Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip švenčiami mergvakariai ir bernvakariai?

QUOTE(violeta74 @ 2006 04 30, 10:47)
Mergytes, pries vestuves tai mergvakaris butinas(kad ir tylus)...
Taip kad nesilauzykit, ir dalyvaukite...bus gruntas pries vestuves...Nes ten demesio gausit labai daug, tai ne visos pernesa tai...
O siulyciau pries savaite, tik ne pries diena, ar dvi...
Sekmes 4u.gif

Ot butu grazu jei jaunoji su pagiriom i vestuves ateitu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, ir dar visa uztinusi smile.gif))) Ir galva skaudama, ir....... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
...ir rankom drebanciom, bet aisku ne is jaudulio biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas nors linksmų istorijų iš savo/draugių mergvakario nepašykštėsit? bigsmile.gif
Atsakyti
as tai sakau kad mergvakario reikia ir pagal ji gali nuspresti kokios yra tavo drauges blush2.gif
labai smagu kai suorganizuoja ir taip kaip tau patinka thumbup.gif
as manau kad mano pamergytes suorganizuos linksma vakareli mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Manau kad maniskes taip pat pasistengs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 01, 11:30)
drinks_cheers.gif
Manau kad maniskes taip pat pasistengs rolleyes.gif

Man tai tik nepatiktu jei reiketu daug visokiu vyriskiu uzkalbinet doh.gif
O kaip jums? Ar yra kas nors ko nenoretumet?
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 04 30, 10:42)
Aš esu tos nuomonės, kad mergvakaris turi būti draugių dovana ir pati jo nei organizuoti, nei užuominas mėtyti tikrai neketinu  schmoll.gif  Labai smagu būna kai draugės netikėtai nuotaką iš namų ištraukia ir atrakcijas padaro  ax.gif
  Šią vasarą išteka mano draugė, tad jau ėmiausi organizacinių reikalų, o mano draugė nieko apie tai nenutuokia ir pasistengsiu, kad iki paskutinės dienos nieko ir nesužinotų. O mergvakarį ketinam daryti ~ 2 sav iki vestuvių

drinks_cheers.gif Aš irgi esu už tai kad mergvakaris turėtų būti draugių dovana mirksiukas.gif
o po gatves tampytis ir bernus užkabinėti tai kažkaip keista, tikrai to nedarysiu ax.gif
Atsakyti
man pamerges organizuoja mergvakari, itariu bus linksma, jau visos tokios slapukes... blink.gif
Atsakyti
blink.gif na velnias aš jau tikiuos, jog mano slapukės... bet jei nieko nebūtų blink.gif ai, nesvarbu tada, aišku, norisi, bettokio staigiai sukurto, kaip vaikščioti gatvėse ir bernus kabinti, kaip kas čia sakė- schmoll.gif nė už ką.
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 05 02, 11:29)
blink.gif  na velnias aš jau tikiuos, jog mano slapukės... bet jei nieko nebūtų  blink.gif  ai,  nesvarbu tada, aišku, norisi, bettokio staigiai sukurto, kaip vaikščioti gatvėse ir bernus kabinti, kaip kas čia sakė-  schmoll.gif  nė už ką.

Jei tavo pamerge nesuorganizuos mes tai padarysim 4u.gif

Radau tema, pasiskaitykit

http://www.supermama...topic=1340&st=0
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 02, 21:56)
Jei tavo pamerge nesuorganizuos mes tai padarysim 4u.gif

Radau tema, pasiskaitykit

http://www.supermama...topic=1340&st=0

ačiū ačiū wub.gif
na patikrinsiu drauges aš savo taip mirksiukas.gif
bet geriausia ateitų po mergvakario jaunoji nusikalus doh.gif lotuliukas.gif ot vaizdelis būtų, nors manau vistie visą naktį beveik nemiega wink.gif
Atsakyti