Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 20, 16:47)
clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  yess.gif  yu.gif  victory.gif  ploja.gif  sokiai.gif  assa.gif

thumbup.gif pasirodo nebereikalo laukta, kad tik daugiau nestrigtu....
Atsakyti
ooo tapkute ziuriu dar ir alaus megeja - na su tokia kompanija ir i kauna palekciau - nieko ner geriau - juodas alus ir vilnos pundai laugh.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2006 11 20, 15:58)
Mergaites patarkit  help.gif , nusipirkau vilnos neplautos...Tai ka man su ja dabar toliau daryti reiketu, kad ji velimui tiktu...jau ploviau ja kokius 3 kartus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , bet jauciu kad dar kazkaip issukuoti reiketu pries dazant...Ar ka kita daryti...Na,kas zinot, padekit, prasau smile.gif

Vis dar labai labai laukiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2006 11 20, 17:53)
Vis dar labai labai laukiu patarimu  4u.gif

Tikriausiai prieš dažant dar reikėtų vilną iškedenti, nes dažant ji gali šiek tiek pasivelti, o tuo pačiu ir likusias šiukšlytes išrankiosi, jei tokių yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2006 11 20, 19:01)
Tikriausiai prieš dažant dar reikėtų vilną iškedenti, nes dažant ji gali šiek tiek pasivelti, o tuo pačiu ir likusias šiukšlytes išrankiosi, jei tokių yra 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif regis taip per kursus aiškino g.gif . Ir plauti reikėjo labai jau atsargiai, kad dar beplaunant nepasiveltų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 11 20, 18:39)
ooo tapkute ziuriu dar ir alaus megeja - na su tokia kompanija ir i kauna palekciau - nieko ner geriau - juodas alus ir vilnos pundai laugh.gif wink.gif

oi smile.gif Juodas alus man pavojingas biggrin.gif Galiu paskui namų nerast user posted image
O šiaip tai rimtai galima būtų pasiorganizuot smile.gif Juk kartu smagiau smile.gif Gal kokia vietinė velėja sutiktų mums ir ekskursiją surengti po žymias Kauno veltinio vietas drinks_cheers.gif Nes bent jau aš Kaune visiškai nesigaudau. Tik iki giminių nuveža mane tetis biggrin.gif Praeitą kartą dar iki ABC nuvežė, bet viena kelio niekaip nerasčiau doh.gif Prahoj turbūt geriau gaudaus nei Kaune blush2.gif
Atsakyti
Ametiste. as tais senais gerais laikais pirma isplaudavau su perwole ar kazkas panasaus svelniai minkydama. nudazydavau ir su sunim skirtu sepeciu issukuodavau. jei kedensi pries dazant ar nesigaus dvigubas darbas, kad vel apsivels ir vel is naujo kedenti reikes mastau.gif kursuose nebuvau, dariau savo nuoziura. svarbiausia smarkiai netrinti, negniauzyti ir negrezti. elkis kaip su pienes pukeliu wink.gif
Atsakyti
o man toks klausimas iskilo... per kursus gudra aiskino kad kai dare avyte (tokia mielute wub.gif ) jos"kaily" dare is namines vilnos (tas kailiukas toks raitytas ir banguotas wub.gif ) tai gal kas turit jau sutvarkytos namines vilnos pardavimui? blush2.gif nes as neturiu ne namines vilnos nei laiko po ta vilna kapstytis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 11 20, 18:16)
Ametiste. as tais senais gerais laikais pirma isplaudavau su perwole ar kazkas panasaus svelniai minkydama. nudazydavau ir su sunim skirtu sepeciu issukuodavau. jei kedensi pries dazant ar nesigaus dvigubas darbas, kad vel apsivels ir vel is naujo kedenti reikes mastau.gif kursuose nebuvau, dariau savo nuoziura. svarbiausia smarkiai netrinti, negniauzyti ir negrezti. elkis kaip su pienes pukeliu wink.gif

Aciu visoms labai uz patarimus 4u.gif , bandysiu toliau ka nors daryti, tikiuosi gausis ir viskas bus OK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 20, 18:18)
o man toks klausimas iskilo... per kursus gudra aiskino kad kai dare avyte (tokia mielute  wub.gif ) jos"kaily" dare is namines vilnos (tas kailiukas toks raitytas ir banguotas wub.gif ) tai gal kas turit jau sutvarkytos namines vilnos pardavimui?  blush2.gif  nes as neturiu ne namines vilnos nei laiko po ta vilna kapstytis...  unsure.gif

Tai visas "fintas" ir yra , kad ta sruogelėm sulipusi ir susiraičiusi vilnelė yra nesutvarkyta , na neapruošta. Kai jau išplausi, iškedensi, tai ir nebebus ji tokia sulipusi sruogelėmis . Bus vilnos "debesėlis" mirksiukas.gif
Atsakyti
o sakykite kur jus ja plaunat ir kokiu vandeniu, ta prasme saltu?...
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 11 20, 18:31)
Tai visas "fintas" ir yra , kad ta sruogelėm sulipusi ir susiraičiusi vilnelė yra nesutvarkyta , na neapruošta. Kai jau išplausi, iškedensi, tai ir nebebus ji tokia sulipusi sruogelėmis . Bus vilnos "debesėlis"  mirksiukas.gif

Gal kas zino kur tokios vilnos gauti galima? bigsmile.gif

O as giriuosi eiliniais karoliais 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti