Vita v na tavo karoliai tikrai neeiliniai, ne kiekviena tokius daro... saunu
QUOTE(VITA_V @ 2006 11 20, 19:44)
Tavo eiliniai yra super ypatingi tikrai aš net norėdama tokių eilinių nepadaryčiau
QUOTE(VITA_V @ 2006 11 20, 19:44)
ai kaip grazu..))
o vilnos- gausi pas man i svecius visgi vaziuot, manau..)) biski turiu uzsilikusios, tik ji dazyta, baltos berods jau nebe.. ir teta kaime turiu...
QUOTE(gugile @ 2006 11 20, 18:41)
Na gerai parašysiu dar kartelį apie tai , kaip aš plaunu (tiksliau- plaudavau) vilną (turbūt kokį penktą kartą )
Susidedi vilną į skalbimui skirtus maišiukus (na taip ne per daugiausiai prikišti , kad nebūtų labai suspausta)
Tada dedi į skalbyklę ir skalbi su vilnai skirtu skalbikliu , vilnos programa, 30 laipsnių temp. (ne visos skalbyklės nesuvelia vilnos, kad ir vilnos režimu)
Jei nepasitiki skalbykle, ar labai užteršta vilna ir baisu, kad kakalai neužkištų skalbyklės, galima skalbti rankomis.
Tam tikslui pripilame dubenį (vonią.. na nuo kiekio ir aplinkybių priklauso ) šilto vandens (galima pilti smarkiai šilto, na neverdančio , bet ir nedrungno) + vilnos skalbiklis.
Tada vilną maišiukuose sudėti į vandenį(kad greičiau sušlaptų galima vos vos paspausti, tik labai labai iš lėto ir atsargiai - neminkyti)
Palikti mirkti (0,5-2 val.)
Vandenį išleisti.
Procedūrą pakartoti.
Skalauti taip pat, kaip skalbti, tik be skalbiklio.
Nenaudoti kontrastingos temp. vandens.
Po to vilną palikti nusivarvėti, tada ją išdėlioti , kad džiūtų.
Na panašiai taip darydavau...
Tikiuosi nepripaisčiau.
QUOTE(mari4 @ 2006 11 20, 20:27)
per Lietuvos pirma kanala tuoj rodys laida apie Doseth
Ar jau rodė? Nes truputi reikalų turėjau, tik dabar įsijungiau
va katik baige rodyt kokiu grozybiu prirode
QUOTE(tapkute @ 2006 11 20, 20:01)
Ar jau rodė? Nes truputi reikalų turėjau, tik dabar įsijungiau
Tai dar turejai pamatyt Saunu, kad sekasi Reginai Kuo didziausios sekmes ir toliau O kai busim Klaipedoj, butinai uzsuksim i veltinio namus
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 20, 21:21)
va katik baige rodyt kokiu grozybiu prirode
Mačiau
DOSETH tikrai labai gražūs tavo kūriniai (tiek veltinis, tiek namų interjeras kiek rodė - viskas)
Kai būsiu Klaipėdoje (kada nors) būtinai užeisiu į veltinio namus
Vis dar ieskau, pas ka galeciau baltos paruostos nedazytos vilnos nusipirkti 1 kg, tik kad nebrangiai...Reiktu Vilniun:)
o as noreciau tokiu nesukuotos vilnos sruogeliu nors jauciu kad nelabai kas turi
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 20, 19:07)
Na gerai parašysiu dar kartelį apie tai , kaip aš plaunu (tiksliau- plaudavau) vilną (turbūt kokį penktą kartą )
Šaunuolė Tu, Magic Šitiek kantrybės turi
Nebesivargink tiek kitą kartą - atsigavo jau mūsų forumukas, kur yra viskas viskas aprašyta. Tik nuorodą įmest reikia ir viskas