Heiki, reikia kopijuoti forumo medziaga, nes man pradeda strigt
tikrai? o man tai po sito ivykio isvis uzkrauna 10x greiciau nei anksciau
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 20, 21:31)
o as noreciau tokiu nesukuotos vilnos sruogeliu nors jauciu kad nelabai kas turi
Turiu. Spalvotos taipat
vyras juokesi, kad po laidos iskarto velti lekiau bet begau, nes vaika jam iskisau, nesvarbu po laidos ar be laidos
as Doseth darbeliu negirsiu, as noriu ja pacia pagirti
as tai jauciu sandeliuke turiu dar net neplautos metu senumo vilnos, gal ir sruogeliu ten butu, bet ko tai netraukia, man jos ieskoti
as Doseth darbeliu negirsiu, as noriu ja pacia pagirti
as tai jauciu sandeliuke turiu dar net neplautos metu senumo vilnos, gal ir sruogeliu ten butu, bet ko tai netraukia, man jos ieskoti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 20, 20:49)
Heiki, reikia kopijuoti forumo medziaga, nes man pradeda strigt
Nusikopijavau visą naudingą info į savo kompą
sveikos visos
turiu klausimuka gal ir kvailokas bet jei nesunku atsakykit: padarius veltinio viniotini, sakykit ji pjaustyti reikia sausa ar šlapia?
kažkaip niekur nerandu informacijos....
turiu klausimuka gal ir kvailokas bet jei nesunku atsakykit: padarius veltinio viniotini, sakykit ji pjaustyti reikia sausa ar šlapia?
geriau sausą ,nes tada nesideformuoja
QUOTE(daiskrė @ 2006 11 20, 22:58)
sveikos visos
Niu niu niu, dar sitom temoj, atrodo, kazkuri sake, kad geriau slapia..
o as tai siulyciau viska paciom bandyt ir rasti savo geriausia buda... nes absoliucios tiesos nera ir buti negali.. o ir foruma maziau uzkrautume bereikalingom ir besikartojanciom diskusijom...
sorry, bet man taip noretusi cia apie ka nors naujo skaityt, bet paskutiniu metu tik seniausiai aptartas temas matau... gerai dar kad norsatsiranda nauju smagiu darbeliu..viskas- baigiu burbet, einu velt toliau..))
Gaila namie teliko neturiu ir nemaciau laidos apie Doseth....
sorry, bet man taip noretusi cia apie ka nors naujo skaityt, bet paskutiniu metu tik seniausiai aptartas temas matau... gerai dar kad norsatsiranda nauju smagiu darbeliu..viskas- baigiu burbet, einu velt toliau..))
Gaila namie teliko neturiu ir nemaciau laidos apie Doseth....
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 20, 19:23)
Tai dar turejai pamatyt Saunu, kad sekasi Reginai Kuo didziausios sekmes ir toliau O kai busim Klaipedoj, butinai uzsuksim i veltinio namus
Kokioj vietoje Klaipėdoj yra veltinio namai?????
Nepyk, Diva, matai, forumukas sustreikavęs buvo, tai merginos neturėjo kur pasižiūrėti. O 11 temų skaityt tai irgi ne kas... Bet jos pasitaisys ir daugiau neklausinės vis tų pačių klausimų Tiesa, merginos? VISI ATSAKYMAI Į JŪSŲ KLAUSIMUS APIE VELTINĮ YRA ČIA
QUOTE(Sandriuks @ 2006 11 20, 22:23)
Kokioj vietoje Klaipėdoj yra veltinio namai?????
Janonio gatveje, tiksliau Janonio g. 12