Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Heiki, reikia kopijuoti forumo medziaga, nes man pradeda strigt sad.gif
Atsakyti
tikrai? doh.gif o man tai po sito ivykio isvis uzkrauna 10x greiciau nei anksciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 20, 21:31)
o as noreciau tokiu nesukuotos vilnos sruogeliu  blush2.gif  nors jauciu kad nelabai kas turi  schmoll.gif

Turiu. Spalvotos taipat ax.gif
Atsakyti
vyras juokesi, kad po laidos iskarto velti lekiau tongue.gif bet begau, nes vaika jam iskisau, nesvarbu po laidos ar be laidos biggrin.gif
as Doseth darbeliu negirsiu, as noriu ja pacia pagirti rolleyes.gif
as tai jauciu sandeliuke turiu dar net neplautos metu senumo vilnos, gal ir sruogeliu ten butu, bet ko tai netraukia, man jos ieskoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 20 lapkričio 2006 - 21:26
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 20, 20:49)
Heiki, reikia kopijuoti forumo medziaga, nes man pradeda strigt sad.gif

Nusikopijavau visą naudingą info į savo kompą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 20 lapkričio 2006 - 21:58
sveikos visos
turiu klausimuka gal ir kvailokas bet jei nesunku atsakykit: padarius veltinio viniotini, sakykit ji pjaustyti reikia sausa ar šlapia? blush2.gif g.gif biggrin.gif
kažkaip niekur nerandu informacijos.... bigsmile.gif
Atsakyti
geriau sausą ,nes tada nesideformuoja
Atsakyti
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 20, 22:58)
sveikos visos
turiu klausimuka gal ir kvailokas bet jei nesunku atsakykit: padarius veltinio viniotini, sakykit ji pjaustyti reikia sausa ar šlapia?  blush2.gif  g.gif  biggrin.gif
kažkaip niekur nerandu informacijos.... bigsmile.gif

Niu niu niu, dar sitom temoj, atrodo, kazkuri sake, kad geriau slapia.. mirksiukas.gif
Atsakyti
o as tai siulyciau viska paciom bandyt ir rasti savo geriausia buda... nes absoliucios tiesos nera ir buti negali.. o ir foruma maziau uzkrautume bereikalingom ir besikartojanciom diskusijom...
sorry, bet man taip noretusi cia apie ka nors naujo skaityt, bet paskutiniu metu tik seniausiai aptartas temas matau... gerai dar kad norsatsiranda nauju smagiu darbeliu..viskas- baigiu burbet, einu velt toliau..smile.gif))

Gaila namie teliko neturiu ir nemaciau laidos apie Doseth....
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 20, 19:23)
Tai dar turejai pamatyt smile.gif Saunu, kad sekasi Reginai  smile.gif  Kuo didziausios sekmes ir toliau  biggrin.gif O kai busim Klaipedoj, butinai uzsuksim i veltinio namus smile.gif

Kokioj vietoje Klaipėdoj yra veltinio namai????? g.gif
Atsakyti
Nepyk, Diva, matai, forumukas sustreikavęs buvo, tai merginos neturėjo kur pasižiūrėti. O 11 temų skaityt tai irgi ne kas... Bet jos pasitaisys ir daugiau neklausinės vis tų pačių klausimų mirksiukas.gif Tiesa, merginos? mirksiukas.gif VISI ATSAKYMAI Į JŪSŲ KLAUSIMUS APIE VELTINĮ YRA ČIA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 20 lapkričio 2006 - 22:27
QUOTE(Sandriuks @ 2006 11 20, 22:23)
Kokioj vietoje Klaipėdoj yra veltinio namai????? g.gif

Janonio gatveje, tiksliau Janonio g. 12
Atsakyti