik perpasakoti tegalime jų nuspasakotus įvykius
Na bet tiek tos. Papasakosiu vieną atsitikimą, kuris nutiko mano buvusiam bendradarbiui. Vyrija išlėkė prie jūrų marių. Nusprendę, kad pigiau bus nusikabinti mergaičiukes, negu ką kviestis, ryte atsibudo be telefonų (patys prasčiausi ir kortelės buvo paliktos), be kameros, kuri amžino tą linksmą vakarėlį, be mašinų magų ir t.t. ką buvo galima paimti ir kas svarbiausia... nei vienas negavo, ko tikėjosi iš tų pupų Bernvakaris atsiėjo žymiai daugiau, negu būtų kainavusi šokėja
Na bet tiek tos. Papasakosiu vieną atsitikimą, kuris nutiko mano buvusiam bendradarbiui. Vyrija išlėkė prie jūrų marių. Nusprendę, kad pigiau bus nusikabinti mergaičiukes, negu ką kviestis, ryte atsibudo be telefonų (patys prasčiausi ir kortelės buvo paliktos), be kameros, kuri amžino tą linksmą vakarėlį, be mašinų magų ir t.t. ką buvo galima paimti ir kas svarbiausia... nei vienas negavo, ko tikėjosi iš tų pupų Bernvakaris atsiėjo žymiai daugiau, negu būtų kainavusi šokėja
QUOTE(Linuska @ 2006 06 16, 14:02)
Na... čia jau jų reikalas, kaip jie švenčia Gal būčiau ir kitaip išsireiškusi, jeigu šitas klausimas būtų iškeltas vyriškos giminės vyriškuose paplepėjimuose, nes mes tik perpasakoti tegalime jų nuspasakotus įvykius
Na gal ir čia koks vienas kitas vyriškos giminės atstovas kartais apsilanko ? O papletkint ir perpasakot irgi smagu