aš pasimetus... aš ne vieną sykį girdžiu, jog mano brangiausiajam organizuoja jau nuo dabar... o iš pamergėlių tylu na dar aišku nelaikas, bet vienos Klaipėdoje, kita Piteri, Vilniuje dar geriau USA.................... aš jau susimąstau ar tik neliksiu namie kai mano brangiausiasis švęs?
bet pati niekada neorganizuočiau.......
bet žinoma, norisi
manau, jei man neorganizuotu, as pati uzmesciau mazdaug taip: na, merginos, kaip laukiu mergvakario... pagaliau atsipusiu nuo visu tu vestuviniu rupesciu, idomu, ka sugalvojote ir ka, tektu joms organizuot, nu negi nesuprastu tokio tiesioginio pasakymo
na aš jau kaip ir užsimenu mano gimtame mieste gyvenančioms, maždaug taip mano berniuka draugai jau dabar žada grobti... ar pan... bet arba tyli ir rezga planus arba ne... nes kai pagalvoju, jog man yra panašiai buvę, kai tikėjausi, jog pasveikins gimimo dieną, tai sulaukiau iš 8 mrginų mažiausiai tikėtųjų tik dvi...tiesa tos dvi mergaitės ir porose pas mane...bet jau bijau ir tikėtis, ai kaip bus taip . Tik sakau, jog nesigautų, jog vaikinas švenčia o aš namie sėdžiu
As tai kai pirma pamerge pakvieciau, tai iskart buvo pasakyta- mergvakari organizuoja pamerges.
Tai dabar laukiu kas gausis
Tai dabar laukiu kas gausis
o as neswesiu. sawo draugems jau taip ir pasakiau. o jaunikis kaip nuspres, nemanau, kad man nuo to labai neramu butu...aisku gal paskaudetu sirdele, kodel tai ilgai negrizta... bet siaip ir jis pats neiko organizuot nezada, jei dragai pasistengs, tai pasistengs
O kiek laiko pries vestuves zadat mergvakariaut?
manau, daugelis daro savaitę prieš vestuves
o as tai gal nelabai sveika, bet mergvakario tai neypac ir laukiu. Kazkaip nelabai man norisi eiti per miesta ir visokius dedes uzkabineti o juk dazniausiai tai taip ir daro.
Bet turiu itarima, kad kazkas jau mergvakari pradejo organizuot, nes viena diena maniskis sako duok visu savo draugiu email'us. Sakau, kam reikia. O jis, reikia ir tiek. As jo klausiu, ar mergvakariui, o jis sako gal.
Bet turiu itarima, kad kazkas jau mergvakari pradejo organizuot, nes viena diena maniskis sako duok visu savo draugiu email'us. Sakau, kam reikia. O jis, reikia ir tiek. As jo klausiu, ar mergvakariui, o jis sako gal.
Aš esu tos nuomonės, kad mergvakaris turi būti draugių dovana ir pati jo nei organizuoti, nei užuominas mėtyti tikrai neketinu Labai smagu būna kai draugės netikėtai nuotaką iš namų ištraukia ir atrakcijas padaro
Šią vasarą išteka mano draugė, tad jau ėmiausi organizacinių reikalų, o mano draugė nieko apie tai nenutuokia ir pasistengsiu, kad iki paskutinės dienos nieko ir nesužinotų. O mergvakarį ketinam daryti ~ 2 sav iki vestuvių
Šią vasarą išteka mano draugė, tad jau ėmiausi organizacinių reikalų, o mano draugė nieko apie tai nenutuokia ir pasistengsiu, kad iki paskutinės dienos nieko ir nesužinotų. O mergvakarį ketinam daryti ~ 2 sav iki vestuvių
Mergytes, pries vestuves tai mergvakaris butinas(kad ir tylus)...
Taip kad nesilauzykit, ir dalyvaukite...bus gruntas pries vestuves...Nes ten demesio gausit labai daug, tai ne visos pernesa tai...
O siulyciau pries savaite, tik ne pries diena, ar dvi...
Sekmes
Taip kad nesilauzykit, ir dalyvaukite...bus gruntas pries vestuves...Nes ten demesio gausit labai daug, tai ne visos pernesa tai...
O siulyciau pries savaite, tik ne pries diena, ar dvi...
Sekmes