Praeita savaitgali drauges man surenge toki mergvakari tikrai ilgai nepamirsiu
Net neitariau, kad bus taip linksma. Buvo ir striptizas, ir sokiai klube iki ryto, ir ivairiausios uzduotis (gatvem tikrai nereikejo eiti)
manau, mergvakaris tikrai svarbus ivykis pries vestuves
QUOTE(pykciurna @ 2006 05 10, 16:31)
Net neitariau, kad bus taip linksma. Buvo ir striptizas, ir sokiai klube iki ryto, ir ivairiausios uzduotis (gatvem tikrai nereikejo eiti)
Tai prasom su visom smulkmenom
na, mano vyriausioji pamerge mano sesuo, tai tikiuosi, kad ka nors suorganizuos... tik tikrai zinau, kad nenoriu jokiu striptizu ir bernu kabinimo, noriu smagiai paselt su savo draugem, tarp ju bus (tikiuosi) ir viena mano destytoja, su kuria labai gerai sutariam, tai ir ji cinkelio priduos, nes pasiutus yra (nors vienuole ).
mano busimasis vyras irgi nenori jokiu striptizu, tik pasisedet su draugais. bet tie jo draugai ne tokie, kad tik pasisedet... bijau, kad ko nors per daug nepriorganizuotu...
mano busimasis vyras irgi nenori jokiu striptizu, tik pasisedet su draugais. bet tie jo draugai ne tokie, kad tik pasisedet... bijau, kad ko nors per daug nepriorganizuotu...
As tai irgi nenoriu jokiu striptizu...Nei mane vilioja kai tie bernai staiposi ir savo bicepsus ir tricepsus rodo,nei ka...Man striptizas patinka tik toks, i kuri galima pazvelgti kaip i sokio mena...Nemanau, kad Lietuvoje yra tokiu striptizo sokeju vyru, nes kiek maciau, tai mazdaug tas pats maivymaisis ir tas pats sokis
Kad maniskis spoksotu i plika merga tai irgi nelabai noreciau, na bet kaip sakoma, spoksojimas tai dar ne viskas Viena drauge pasakojo, kad per viena bernvakari vyrukai pirtyje buvo issikviete merguzele pasokti, tai po sokio visi, tame tarpe ir jaunasis buvo pernelyg susijaudine, kas akivaizdziai matesi sprendziant is kai kuriu kuno daliu Na man tai tokie dalykai jau nepatiktu
Gerai, kad mes darome kartu - ne pagal tradicijas, bet manau bus saunu, nes kiek turime patirties - tokie mergvakariai-bernvakariai buna itin nusiseke Tikiuosi, kad ir musiskis pavyks
Geru ir isimintinu jums mergvakariu, mergaites
Kad maniskis spoksotu i plika merga tai irgi nelabai noreciau, na bet kaip sakoma, spoksojimas tai dar ne viskas Viena drauge pasakojo, kad per viena bernvakari vyrukai pirtyje buvo issikviete merguzele pasokti, tai po sokio visi, tame tarpe ir jaunasis buvo pernelyg susijaudine, kas akivaizdziai matesi sprendziant is kai kuriu kuno daliu Na man tai tokie dalykai jau nepatiktu
Gerai, kad mes darome kartu - ne pagal tradicijas, bet manau bus saunu, nes kiek turime patirties - tokie mergvakariai-bernvakariai buna itin nusiseke Tikiuosi, kad ir musiskis pavyks
viena diena? Tai pala, jei mano rusų kalba dr patenkinama- tai lio viena diena? šiandien? Nesigauna man susiprast na, svarbu, kad smagu būtų, kokios maždaug užduotys buvo?
o as nezinau kaip man su mergvakariu bus.. drauges po visus miestus issimeciusios ir ne visos viena kita pazysta, tuo labiau telefonu numeriuku viena kitos neturi..
QUOTE(Siandra @ 2006 05 11, 08:42)
kaip kartu? visai kartu? tu jis draugai ir drauges???
Apie toki dar negirdejau
QUOTE(alina_nr_1 @ 2006 05 11, 19:41)
o as nezinau kaip man su mergvakariu bus.. drauges po visus miestus issimeciusios ir ne visos viena kita pazysta, tuo labiau telefonu numeriuku viena kitos neturi..
tai ir mano po miestus ir net po valstybes! ber vyriausioji paprase visu mergaiciu telefonu ir daviau
o as vyriausiajai katik parasiau laiskuti ir tarsi netycia uzsiminiau, kad gal jai reiktu visu musu amziaus dalyviu saraso jei ka, reiks truputi ryt pakalbet su ja.. pries kiek laiko uzsakomas tas striptizo sokejas?
QUOTE(alina_nr_1 @ 2006 05 11, 19:41)
o tu visoms el. p. tą patį tekstą išsiuntinėk, kad neva nepaslaptis, jog išteki ir jei jau kas sugalvotų surengti tau išleistuves, tai norėtum, kad tai įvyktų tada ir tada
QUOTE(kristi ana @ 2006 05 11, 19:19)
Na matai, mes jau esam svente toki bendra bernvakari-mergvakari, tai visiems labai patiko, jau esu apie ji rasiusi sioje temoje Tai ne pagal tradicijas, bet mes megstam susikurti savo tradicijas
QUOTE(Siandra @ 2006 05 11, 06:42)
As tai irgi nenoriu jokiu striptizu...Nei mane vilioja kai tie bernai staiposi ir savo bicepsus ir tricepsus rodo,nei ka...Man striptizas patinka tik toks, i kuri galima pazvelgti kaip i sokio mena...Nemanau, kad Lietuvoje yra tokiu striptizo sokeju vyru, nes kiek maciau, tai mazdaug tas pats maivymaisis ir tas pats sokis
visiskai sutinku ir del vyrisko ir del moterisko mergvakario........manau visa tai reik atiziureti pamatyti iki kol sugalvoji zenytis...manau mergvakaris turi islikt simbolsikas...atsisveikinas su viengungyste!
oi oi oi tai mano kosmaras...as sakiau gyvenime nedarysiu jokiu TOKIU bernvakariu ir nedalyvauciau, kazkaip jei esi toks vejavaikis nesubrendelis ir tau reikia striptizo mergeliu "pasigrozet", tai dar ne laikas vest... tas pats ir apie merginas...kam balamutint nuoatka ar dar geriau - gasdint ja nepazistamais vyrais
maniskis iki manes nieko neturejo, kaip ir as, ir nesamone dabar cia "atsilakstyt" jei tas niekada gyvenime netrauke.
Tai tik mano nuomone, prasome neisizeisti, tiesiog manau, kad mastanciu kaip mes irgi yra